Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Jeljcin je prevario sve i uspio prenesti vlast na Putina: Zapad u Ukrajinu useljava drugi narod i pravi novu moć

Jeljcin je prevario sve i uspio prenesti vlast na Putina: Zapad u Ukrajinu useljava drugi narod i pravi novu moć

putin-jeljcin-rusijaPiše: Michael Thomas

Pad Berlinskog zida i raspad SSSR nije spontan razvoj događaja kao što mainstream mediji žele da vjerujemo

Malo tko je tada znao da su ih Boris Jeljcin i Vladimir Putin uspjeli sve prevariti.

Jeljcin je morao platiti cijenu i igrajući po zahtjevima zapadnih lidera ako želi da se nacija oslobodi iz kandži predatora. On je na kraju odradio savršen posao, osiguravajući glatku tranziciju na Putina.

Od samog početka proizvedenog građanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje prave namjere za stvaranje novog “Europskog Izraela”. Uklanjanje ruskog jezika i uvođenje hebrejskog kao drugog službenog jezika je samo još jedan očigledan korak ka tome.

Tu se pojavio plan za naseljavanje Ukrajine. Nitko od Izraelaca ne želi živjeti na teritoriju gdje je u stalnom strahu od napada projektilima iz susjedne države. To je razlog zašto danas postoji vrlo tihi pokret Aškenazi Židova koji se žele vratiti u Ukrajinu, u svoju drevnu domovinu.

Do 1989. godine klatno moći se prebacilo s komunizma na predatorski kapitalizam čiji je jedini cilj bio izravna kontrola ogromnih prirodnih bogatstava, industrijskih baza i druge nacionalne imovine. Ovaj jedinstveni oblik korumpiranog predatorskog kapitalizma morao se sakriti od javnosti jer je bilo u planu da se pokradu i država i stanovništvo.

Zašto se angloameričke strana toliko plaši Putina i zašto ga hoće oboriti?

Nijedan svjetski lider nije toliko demoniziran od strane Zapada u proteklom desetljeću kao ruski predsjednik Vladimir Putin.

Niti jedan predsjednik niti premijer nije bio podvrgnut tolikim osobnim napadima i neumornim lažnim optužbama.

Jasno je da Vladimir Putin predstavlja ozbiljnu prijetnju Svjetskoj vladi iz sjene (World Shadow Governmernt – WSG) na način koji duboko uznemirava one na vrhu globalne piramide moći.

Zašto ga se toliko plaše?

Prije nego što se odgovori na to pitanje, mora se prvo shvatiti i razmotriti unaprijed planirani raspad SSSR. Tek tada će akcije i izjave Vladimira Putina dobiti pravo značenje.

Ultra-tajni dogovor je napravljen prije izazivanja raspada SSSR nakon pada Berlinskog zida

Jedna od najbolje čuvanih tajni koja je predvidjela neizbježan raspad Sovjetskog komunizma i posljedičnu raspad SSSR jeste da se sve odvilo unutar pažljivo iskontrolisanog plana. Tim planom su rukovodili bankari, političari i brokeri za ulaganja koji su pritiskali sve gumbe, jer su svi oni imali velike interese za eksploataciju ogromnog bogatstva ruske domovine.

Pad Berlinskog zida i raspad SSSR nije spontan razvoj događaja kao što mainstream mediji žele da vjerujemo. Točno je da je Rusija postala liberalizirana u odnosu na Sovjetski komunizam, ali samo da bi postala neoliberalizirana od strane bankstera.

Zapravo, čitavo raspuštanje SSSR je proizvod brojnih tajnih sastanaka s predstavnicima na najvišoj razini iz SSSR, SAD, Velike Britanije i drugih većih angloameričkih nacija i kontrolora WSG.

Do 1989. godine klatno moći se prebacilo s komunizma na predatorski kapitalizam čiji je jedini cilj bio izravna kontrola ogromnih prirodnih bogatstava, industrijskih baza i druge nacionalne imovine. Ovaj jedinstveni oblik korumpiranog predatorskog kapitalizma morao se sakrije od javnosti jer je bilo u planu da se pokradu i država i stanovništvo.

Vođe poput Mihaila Gorbačova i Borisa Jeljcina odabrani su kako bi bez razmišljanja odobravali krađu države koju su koordinirali oligarsi. Pošto se političkim liderima obično ništa ne govori, oni nisu ni bili svjesni da su dio sheme da se pokrade rusko bogatstvo.

Dok su lešinarski kapitalisti iz Rusije i sa Zapada orobljavali Rusiju, ultra-tajna grupa ruskih patriota i nacionalista, lojalnih političara i dužnosnika vlade kovala je plan da sve to povrati kada za to dođe vrijeme.

CIA je također bila izravno umiješana u ovu prijevaru stoljeća

Da li itko može povjerovati da se CIA pretvarala da nije uspjela predvidjeti ovaj monumentalni raspad, kada je u stvari upravo ona vukla sve konce ovog iskontroliranog uništenja.

CIA je čak otišla toliko daleko da je koristila novine ne bi li uvjerila američku javnost da su doživjeli neuspjeh po ovom pitanju. Njihova namjera bila je da sakriju pravu shemu usmjerenu protiv naroda Rusije i bivših sovjetskih republika koje su sačinjavale Sovjetski blok.

Sada bi trebalo biti jasno zašto su svi ruski oligarsi pobjegli u London, Tel Aviv i New York City

Ima li boljeg načina za oligarhe da se zaštite od ruskih optužnica nego da potraže zaštitu CIA-e, MI6-a MOSSAD-a unutar angloameričke strane? Čak je i nedavno oslobođeni bivši predsjednik sada propalog Yukos Oil-a, Mihail Hodorovski proveo više vremena u SAD zagovarajući novu rusku revoluciju.

Izgleda da nitko od zapadnih lakovernika ne razumije da više nije 1917. godina i da Vladimir Putin nije car Nikolaj Romanov. Također ne mogu shvatiti da su se mnogi njihovi oligarsi u inozemstvu suočili s katastrofalnim sudbinama. Nitko od njih sada se ne može ni nadati da dodirne Putina kada je državna moć nepovratno ujedinjena sa voljom Kremlja.

Ukrajina: Još jedan prevrat države koji je koordinirala CIA … za SAD i Izrael

Ono što je naročito iznenađujuće je što je Zapad toliko transparentan po pitanju svojih metoda i motiva za potkopavanje Rusije. Nedavni prevrat u Kijevu je još jedan takav primjer i ovdje su cionistički oligarsi povezani sa SAD, Velikom Britanijom i Izraelom postavljeni na ključne nacionalne liderske položaje, ali i na vlast svih regije. Još jednom je izveden plan iskorišten tijekom rušenja SSSR, uz milijarderske oligarhe koji preuzimaju kontrolu nad bogatstvom Ukrajine.

Mnogi ne znaju, ali postoji plan modernog Izraela da povrati svoju izvornu domovinu u Ukrajini čiji je istočni dio nekada pripadao Kazariji u vrijeme kada je judaizam odabran od strane kralja kao službena religija države.

Židovi su zatim nakon Prvog i Drugog svjetskog rata prisiljeni živjeti okruženi muslimanskim i arapskim nacijama pri čemu je Palestina oteta pred njihovim očima.

Tu se pojavio plan za naseljavanje Ukrajine. Nitko od Izraelaca ne želi živjeti na teritoriju gdje je u stalnom strahu od napada projektilima iz susjedne države. To je razlog zašto dana postoji vrlo tihi pokret Aškenazi Židova koji se žele vratiti u Ukrajinu, u svoju drevnu domovinu.


SAD, Velika Britanija i EU su pokazale svoje pogrešne namjere od samog početka

Od samog početka proizvedenog građanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje prave namjere za stvaranje novog “Europskog Izraela”.

Uklanjanje ruskog jezika i uvođenje hebrejskog kao drugog službenog jezika je samo još jedan očigledan korak ka tome. Svo vrijeme angloamerička strana optužuje Rusiju da želi stvoriti novu regiju – Novorusiju dok se događa upravo suprotno.

Ne samo da bi takav “Europski Izrael” osigurao visoko stratešku geopolitičku lokaciju za daljnju destabilizaciju Rusije, već će se Ukrajina iskoristiti za miješanje u Europsku uniju. Kao što je Izrael korišten za remećenje Bliskog istoka desetljećima, tako bi se nova Ukrajina iskoristila u sličnom smislu za remećenje Eurozone.

Kada je oslobođeno neofašistički vodstvo iz Kijeva na istočnu Ukrajinu, postalo je očito da je veća agenda etničkog čišćenaj u pitanju. Neki su čak i insinuirali da se događa usporeni sistematski genocid.

Stara carstva moraju umrijeti da bi se napravilo mjesta za pravu globalnu transformaciju koju Putin promovira

Ako angloameričke stranu definira jedan cilj, to je onda njihova nezasitna žeđ za naftom i prirodnim plinom, što se vidi iz petrodolara koji je ubrzo postao svjetska rezervna valuta. Angloameričke strana je ipak suviše neučinkovita i previše troši pri uporabi ovih energetskih resursa, trošeći pritom velike količine vermena, energije i novca.

Upravo tu leži sjeme njihovog uništenja jer oni više ne mogu podnijeti troškove neophodne za održavanje njihovog carstva. Jedini spas od njihovog ekonomskog kolapsa je suradnja sa zemljama BRICS-a, Rusijom i Eurozonom.

Kada se dim raziđe, države Eurozone će duboko zažaliti zbog uvođenja kontraproduktivnih sankcija Rusiji. Upravo oni sada prolaze kroz ogromne ekonomske posljedice.

Pojava Vladimira Putina, savršeno osujećivanje angloameričkih planova

Prvo je važno shvatiti da Putin nije jedini koga se boje, već je tu i sila koja stoji iza njega.

Kada je Boris Jeljcin odabrao Putina kao svog nasljednika, nitko se nije nadao da će on napraviti preokret od 180 stupnjeva. On je pokrenuo proces vraćanja Rusiji onoga što joj je oduzeto. Neki ga čak uspoređuju i sa Petrom Velikim.

Putinovi bliski odnosi s patrijarhom ruske pravoslavne crkve – njegove svetosti patrijarha Kirila – izazvao je veliku ljubav i poštovanje od strane ruskog naroda prema njemu.

Povijest je pokazala da je Boris Jeljcin napravio dobar izbor kada je postavio Vladimira Putina za premijera.

Naravno da su oligarsi morali završiti ili u zatvoru ili u egzilu

Putin je upravo to namjeravao učiniti, neovisno od reakcija i prijetnji Zapada. On nije htio dopustiti da predatorski kapitalisti unište Rusiju

Zapad je mogao samo biti šokiran činjenicom da je predsjednik odabrao svoju naciju i svoj ​​narod umjesto interesa bankara, industrijalista i moćnih oligarha.

Malo tko je tada znao da su ih Boris Jeljcin i Vladimir Putin uspjeli sve prevariti. Jeljcin je morao platiti cijenu i igrati po zahtjevima zapadnih lidera ako želi da se nacija oslobodi iz kandži predatora. On je na kraju odradio savršen posao, osiguravajući glatku tranziciju na Putina.

Glavni razlog zašto zapadne sile toliko preziru Vladimira Putina je taj što ih je potpuno prevario radi boljitka ruskog naroda

Samo uz razumijevanje temperamenta ruskog naroda koji je svašta proživio kroz pad komunizma, mogu se pravilno razumjeti sile koje stoje iza Putina.

Zaista, sile koje podržavaju Putina pri njegovoj misiji za pravi nacionalni suverenitet mnogo su veće od predsjednika SAD, premijera Velike Britanije, vrhovnog lidera NATO-a ili lidera Europske unije. Moć iza Putina je zapravo cijela Rusija, sila koja je odlučna u tome da nikada više ne bude zatvorenik angloameričke strane i nikakav Washington, London ili Europska unija neće promijeniti tu odlučnost.

Nuklearna oružja imaju veliku ulogu u izjednačivanju

Rusija je tijekom Hladnog rata razvila moćnu nuklearnu tehnologiju na iznenađenje Zapada.

Zapad također nije mogao ni sanjati da će najbogatiji čovjek u Rusiji – Mihail Hodorovski biti 10 godina u zatvoru s obzirom da je on bio njihov ključni čovjek u daljnjem potkradanju ruske nafte i plinskih rezervi … čitava shema je krenula u pogrešnom pravcu.

Međutim, sada kada je Ruska federacija preispitala svoje nuklearne mogućnosti, njen taktički odgovor i strateška pripremljenost nikad nisu bili bolji. Upravo zato Rusija i saveznici BRICS-a sada stoje na putu angloameričke strane ka Novom svjetskom poretku.

Zahtjev Rusije za poštovanje nacionalnog suvereniteta predstavlja mnogo veći svjetski pokret

Prava moć iza Putina da se uočiti kada se samo počnu nabrajati države koje se okreću od američke hegemonije ka Rusiji i Vladimiru Putinu. Svoje odricanje od angloameričke strane pokazale su Mađarska, Kina, Indija, Brazil, Južna Afrika, Venezuela, Bolivija, Ekvador i mnoge druge …

Prodornost interneta naročito je olakšala otkrivanje onoga što se zaista događa diljem svijeta.

Budućnost svijeta nalazi se u Rusiji

“Iz Rusije dolazi nada za svijet. Ne zbog onoga što su nekada predstavljali komunizam ili boljševizam – ne! Sloboda! Da će svaki čovjek živjeti za svog bližnjeg. Taj princip je rođen tamo. Bit će potrebne godine da se sve to iskristalizira, ali iz Rusije dolazi nova nada za svijet. “

~ Edgar Kejs

Nakon nedavnog oslobađanja od ateizma bezbožničkog marksizma, Rusi su ponovo prigrlili mističnu tradiciju ruske pravoslavne crkve.

Obzirom na ovu duboku kulturnu transformaciju, pojavljuje se novo nacionalno razmišljanje. Nesumnjivo se ono okreće prema konzervativnijem i tradicionalnijem društvu koje je u potpunoj suprotnosti od zapadnih društava.

Ruski narod je naučio da poštuje Putina kao vođu koji žestoko štiti svoju domovinu. Zato je usporedba s Petrom Velikim, industrijalnim i kulturnim vizionarom potpuno razumljiva.

Putin je uradio nešto što bi svaki pravedni i pragmatični vođa učinio – proveo je proces što je bezbolnije mogao. Velika većina Rusa je već dovoljno propatila.

Pouka priče: Samo ekstremno dobro povezani bivši KGB-ov operativac mogao je dobiti tako neophodnu i opreznu zaštitu koja ga je čuvala od zla proteklih 15 godina kao premijera i državnika Rusije.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,