Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Jeljcin je prevario sve i uspio prenesti vlast na Putina: Zapad u Ukrajinu useljava drugi narod i pravi novu mo─ç

Jeljcin je prevario sve i uspio prenesti vlast na Putina: Zapad u Ukrajinu useljava drugi narod i pravi novu mo─ç

putin-jeljcin-rusijaPiše: Michael Thomas

Pad Berlinskog zida i raspad SSSR nije spontan razvoj doga─Ĺaja kao ┼íto mainstream mediji ┼żele da vjerujemo

Malo tko je tada znao da su ih Boris Jeljcin i Vladimir Putin uspjeli sve prevariti.

Jeljcin je morao platiti cijenu i igraju─çi po zahtjevima zapadnih lidera ako ┼żeli da se nacija oslobodi iz kand┼żi predatora. On je na kraju odradio savr┼íen posao, osiguravaju─çi glatku tranziciju na Putina.

Od samog po─Źetka proizvedenog gra─Ĺanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje prave namjere za stvaranje novog “Europskog Izraela”. Uklanjanje ruskog jezika i uvo─Ĺenje hebrejskog kao drugog slu┼żbenog jezika je samo jo┼í jedan o─Źigledan korak ka tome.

Tu se pojavio plan za naseljavanje Ukrajine. Nitko od Izraelaca ne ┼żeli ┼żivjeti na teritoriju gdje je u stalnom strahu od napada projektilima iz susjedne dr┼żave. To je razlog za┼íto danas postoji vrlo tihi pokret A┼íkenazi ┼Żidova koji se ┼żele vratiti u Ukrajinu, u svoju drevnu domovinu.

Do 1989. godine klatno mo─çi se prebacilo s komunizma na predatorski kapitalizam ─Źiji je jedini cilj bio izravna kontrola ogromnih prirodnih bogatstava, industrijskih baza i druge nacionalne imovine. Ovaj jedinstveni oblik korumpiranog predatorskog kapitalizma morao se sakriti od javnosti jer je bilo u planu da se pokradu i dr┼żava i stanovni┼ítvo.

Za┼íto se angloameri─Źke strana toliko pla┼íi Putina i za┼íto ga ho─çe oboriti?

Nijedan svjetski lider nije toliko demoniziran od strane Zapada u proteklom desetlje─çu kao ruski predsjednik Vladimir Putin.

Niti jedan predsjednik niti premijer nije bio podvrgnut tolikim osobnim napadima i neumornim la┼żnim optu┼żbama.

Jasno je da Vladimir Putin predstavlja ozbiljnu prijetnju Svjetskoj vladi iz sjene (World Shadow Governmernt – WSG) na na─Źin koji duboko uznemirava one na vrhu globalne piramide mo─çi.

Zašto ga se toliko plaše?

Prije nego ┼íto se odgovori na to pitanje, mora se prvo shvatiti i razmotriti unaprijed planirani raspad SSSR. Tek tada ─çe akcije i izjave Vladimira Putina dobiti pravo zna─Źenje.

Ultra-tajni dogovor je napravljen prije izazivanja raspada SSSR nakon pada Berlinskog zida

Jedna od najbolje ─Źuvanih tajni koja je predvidjela neizbje┼żan raspad Sovjetskog komunizma i posljedi─Źnu raspad SSSR jeste da se sve odvilo unutar pa┼żljivo iskontrolisanog plana. Tim planom su rukovodili bankari, politi─Źari i brokeri za ulaganja koji su pritiskali sve gumbe, jer su svi oni imali velike interese za eksploataciju ogromnog bogatstva ruske domovine.

Pad Berlinskog zida i raspad SSSR nije spontan razvoj doga─Ĺaja kao ┼íto mainstream mediji ┼żele da vjerujemo. To─Źno je da je Rusija postala liberalizirana u odnosu na Sovjetski komunizam, ali samo da bi postala neoliberalizirana od strane bankstera.

Zapravo, ─Źitavo raspu┼ítanje SSSR je proizvod brojnih tajnih sastanaka s predstavnicima na najvi┼íoj razini iz SSSR, SAD, Velike Britanije i drugih ve─çih angloameri─Źkih nacija i kontrolora WSG.

Do 1989. godine klatno mo─çi se prebacilo s komunizma na predatorski kapitalizam ─Źiji je jedini cilj bio izravna kontrola ogromnih prirodnih bogatstava, industrijskih baza i druge nacionalne imovine. Ovaj jedinstveni oblik korumpiranog predatorskog kapitalizma morao se sakrije od javnosti jer je bilo u planu da se pokradu i dr┼żava i stanovni┼ítvo.

Vo─Ĺe poput Mihaila Gorba─Źova i Borisa Jeljcina odabrani su kako bi bez razmi┼íljanja odobravali kra─Ĺu dr┼żave koju su koordinirali oligarsi. Po┼íto se politi─Źkim liderima obi─Źno ni┼íta ne govori, oni nisu ni bili svjesni da su dio sheme da se pokrade rusko bogatstvo.

Dok su le┼íinarski kapitalisti iz Rusije i sa Zapada orobljavali Rusiju, ultra-tajna grupa ruskih patriota i nacionalista, lojalnih politi─Źara i du┼żnosnika vlade kovala je plan da sve to povrati kada za to do─Ĺe vrijeme.

CIA je tako─Ĺer bila izravno umije┼íana u ovu prijevaru stolje─ça

Da li itko mo┼że povjerovati da se CIA pretvarala da nije uspjela predvidjeti ovaj monumentalni raspad, kada je u stvari upravo ona vukla sve konce ovog iskontroliranog uni┼ítenja.

CIA je ─Źak oti┼íla toliko daleko da je koristila novine ne bi li uvjerila ameri─Źku javnost da su do┼żivjeli neuspjeh po ovom pitanju. Njihova namjera bila je da sakriju pravu shemu usmjerenu protiv naroda Rusije i biv┼íih sovjetskih republika koje su sa─Źinjavale Sovjetski blok.

Sada bi trebalo biti jasno zašto su svi ruski oligarsi pobjegli u London, Tel Aviv i New York City

Ima li boljeg na─Źina za oligarhe da se za┼ítite od ruskih optu┼żnica nego da potra┼że za┼ítitu CIA-e, MI6-a MOSSAD-a unutar angloameri─Źke strane? ─îak je i nedavno oslobo─Ĺeni biv┼íi predsjednik sada propalog Yukos Oil-a, Mihail Hodorovski proveo vi┼íe vremena u SAD zagovaraju─çi novu rusku revoluciju.

Izgleda da nitko od zapadnih lakovernika ne razumije da vi┼íe nije 1917. godina i da Vladimir Putin nije car Nikolaj Romanov. Tako─Ĺer ne mogu shvatiti da su se mnogi njihovi oligarsi u inozemstvu suo─Źili s katastrofalnim sudbinama. Nitko od njih sada se ne mo┼że ni nadati da dodirne Putina kada je dr┼żavna mo─ç nepovratno ujedinjena sa voljom Kremlja.

Ukrajina: Jo┼í jedan prevrat dr┼żave koji je koordinirala CIA … za SAD i Izrael

Ono ┼íto je naro─Źito iznena─Ĺuju─çe je ┼íto je Zapad toliko transparentan po pitanju svojih metoda i motiva za potkopavanje Rusije. Nedavni prevrat u Kijevu je jo┼í jedan takav primjer i ovdje su cionisti─Źki oligarsi povezani sa SAD, Velikom Britanijom i Izraelom postavljeni na klju─Źne nacionalne liderske polo┼żaje, ali i na vlast svih regije. Jo┼í jednom je izveden plan iskori┼íten tijekom ru┼íenja SSSR, uz milijarderske oligarhe koji preuzimaju kontrolu nad bogatstvom Ukrajine.

Mnogi ne znaju, ali postoji plan modernog Izraela da povrati svoju izvornu domovinu u Ukrajini ─Źiji je isto─Źni dio nekada pripadao Kazariji u vrijeme kada je judaizam odabran od strane kralja kao slu┼żbena religija dr┼żave.

┼Żidovi su zatim nakon Prvog i Drugog svjetskog rata prisiljeni ┼żivjeti okru┼żeni muslimanskim i arapskim nacijama pri ─Źemu je Palestina oteta pred njihovim o─Źima.

Tu se pojavio plan za naseljavanje Ukrajine. Nitko od Izraelaca ne ┼żeli ┼żivjeti na teritoriju gdje je u stalnom strahu od napada projektilima iz susjedne dr┼żave. To je razlog za┼íto dana postoji vrlo tihi pokret A┼íkenazi ┼Żidova koji se ┼żele vratiti u Ukrajinu, u svoju drevnu domovinu.

SAD, Velika Britanija i EU su pokazale svoje pogre┼íne namjere od samog po─Źetka

Od samog po─Źetka proizvedenog gra─Ĺanskog rata u Ukrajini, zapadne sile su otkrile svoje prave namjere za stvaranje novog “Europskog Izraela”.

Uklanjanje ruskog jezika i uvo─Ĺenje hebrejskog kao drugog slu┼żbenog jezika je samo jo┼í jedan o─Źigledan korak ka tome. Svo vrijeme angloameri─Źka strana optu┼żuje Rusiju da ┼żeli stvoriti novu regiju – Novorusiju dok se doga─Ĺa upravo suprotno.

Ne samo da bi takav “Europski Izrael” osigurao visoko strate┼íku geopoliti─Źku lokaciju za daljnju destabilizaciju Rusije, ve─ç ─çe se Ukrajina iskoristiti za mije┼íanje u Europsku uniju. Kao ┼íto je Izrael kori┼íten za reme─çenje Bliskog istoka desetlje─çima, tako bi se nova Ukrajina iskoristila u sli─Źnom smislu za reme─çenje Eurozone.

Kada je oslobo─Ĺeno neofa┼íisti─Źki vodstvo iz Kijeva na isto─Źnu Ukrajinu, postalo je o─Źito da je ve─ça agenda etni─Źkog ─Źi┼í─çenaj u pitanju. Neki su ─Źak i insinuirali da se doga─Ĺa usporeni sistematski genocid.

Stara carstva moraju umrijeti da bi se napravilo mjesta za pravu globalnu transformaciju koju Putin promovira

Ako angloameri─Źke stranu definira jedan cilj, to je onda njihova nezasitna ┼że─Ĺ za naftom i prirodnim plinom, ┼íto se vidi iz petrodolara koji je ubrzo postao svjetska rezervna valuta. Angloameri─Źke strana je ipak suvi┼íe neu─Źinkovita i previ┼íe tro┼íi pri uporabi ovih energetskih resursa, tro┼íe─çi pritom velike koli─Źine vermena, energije i novca.

Upravo tu le┼żi sjeme njihovog uni┼ítenja jer oni vi┼íe ne mogu podnijeti tro┼íkove neophodne za odr┼żavanje njihovog carstva. Jedini spas od njihovog ekonomskog kolapsa je suradnja sa zemljama BRICS-a, Rusijom i Eurozonom.

Kada se dim razi─Ĺe, dr┼żave Eurozone ─çe duboko za┼żaliti zbog uvo─Ĺenja kontraproduktivnih sankcija Rusiji. Upravo oni sada prolaze kroz ogromne ekonomske posljedice.

Pojava Vladimira Putina, savr┼íeno osuje─çivanje angloameri─Źkih planova

Prvo je va┼żno shvatiti da Putin nije jedini koga se boje, ve─ç je tu i sila koja stoji iza njega.

Kada je Boris Jeljcin odabrao Putina kao svog nasljednika, nitko se nije nadao da ─çe on napraviti preokret od 180 stupnjeva. On je pokrenuo proces vra─çanja Rusiji onoga ┼íto joj je oduzeto. Neki ga ─Źak uspore─Ĺuju i sa Petrom Velikim.

Putinovi bliski odnosi s patrijarhom ruske pravoslavne crkve – njegove svetosti patrijarha Kirila – izazvao je veliku ljubav i po┼ítovanje od strane ruskog naroda prema njemu.

Povijest je pokazala da je Boris Jeljcin napravio dobar izbor kada je postavio Vladimira Putina za premijera.

Naravno da su oligarsi morali završiti ili u zatvoru ili u egzilu

Putin je upravo to namjeravao u─Źiniti, neovisno od reakcija i prijetnji Zapada. On nije htio dopustiti da predatorski kapitalisti uni┼íte Rusiju

Zapad je mogao samo biti ┼íokiran ─Źinjenicom da je predsjednik odabrao svoju naciju i svoj ÔÇőÔÇőnarod umjesto interesa bankara, industrijalista i mo─çnih oligarha.

Malo tko je tada znao da su ih Boris Jeljcin i Vladimir Putin uspjeli sve prevariti. Jeljcin je morao platiti cijenu i igrati po zahtjevima zapadnih lidera ako ┼żeli da se nacija oslobodi iz kand┼żi predatora. On je na kraju odradio savr┼íen posao, osiguravaju─çi glatku tranziciju na Putina.

Glavni razlog zašto zapadne sile toliko preziru Vladimira Putina je taj što ih je potpuno prevario radi boljitka ruskog naroda

Samo uz razumijevanje temperamenta ruskog naroda koji je sva┼íta pro┼żivio kroz pad komunizma, mogu se pravilno razumjeti sile koje stoje iza Putina.

Zaista, sile koje podr┼żavaju Putina pri njegovoj misiji za pravi nacionalni suverenitet mnogo su ve─çe od predsjednika SAD, premijera Velike Britanije, vrhovnog lidera NATO-a ili lidera Europske unije. Mo─ç iza Putina je zapravo cijela Rusija, sila koja je odlu─Źna u tome da nikada vi┼íe ne bude zatvorenik angloameri─Źke strane i nikakav Washington, London ili Europska unija ne─çe promijeniti tu odlu─Źnost.

Nuklearna oru┼żja imaju veliku ulogu u izjedna─Źivanju

Rusija je tijekom Hladnog rata razvila mo─çnu nuklearnu tehnologiju na iznena─Ĺenje Zapada.

Zapad tako─Ĺer nije mogao ni sanjati da ─çe najbogatiji ─Źovjek u Rusiji – Mihail Hodorovski biti 10 godina u zatvoru s obzirom da je on bio njihov klju─Źni ─Źovjek u daljnjem potkradanju ruske nafte i plinskih rezervi … ─Źitava shema je krenula u pogre┼ínom pravcu.

Me─Ĺutim, sada kada je Ruska federacija preispitala svoje nuklearne mogu─çnosti, njen takti─Źki odgovor i strate┼íka pripremljenost nikad nisu bili bolji. Upravo zato Rusija i saveznici BRICS-a sada stoje na putu angloameri─Źke strane ka Novom svjetskom poretku.

Zahtjev Rusije za poštovanje nacionalnog suvereniteta predstavlja mnogo veći svjetski pokret

Prava mo─ç iza Putina da se uo─Źiti kada se samo po─Źnu nabrajati dr┼żave koje se okre─çu od ameri─Źke hegemonije ka Rusiji i Vladimiru Putinu. Svoje odricanje od angloameri─Źke strane pokazale su Ma─Ĺarska, Kina, Indija, Brazil, Ju┼żna Afrika, Venezuela, Bolivija, Ekvador i mnoge druge …

Prodornost interneta naro─Źito je olak┼íala otkrivanje onoga ┼íto se zaista doga─Ĺa diljem svijeta.

Budu─çnost svijeta nalazi se u Rusiji

“Iz Rusije dolazi nada za svijet. Ne zbog onoga ┼íto su nekada predstavljali komunizam ili bolj┼íevizam – ne! Sloboda! Da ─çe svaki ─Źovjek ┼żivjeti za svog bli┼żnjeg. Taj princip je ro─Ĺen tamo. Bit ─çe potrebne godine da se sve to iskristalizira, ali iz Rusije dolazi nova nada za svijet. “

~ Edgar Kejs

Nakon nedavnog osloba─Ĺanja od ateizma bezbo┼żni─Źkog marksizma, Rusi su ponovo prigrlili misti─Źnu tradiciju ruske pravoslavne crkve.

Obzirom na ovu duboku kulturnu transformaciju, pojavljuje se novo nacionalno razmišljanje. Nesumnjivo se ono okreće prema konzervativnijem i tradicionalnijem društvu koje je u potpunoj suprotnosti od zapadnih društava.

Ruski narod je nau─Źio da po┼ítuje Putina kao vo─Ĺu koji ┼żestoko ┼ítiti svoju domovinu. Zato je usporedba s Petrom Velikim, industrijalnim i kulturnim vizionarom potpuno razumljiva.

Putin je uradio ne┼íto ┼íto bi svaki pravedni i pragmati─Źni vo─Ĺa u─Źinio – proveo je proces ┼íto je bezbolnije mogao. Velika ve─çina Rusa je ve─ç dovoljno propatila.

Pouka pri─Źe: Samo ekstremno dobro povezani biv┼íi KGB-ov operativac mogao je dobiti tako neophodnu i opreznu za┼ítitu koja ga je ─Źuvala od zla proteklih 15 godina kao premijera i dr┼żavnika Rusije.
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,