Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Po─Źela realizacija tajnog plana mikro─Źipiranje svih novoro─Ĺen─Źadi u SAD i Europi – VIDEO

Po─Źela realizacija tajnog plana mikro─Źipiranje svih novoro─Ĺen─Źadi u SAD i Europi – VIDEO

cipiranjeJeste li spremni na obustavu privatnosti i robotiziranje ljudske vrste, nakon ─Źega vi┼íe nikada ne─çete mo─çi u┼żivati ÔÇőÔÇőnasamo sa svojim mislima?

Jeste li spremni ┼żivjeti u svijetu u kojem ─çe svaka novoro─Ĺena beba biti mikro─Źipirana? Jeste li spremni na to da se svaki va┼í korak prati, bilje┼żi i ─Źuva u bazi podataka?

Iako zvu─Źi nemogu─çe, postoji plan da se upravo to u─Źini.

U ameri─Źkim medijima se o tome ne mo┼że ─Źuti gotovo ni┼íta, ali finski ─Źasopis Spekula, kojeg ─Źitaju lije─Źnici i studenti medicine, navodi da nema jo┼í puno vremena do trenutka kada ─çe do─çi do uvo─Ĺenja vojne medicine i tehnologije kontrole uma, koji ─çe eliminirati svaki vid slobode u budu─çnosti ─Źovje─Źanstva.

“Postoji tehnologija pomo─çu koje ─çe se stvoriti totalitarni Novi svjetski poredak”, rekla je Rauni Lina Lukanen Kilde, biv┼ía ┼íefica zdravstva u Finskoj. “U tijeku je razvoj tajnih neurolo┼íkih sustava komunikacije koji ─çe zamijeniti neovisno razmi┼íljanje i uspostaviti kontrolu nad dru┼ítvenom i politi─Źkom aktivno┼í─çu radi privatnih i vojnih interesa”, rekla je ona.

“Kada na┼íe mo┼żdane funkcije budu povezane s superkompjuterima putem radio implantata i mikro─Źipova biti ─çe prekasno za djelovanje. Ova prijetnja se mo┼że sprije─Źiti samo educiranjem javnosti putem dostupne literature o biotelemetriji i informacijama koje se razmjenjuju na me─Ĺunarodnim kongresima”.

U svom ─Źlanku pod naslovom “Mikro─Źipovi, kontrola uma i kibernetika”, dr Kilde tvrdi da su SAD glavne i odgovorne za tajnu primjenu ove elektroni─Źke opreme i oru┼żja.

Dr Kilde je dodala da mediji zata┼íkavaju pravu namjeru iza ovog mikro─Źipiranja, nagla┼íavaju─çi da savr┼íeni cyber vojnik se mo┼że stvoriti pomo─çu sofisticirane opreme i oru┼żja koja se koriste u odre─Ĺenim NATO dr┼żavama jo┼í od osamdesetih godina.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , ,