Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Počela realizacija tajnog plana mikročipiranje svih novorođenčadi u SAD i Europi – VIDEO

Počela realizacija tajnog plana mikročipiranje svih novorođenčadi u SAD i Europi – VIDEO

cipiranjeJeste li spremni na obustavu privatnosti i robotiziranje ljudske vrste, nakon čega više nikada nećete moći uživati ​​nasamo sa svojim mislima?

Jeste li spremni živjeti u svijetu u kojem će svaka novorođena beba biti mikročipirana? Jeste li spremni na to da se svaki vaš korak prati, bilježi i čuva u bazi podataka?

Iako zvuči nemoguće, postoji plan da se upravo to učini.

U američkim medijima se o tome ne može čuti gotovo ništa, ali finski časopis Spekula, kojeg čitaju liječnici i studenti medicine, navodi da nema još puno vremena do trenutka kada će doći do uvođenja vojne medicine i tehnologije kontrole uma, koji će eliminirati svaki vid slobode u budućnosti čovječanstva.

“Postoji tehnologija pomoću koje će se stvoriti totalitarni Novi svjetski poredak”, rekla je Rauni Lina Lukanen Kilde, bivša šefica zdravstva u Finskoj. “U tijeku je razvoj tajnih neuroloških sustava komunikacije koji će zamijeniti neovisno razmišljanje i uspostaviti kontrolu nad društvenom i političkom aktivnošću radi privatnih i vojnih interesa”, rekla je ona.

“Kada naše moždane funkcije budu povezane s superkompjuterima putem radio implantata i mikročipova biti će prekasno za djelovanje. Ova prijetnja se može spriječiti samo educiranjem javnosti putem dostupne literature o biotelemetriji i informacijama koje se razmjenjuju na međunarodnim kongresima”.

U svom članku pod naslovom “Mikročipovi, kontrola uma i kibernetika”, dr Kilde tvrdi da su SAD glavne i odgovorne za tajnu primjenu ove elektroničke opreme i oružja.

Dr Kilde je dodala da mediji zataškavaju pravu namjeru iza ovog mikročipiranja, naglašavajući da savršeni cyber vojnik se može stvoriti pomoću sofisticirane opreme i oružja koja se koriste u određenim NATO državama još od osamdesetih godina.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , ,