Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Misterija smrti Marilyn Monroe riješena: Ubio je CIA agent po naredbi vlade

Misterija smrti Marilyn Monroe riješena: Ubio je CIA agent po naredbi vlade

merlyn-monroe-smrtIako je, kako je naveo, glumica bila jedina žena koju je ubio, Hodges ni u jednom trenutku nije pokazao žaljenje zbog zločina koji je počinio

Bivši časnik CIA Norman Hodges (78) otkrio je na samrtničkoj postelji u bolnici jednu od najvećih tajni današnjice. Ovaj vremešni starac navodi kako je godinama bio ‘čistač’ CIA-e. Ležeći u jednoj američkoj bolnici Hodges je priznao kako je od 1959. do 1972. godine likvidirao sve osobe za koje je CIA (Američka obavještajna agencija) smatrala da predstavljaju opasnost za sigurnost Ujedinjenih američkih država.

On je tako nakon pola stoljeća stavio točku na brojne teorije o smrti čuvene glumice i ljubavnice John Kennedyja – Marilyn Monroe.

Naime, Hodges je na samrtničkoj postelji u jednoj bolnici u državi Virginia priznao da je po naredbi američke vlade smrtonosnom injekcijom ubio Marilyn Monroe.

Iako je, kako je naveo, glumica bila jedina žena koju je ubio, Hodges ni u jednom trenutku nije pokazao žaljenje zbog zločina koji je počinio. Kao razlog za to naveo je to što postoje brojni dokazi da je Marilyn bila u ljubavnoj vezi ne samo s Kennedyjem, već i sa Fidel Castrom.

Starac tvrdi kako je u karijeri likvidirao 37 osoba, no jedno ubojstvo mu je ostalo u pamćenju. Navodi kako je dobio nalog da ubije američku divu Marilyn Monroe. Hodges je naveo kako je Marilyn Monroe bila jedina žena koju je likvidirao.

”Nadređeni Jimmy Hayworth mi je rekao da ona mora umrijeti, ali da to mora izgledati kao samoubojstvo ili predoziranje. Ja sam slušao zapovjedi”, kazao je Hodges.

“Mogla je prenesti strateške informacije komunistima, a to se moralo spriječiti”, rekao je on. On je posvjedočio da je oko jedan sat u noći 5. kolovoza 1962. godine CIA izdala nalog za glumičinu likvidaciju. Ušao je u sobu glumice i napravio joj injekciju u kojoj su bili sedativi pomiješani s barbituratima, što je dovelo do smrti čuvene MM. Naveo je kako je to američku divu na mjestu usmrtio.

Osim što je odgovoran za smrt čuvene glumice, Hodges je, kako je rekao, između 1959. i 1972. godine je počinio 37 ubojstava, koja su naredile američke vlasti.

Hodges je istaknuo i da je on bio vođa skupine od pet profesionalaca, koje je podučavao da “posao” odradeiti tako da sve izgleda kao nesretan slučaj. Među žrtvama takozvane “petice” bili su politički aktivisti, novinari, sindikalni lideri, znanstvenici i umjetnici.

Kako je ovaj bivši časnik CIA priznao, ubio je sve one koji bi mogli predstavljati prijetnju sigurnosti SAD, a naređenja je primao od svog pretpostavljenog, bojnika Jamesa Haywortha.

Portal World News Daily Report objavio je ovu priču, oni su, naime, poznati po tome da objavljuju izmišljene i šaljive priče. No, ova vijest se na internetu pojavila uoči objave knjige dvojice novinara koji također tvrde da je glumica ubijena. Novinari navode da je ubojstvo naručio Bobby Kennedy kako bi zataškao seks-skandal jer je Marilyn spavala i s Johnom i s Robert Kennedyjem.

Ovo priznanje je podiglo veliku prašinu u javnosti. Odmah je uslijedila istraga, a Hodges se u bolnici nalazio pod pojačanim policijskim nadzorom.

Podsjetimo, do sada su se u javnosti pojavljivale brojne verzije i teorije o ubojstvu čuvene glumice, a jedna od posljednjih bila je da ju je poslije burne svađe jastukom ugušio Robert Kennedy, brat tadašnjeg predsjednika Amerike Johna Kennedyja.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,