Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Šokantna saznanja grupe “Anonymous” o rušenju njemačkog aviona “Germanwingsa”

Šokantna saznanja grupe “Anonymous” o rušenju njemačkog aviona “Germanwingsa”

germanwings-rusenje-nesreca-avion“Svjedoci su opisali eksploziju poput one koja nastane od dinamita i naveli da su vidjeli borbene zrakoplove kako proljeću, zbog čega su pomislili da je putnički zrakoplov bio pod vojnom pratnjom” – Millennium Report

Njemački Anonymous, mreža računalnih hakera aktivista, navodi da je analiza podataka leta dostupna na Flyradar24 pokazala da se avion Germanwings-a kretao ka najvećoj europskoj brani, sjeverno od navodnog mjesta pada.

Skupina Anonymous smatra da su avion oborili francuski borbeni zrakoplovi nakon što se avion zaputio prema Barragede Ser-Ponson, 123 metra visokoj brani između rijeka Durance i Ubaye.

Kako navodi wikipedija: “Jezero Ser-Ponson je jezero u jugoistočnoj Francuskoj i jedno je od najvećih umjetnih jezera u zapadnoj Europi. Šesnaest hidroelektrana koristi vodu iz jezera, a jezero također navodnjava površinu od 1.500 kilometara četvornih”.

Skupina Anonymous dalje navodi da je zrakoplov Germanwings-a počeo naglo padati, ali da ga je spasio autopilot koji ga je postavio u horizontalni položaj, a zatim skrenuo lijevo ka brani.

Skupina Anonymous smatra da su francuski borbeni zrakoplovi oborili zrakoplov plašeći se da će se izvesti teroristički napad na branu.

“Flightradar24 uživo prati zračni promet diljem svijeta. Flightradar24 kombinira podatke iz nekoliko izvora uključujući ADS-B, MLAT i FAA. Ovi izvori zajedno s podacima avio kompanija i aerodroma daju jedinstvene podatke o letu”.

Skupina Anonymous dalje navodi da odsustvo velikog broja nagorelih dijelova olupine zrakoplova na mjestu nesreće predstavlja još jedan dokaz da je čitav događaj isceniran.

Također se dovodi u pitanje iznenadno pronalaženje druge crne kutije već prvog dana kada se francuska žandarmerija našla na mjestu nesreće i činjenica da se farba otporna na vatru oštetila izvana, iako nije bilo nikakvih znakova nagorelih dijelova olupine zrakoplova.

Također, grupa Anonymous navodi da je analiza spektra dva audio zapisa iz kabine utvrdila da su oni lažni.

Audio zapisi su se pojavili u brojnim medijima. Tužitelji u Francuskoj nisu negirali njihovu autentičnost, zbog čega nitko nije posumnjao da su zapisi lažni.

Analiza skupine Anonymous se pojavila pošto su njemački piloti izrazili sumnju u teoriju samoubojstva.

Jörg Handverg, glasnogovornik njemačke udruge pilota Cockpit, rekao je da ne postoji dokaz da je kopilot Andreas Lubitz oborio avion.

Također, profesor za zračnu i svemirsku psihologiju, Dietrich Menzi s Tehničkog sveučilišta u Berlinu, na kojem se obučavaju astronauti, je kritizirao špekulacije o psihološkom stanju kopilota.

Pad zrakoplova Germanwings-a ima sva obilježja operacije pod lažnom zastavom koju su provele CIA ili MI5 s ciljem da zaplaše francuskog predsjednika Francois Hollandea i njemačku kancelarku Angelu Merkel da prestanu usvajati politiku koja se protivi interesima globalnog bankarskog kartela.

Očigledno je da je motiv bio uništenje francuske brane i da se izazove nepovjerenje između Francuske i Njemačke danas kada ove dvije države formiraju novi politički savez.

Ova operacija pod lažnom zastavom ubrzano postaje najveći skandal u poslijeratnoj njemačkoj povijesti.
 
 
(webtribune,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=20668"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,