Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » SAD ima plan za brzo uništenje Rusije?!

SAD ima plan za brzo uništenje Rusije?!

amerika-vojskaZapad je ponovo u ratu protiv Rusije. Konačni cilj Sjedinjenih Američkih Država jeste uništiti Rusiju. One već razmatraju kako da neutraliziraju nuklearni potencijal Rusije

Američki političari su počinili brojne zločine. Hoće li itko ikada odgovarati za te zločine? Što je s međunarodnim zakonom, UN i drugim organizacijama, pita ruska “Pravda”?

Samo u Iraku je ubijeno 1,2 milijuna ljudi. Američka elita će odgovarati za te zločine tek kada dođe do Nürnberga 2. Hitlerova elita je odgovarala za svoje zločine tek kada je njegova ratna mašina uništena i kada se održalo suđenje u Nürnbergu. Isto tako će biti i sa američkom elitom.

Međutim, za uništenje američke elite neće biti potrebne vanjske sile. Američko društvo je prilično razoreno iznutra. Postoje konflikti na raznim razinama zbog etničkih, kulturnih, imovinskih, teritorijalnih, pa čak i ideoloških razlika.

Američko društvo će jednoga dana propasti, a američka elita će tada odgovarati za svoja nedjela.

Dovoljno je prisjetiti se nedavnog skandala s vojnikom koji je navodno upucao Osamu bin Ladena. Nije u tome poanta. Obratite pozornost na posljednji govor šefa osoblja Ruskih oružanih snaga, generala Gerasimova.

On je de facto priznao da Zapad ratuje s Rusijom. Podsjećamo vas da je Zapad 1949. godine započeo rat, a ne SSSR. Nije SSSR stvarao Željeznu zavjesu, već Zapad. SAD je stvorio NATO 1949. godine, a Varšavski pakt je nastao tek 6 godina kasnije, 1955. godine.

Danas postoje razni izvještaji u kojima se navodi da se SAD ozbiljno spremaju na rat protiv Rusije, planirajući pritom iskoristiti tisuće krstarećih projektila.

SAD je protiv Irana, Iraka…itd. iskoristio više tisuće projektila, što znači da je to potpuno izvodivo. Međutim, oni moraju prvo negdje se stacionirati. Također, nemoguće ih je lansirati sve odjednom, što znači da će Rusija odgovoriti na napad. Oni bi mogli imati korist od tih projektila samo ako bi neutralizirali ruski nuklearni potencijal.

Ruski nuklearni potencijal se može neutralizirati na dva načina

Prvi je napad koji bi obezglavio Rusiju, a to podrazumijeva uništenje zapovjednih centara iz kojih se šalju naredbe. Drugi način je da se unište lanseri projektila. Moguće je i ukombinirati ova dva načina. Oni su to vrlo lako mogli učiniti pomoću svojih Pershing-II projektila koji imaju preciznost od 5-10 metara i koji mogu prijeći udaljenost od 2.500-3.000 kilometara za 5-8 minuta.

Rusija se spasila od ovog potencijalnog napada sporazumom o projektilima srednjeg dometa. Međutim, Amerikanci danas naveliko tvrde da je Rusija prekršila ovaj sporazum kako bi mogli ponovno uvesti svoje projektile. Nakon potpisivanja sporazuma START-1, broj nuklearnih oružja je znatno smanjen. Rusija je uništila 6.000 bojevih glava i prodala uran i plutonij iz njih Amerikancima za simboličnu sumu.

Danas Amerikanci koriste uran i plutonij za svoje nuklearne elektrane. Oni svoje bojeve glave nisu razmontirali već ih čuvaju u skladištima. Ako bi ih uspjeli montirstina projektile u Europi, Rusija bi se našla u vrlo nezgodnoj situaciji.

Sovjetski savez je posjedovao jasnu, svjetski priznatu ideologiju kada je ušao u Hladni rat. SSSR je imao utvrđeno besklasno društvo. SSSR su vodile bezuvjetne patriote, koje su dobile rat. Sovjetski savez je posjedovao ekonomiju s potencijalom jednakim 30-50% gospodarstva SAD. SSSR je imao dobro razvijenu industriju koja nije ovisila od Zapada i koja se mogla sasvim neovisno razvijati.

Današnja situacija je potpuno drugačija. Današnja Rusija ne posjeduje ništa od toga. Ekonomski potencijal današnje Rusije iznosi jedva 10% američkog ekonomskog potencijala, a da ne spominjemo činjenicu da je Rusija u velikoj mjeri ovisna od Zapada.

Rusija ulazi u rat u katastrofalnom stanju. Ukoliko ne poduzme određene mjere, ona će vrlo brzo biti poražena. Jedino što spriječava SAD da sravni Rusiju sa zemljom jeste nuklearni potencijal Rusije. Međutim, i on može biti neutraliziran. Moderni rat protiv Rusije će biti izveden na isti način kao što je to učinjeno u Ukrajini, Siriji, Egiptu, Libiji, Iraku …
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , ,