Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » SAD ima plan za brzo uni┼ítenje Rusije?!

SAD ima plan za brzo uništenje Rusije?!

amerika-vojskaZapad je ponovo u ratu protiv Rusije. Kona─Źni cilj Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava jeste uni┼ítiti Rusiju. One ve─ç razmatraju kako da neutraliziraju nuklearni potencijal Rusije

Ameri─Źki politi─Źari su po─Źinili brojne zlo─Źine. Ho─çe li itko ikada odgovarati za te zlo─Źine? ┼áto je s me─Ĺunarodnim zakonom, UN i drugim organizacijama, pita ruska “Pravda”?

Samo u Iraku je ubijeno 1,2 milijuna ljudi. Ameri─Źka elita ─çe odgovarati za te zlo─Źine tek kada do─Ĺe do N├╝rnberga 2. Hitlerova elita je odgovarala za svoje zlo─Źine tek kada je njegova ratna ma┼íina uni┼ítena i kada se odr┼żalo su─Ĺenje u N├╝rnbergu. Isto tako ─çe biti i sa ameri─Źkom elitom.

Me─Ĺutim, za uni┼ítenje ameri─Źke elite ne─çe biti potrebne vanjske sile. Ameri─Źko dru┼ítvo je prili─Źno razoreno iznutra. Postoje konflikti na raznim razinama zbog etni─Źkih, kulturnih, imovinskih, teritorijalnih, pa ─Źak i ideolo┼íkih razlika.

Ameri─Źko dru┼ítvo ─çe jednoga dana propasti, a ameri─Źka elita ─çe tada odgovarati za svoja nedjela.

Dovoljno je prisjetiti se nedavnog skandala s vojnikom koji je navodno upucao Osamu bin Ladena. Nije u tome poanta. Obratite pozornost na posljednji govor ┼íefa osoblja Ruskih oru┼żanih snaga, generala Gerasimova.

On je de facto priznao da Zapad ratuje s Rusijom. Podsje─çamo vas da je Zapad 1949. godine zapo─Źeo rat, a ne SSSR. Nije SSSR stvarao ┼Żeljeznu zavjesu, ve─ç Zapad. SAD je stvorio NATO 1949. godine, a Var┼íavski pakt je nastao tek 6 godina kasnije, 1955. godine.

Danas postoje razni izvještaji u kojima se navodi da se SAD ozbiljno spremaju na rat protiv Rusije, planirajući pritom iskoristiti tisuće krstarećih projektila.

SAD je protiv Irana, Iraka…itd. iskoristio vi┼íe tisu─çe projektila, ┼íto zna─Źi da je to potpuno izvodivo. Me─Ĺutim, oni moraju prvo negdje se stacionirati. Tako─Ĺer, nemogu─çe ih je lansirati sve odjednom, ┼íto zna─Źi da ─çe Rusija odgovoriti na napad. Oni bi mogli imati korist od tih projektila samo ako bi neutralizirali ruski nuklearni potencijal.


Ruski nuklearni potencijal se mo┼że neutralizirati na dva na─Źina

Prvi je napad koji bi obezglavio Rusiju, a to podrazumijeva uni┼ítenje zapovjednih centara iz kojih se ┼íalju naredbe. Drugi na─Źin je da se uni┼íte lanseri projektila. Mogu─çe je i ukombinirati ova dva na─Źina. Oni su to vrlo lako mogli u─Źiniti pomo─çu svojih Pershing-II projektila koji imaju preciznost od 5-10 metara i koji mogu prije─çi udaljenost od 2.500-3.000 kilometara za 5-8 minuta.

Rusija se spasila od ovog potencijalnog napada sporazumom o projektilima srednjeg dometa. Me─Ĺutim, Amerikanci danas naveliko tvrde da je Rusija prekr┼íila ovaj sporazum kako bi mogli ponovno uvesti svoje projektile. Nakon potpisivanja sporazuma START-1, broj nuklearnih oru┼żja je znatno smanjen. Rusija je uni┼ítila 6.000 bojevih glava i prodala uran i plutonij iz njih Amerikancima za simboli─Źnu sumu.

Danas Amerikanci koriste uran i plutonij za svoje nuklearne elektrane. Oni svoje bojeve glave nisu razmontirali ve─ç ih ─Źuvaju u skladi┼ítima. Ako bi ih uspjeli montirstina projektile u Europi, Rusija bi se na┼íla u vrlo nezgodnoj situaciji.

Sovjetski savez je posjedovao jasnu, svjetski priznatu ideologiju kada je u┼íao u Hladni rat. SSSR je imao utvr─Ĺeno besklasno dru┼ítvo. SSSR su vodile bezuvjetne patriote, koje su dobile rat. Sovjetski savez je posjedovao ekonomiju s potencijalom jednakim 30-50% gospodarstva SAD. SSSR je imao dobro razvijenu industriju koja nije ovisila od Zapada i koja se mogla sasvim neovisno razvijati.

Dana┼ínja situacija je potpuno druga─Źija. Dana┼ínja Rusija ne posjeduje ni┼íta od toga. Ekonomski potencijal dana┼ínje Rusije iznosi jedva 10% ameri─Źkog ekonomskog potencijala, a da ne spominjemo ─Źinjenicu da je Rusija u velikoj mjeri ovisna od Zapada.

Rusija ulazi u rat u katastrofalnom stanju. Ukoliko ne poduzme odre─Ĺene mjere, ona ─çe vrlo brzo biti pora┼żena. Jedino ┼íto sprije─Źava SAD da sravni Rusiju sa zemljom jeste nuklearni potencijal Rusije. Me─Ĺutim, i on mo┼że biti neutraliziran. Moderni rat protiv Rusije ─çe biti izveden na isti na─Źin kao ┼íto je to u─Źinjeno u Ukrajini, Siriji, Egiptu, Libiji, Iraku …
 
(webtribune.rs/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , ,