Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Došlo je vrijeme i njega da upoznate: Ovo je tvorac HIV / AIDS najsmrtonosnijeg virusa u povijesti

Došlo je vrijeme i njega da upoznate: Ovo je tvorac HIV / AIDS najsmrtonosnijeg virusa u povijesti

aids-hiv-izumitelj-bolestJedan istražni dokumentarac je probudio sumnje da je američki znanstvenik Robert Gallo stvorio, a ne otkrio HIV / AIDS virus sedamdesetih godina prošlog stoljeća

Virus HIV-a je u stvari stvoren kao biološko oružje od strane znanstvenika radi depopulacije, navodi se u dokumentarcu.

Tvorac dokumentarca je razgovarao s dr Robert Gallom, a on je na pitanja odgovarao na takav način da je gotovo jasno da je on stvorio virus.

“Oduvijek sam vjerovao da su HIV, rak i druge kronične bolesti neizlječive. Najbolje bi bilo da ispitate povijest Južne Afrike i epidemiju HIV-a … politika rasne diskriminacije je zamijenjena epidemijom HIV-a u crnačkoj zajednici “, navodi se u jednom od komentara na dokumentarac.

Naravno, među komentatorima je bilo i onih koji ne podržavaju ovu teoriju i koji tvrde da ih je film uvjerio upravo u suprotno.

U članku sa topinfopost.com piše:

U travnju 1984. godine, dr Robert Gallo je podnio prijavu za patent u SAD za svoj izum – virus HIV / AIDS-a. Kada se neki patent odobri, kao što je bio slučaj s patentom dr Galloa, bilo tko tko koristi proizvod duguje novac izumitelju. Dakle, mnogi se sada pitaju zašto dr Gallo još uvijek nije podnio tužbu zbog neovlaštenog korištenja njegovog izuma?”.

Znanstveni dokazi su kompletni i uvjerljivi. Virus AIDS-a je sporedni proizvod nastao za vrijeme američkog programa Special Virus. Program Special Virus je bio federalni program razvoja virusa koji je trajao od 1962. do 1978. godine u SAD.

Nastali virus je zatim dodan u cjepiva u Africi i Manhattanu, a ubrzo je čitav svijet zahvatila infekcija humanog retrovirusa koji se razlikovao od svih dotadašnjih bolesti, pošto je bio vrlo zarazan i mogao je ubiti.

Dokumenti o programu Special Virus pokazuju da su SAD tražile virus koji će negativno utjecati na imunološki sustav.

Svjetski znanstvenici su nedavno potvrdili sa 100% sigurnosti da je AIDS stvoren u laboratoriju, a jedan od dokaza je i rad dr. Galloa iz 1971. godine pod nazivom “reversnu transkriptaza čestica virusa tipa C ljudskog porijekla”.

Njegov rad iz 1971. sadrži identične podatke kao njegova prijava iz 1984. godine.

Dokumenti o programu Special Virus predstavljaju nepobitni dokaz da su SAD skovale tajni plan za depopulaciju.

Zapravo, nisu žrtve dužne SAD, već SAD treba platiti žrtvama koje su s namjerom zarazile.

Između 1964. i 1978. godine, potrošeno je oko 550 milijuna dolara na ovaj tajni federalni program kako bi se izmislio AIDS. Sada je potrebno potrošiti mnogo veću sumu kako bi se zaustavio taj virus.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,