Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Do┼ílo je vrijeme i njega da upoznate: Ovo je tvorac HIV / AIDS najsmrtonosnijeg virusa u povijesti

Došlo je vrijeme i njega da upoznate: Ovo je tvorac HIV / AIDS najsmrtonosnijeg virusa u povijesti

aids-hiv-izumitelj-bolestJedan istra┼żni dokumentarac je probudio sumnje da je ameri─Źki znanstvenik Robert Gallo stvorio, a ne otkrio HIV / AIDS virus sedamdesetih godina pro┼ílog stolje─ça

Virus HIV-a je u stvari stvoren kao biolo┼íko oru┼żje od strane znanstvenika radi depopulacije, navodi se u dokumentarcu.

Tvorac dokumentarca je razgovarao s dr Robert Gallom, a on je na pitanja odgovarao na takav na─Źin da je gotovo jasno da je on stvorio virus.

“Oduvijek sam vjerovao da su HIV, rak i druge kroni─Źne bolesti neizlje─Źive. Najbolje bi bilo da ispitate povijest Ju┼żne Afrike i epidemiju HIV-a … politika rasne diskriminacije je zamijenjena epidemijom HIV-a u crna─Źkoj zajednici “, navodi se u jednom od komentara na dokumentarac.

Naravno, me─Ĺu komentatorima je bilo i onih koji ne podr┼żavaju ovu teoriju i koji tvrde da ih je film uvjerio upravo u suprotno.

U ─Źlanku sa topinfopost.com pi┼íe:

U travnju 1984. godine, dr Robert Gallo je podnio prijavu za patent u SAD za svoj izum – virus HIV / AIDS-a. Kada se neki patent odobri, kao ┼íto je bio slu─Źaj s patentom dr Galloa, bilo tko tko koristi proizvod duguje novac izumitelju. Dakle, mnogi se sada pitaju za┼íto dr Gallo jo┼í uvijek nije podnio tu┼żbu zbog neovla┼ítenog kori┼ítenja njegovog izuma?”.

Znanstveni dokazi su kompletni i uvjerljivi. Virus AIDS-a je sporedni proizvod nastao za vrijeme ameri─Źkog programa Special Virus. Program Special Virus je bio federalni program razvoja virusa koji je trajao od 1962. do 1978. godine u SAD.


Nastali virus je zatim dodan u cjepiva u Africi i Manhattanu, a ubrzo je ─Źitav svijet zahvatila infekcija humanog retrovirusa koji se razlikovao od svih dotada┼ínjih bolesti, po┼íto je bio vrlo zarazan i mogao je ubiti.

Dokumenti o programu Special Virus pokazuju da su SAD tra┼żile virus koji ─çe negativno utjecati na imunolo┼íki sustav.

Svjetski znanstvenici su nedavno potvrdili sa 100% sigurnosti da je AIDS stvoren u laboratoriju, a jedan od dokaza je i rad dr. Galloa iz 1971. godine pod nazivom “reversnu transkriptaza ─Źestica virusa tipa C ljudskog porijekla”.

Njegov rad iz 1971. sadr┼żi identi─Źne podatke kao njegova prijava iz 1984. godine.

Dokumenti o programu Special Virus predstavljaju nepobitni dokaz da su SAD skovale tajni plan za depopulaciju.

Zapravo, nisu ┼żrtve du┼żne SAD, ve─ç SAD treba platiti ┼żrtvama koje su s namjerom zarazile.

Izme─Ĺu 1964. i 1978. godine, potro┼íeno je oko 550 milijuna dolara na ovaj tajni federalni program kako bi se izmislio AIDS. Sada je potrebno potro┼íiti mnogo ve─çu sumu kako bi se zaustavio taj virus.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,