Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, UPOZORENJE HRANA ! » OTROV ZVANO MLIJEKO: ┼áokantno istra┼żivanje koji govori da kravlje mlijeko izaziva osteoporozu, leukemiju i rak!

OTROV ZVANO MLIJEKO: ┼áokantno istra┼żivanje koji govori da kravlje mlijeko izaziva osteoporozu, leukemiju i rak!

mlijeko-muznja-rak-hranaKravlje mlijeko je visokoproteinska namirnica, prebogata bjelan─Źevinama, a upravo previsok unos koncentriranih bjelan─Źevina kroz upotrebu hrane ┼żivotinjskog podrijetla (mesa i prera─Ĺevina, mlijeka i mlije─Źnih proizvoda i jaja) dovodi do gubitka kalcija iz kostiju

Iako se mlijeko i mlije─Źni proizvodi propagiraju kao neophodni u prehrani djece i odraslih, sve su opasniji za upotrebu, jer su ┼żivotinje pune toksina, vi┼íka proteina, hormona, pesticida, virusa. Mlijeko iako nema vlakna, sadr┼żi zna─Źajnu koli─Źinu kolesterola. Suvremenim metodama mlijeku se dodaju razni hormoni i aditivi koji uzrokuju razne bolesti.

Preko mlijeka i mlije─Źnih proizvoda, ─Źesto se prenose zarazne klice, u kojima su hormoni, ostaci antibiotika, virusi, pesticidi, industrijske kemikalije i drugi nepo┼żeljni sastojci.

Neke od bolesti koje su dovedene u vezu s mlijekom su nepodno┼íljivost laktoze, sklonost arteriosklerozi, neke od te┼íkih neurolo┼íkih bolesti poput amiotrofi─Źne lateralne skleroze, rezistencija na antibiotike, osteoporoza te neke vrste leukemije.

Mlijeko nije zdravo za djecu iako je rasprostranjeno mi┼íljenje da je potrebno za razvoj djeteta, no pri tome se ne misli na maj─Źinsko mlijeko ve─ç na kupovno. ─îinjenica je da je maj─Źino mlijeko ne┼íto najzdravije za djecu, sadr┼żi sastojke koji su potrebni u razvoju te prenosi maj─Źina antitijela. Iako ima manje kalcija nego kravlje, mlijeko je bolji izvor kalcija jer se bolje apsorbira. Istra┼żivanja su pokazala da maj─Źino mlijeko sadr┼żi manje proteina od ┼żivotinjskog te zbog toga pogoduje potrebama djeteta.


Kupovno kravlje mlijeko, zbog aditiva i hormona koje mu se dodaje, mo┼że biti uzro─Źnik tegobama popout alergije, sideropeni─Źne anemije koja ima za posljedicu ne┼íto ni┼żu inteligenciju, rani po─Źetak arterioskleroti─Źnih promjena na krvnim ┼żilama te juvenilni dijabetes (tip I), ukoliko se konzumira od ranog djetinjstva.

─îest razlog koji se navodi za upotrebu mlijeka je i sprje─Źavanje osteoporoti─Źnih promjena na kostima. Novija istra┼żivanja iznose sasvim suprotne ─Źinjenice. Kravlje mlijeko je visokoproteinska namirnica, prebogata bjelan─Źevinama, a upravo previsok unos koncentriranih bjelan─Źevina kroz upotrebu hrane ┼żivotinjskog podrijetla (mesa i prera─Ĺevina, mlijeka i mlije─Źnih proizvoda i jaja) dovodi do gubitka kalcija iz kostiju. Epidemiolo┼íke studije potvr─Ĺuju istra┼żivanja.

Mlije─Źni proizvodi kao sir tako─Ĺer nisu zdravi, sir spada u te┼íko probavljivu namirnicu, mastan je, a pretjerana konzumacija mo┼że pogor┼íati zdravlje i rad pojedinih organa, kao ┼íto je prostata. Od sira se stvara kiselost u organizmu koja mo┼że dovest do raznih oblika raka.

Zbog ovih ─Źinjenica sve vi┼íe ljudi se odlu─Źilo za odricanje od mlijeka i mlije─Źnih proizvoda, to odricanje nije nekakav prolazan trend, ve─ç je prihva─çanje boljeg zdravlja.
 

 
(web-tribune,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,