Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Vizije s Krova svijeta: Nešto nevjerojatno će se dogoditi, kažu budistički redovnici s Tibeta

Vizije s Krova svijeta: Nešto nevjerojatno će se dogoditi, kažu budistički redovnici s Tibeta

Tibet-manastir-buducnostPogled u budućnost duhovnim moćima nije ništa novo u tibetanskoj kulturi

Ono čemu je nekolicina indijskih turista svjedočila u tibetanskim manastirima (pod upravom kineske vlade) je vrlo zanimljivo. Prema pričama ovih turista, tibetanski redovnici navodno tvrde da se svjetske sile kreću prema uništenju. Ali … Oni su također vidjeli da svijet neće biti uništen!

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svijetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat će biti glavni problem. U svijetu politike nešto će se dogoditi, upravo oko 2016. U tom razdoblju će svjetske sile težiti međusobnom uništenju.

Cijeli svijet će biti usmjeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svijetu će se početi sa sve jačim stremljenjem ka nuklearnom ratu. I u to vrijeme, nešto nevjerojatno će se dogoditi, kažu budistički redovnici s Tibeta.

Nadnaravna duhovna sila će se uplesti i intervenirati, a sudbina svijeta biće spašena.

Interpretacija monaških izjava daje uvid u to da nas moćne duhovne sile promatraju svo vrijeme. One će intervenirati i spasiti svijet od samouništenja.

Kad su upitani o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmijali i rekli da nas vanzemaljske sile promatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da mijenja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost utjecati na sudbinu, ali mijenjanje sudbine svijeta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.

Monasi su također spomenuli da će poslije 2015. naša trenutna civilizacija razumjeti da su krajnji vidici znanosti i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

Poslije 2015., tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će upoznati srž spiritualnosti, odnos između tijela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao dio Boga.

Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spašavana je cijelo vrijeme od bilo kakvih oštećenja, a većine toga mi nismo ni svjesni.

Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju razumijeti da su nas te duhovne sile spašavale svo vrijeme.
 
(vestinet/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,