Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Prona─Ĺen i patentiran lijek protiv raka: Vrhovni sud u SAD odbio napad farmacetskih monopolista na ovaj lijek

Prona─Ĺen i patentiran lijek protiv raka: Vrhovni sud u SAD odbio napad farmacetskih monopolista na ovaj lijek

Stanislav-BurzynskiDoktor iz Houstona, Stanislav Burzynski, izvojevao je još jednu pobjedu protiv medicinskih ustanova

Ipak, umjesto da se pobjeda objavi na svim svjetskim televizijama i na svakom radiju, nitko ni ne zna za nju. Zašto?

Upravo zato ┼íto dr Burzynski mo┼że izlije─Źiti rak bez tradicionalnih zapadnja─Źkih medicinskih tretmana, zbog ─Źega podr┼żavatelji zapadne medicine nisu sretni.

Burzynski je nanio te┼żak udarac farmaceutskom monopolu koji ne ┼żeli lijek za rak u prodaji. Ovo je najva┼żniji doga─Ĺaj u posljednjih nekoliko desetlje─ça.

Antineoplastoni u kombinaciji s novom terapijom usmjerenom na gene, mogli bi uni┼ítiti ekonomiju temeljenu na tradicionalnom tretmanu raka i njezinih bolesnika od raka u zapadnja─Źkoj medicini.

Lije─Źenjem raka, pretjerano skupi tretmani vi┼íe nisu potrebni. Pacijentima nisu potrebni dodatni lijekovi za lije─Źenje simptoma nastalih tradicionalnim tretmanima. Lije─Źenjem raka nema zarade.

Istra┼żiva─Źki institut Burzynski (BRI) je nedavno obavijestio medije da se nastavlja istra┼żivanje na novom lijeku koji ─çe biti uba─Źen u antineoplastonske inekcije.

To omogu─çuje po─Źetak 3. faze, odnosno ispitivanje na pacijentima koji su tek saznali da imaju rak. Za sada, 3. faza ─çe se pozabaviti onima s difuznim unutarnjim gliomom donjeg dijela mozga.

Postoje ─Źetiri faze klini─Źkog istra┼żivanja za tretman raka. Svaka od faza se fokusira i ima razli─Źitu namjenu.

Dobiveni znanstveni podaci ukazuju na uspješnost tretmana:

  1. faza: Odre─Ĺivanje sigurnosti novog tretmana
  2. faza: Odre─Ĺivanje odgovora odre─Ĺenog oblika raka na novi tretman
  3. faza: Potvrda da je standardni tretman manje efektivan od novog tretmana
  4. faza: Pronala┼żenje informacija o novom tretmanu nakon ┼íto je odobren za uporabu na ljudima

Pored prepisivanja antineoplastona, klinika dr Burzynskog analizira 24.000 razli─Źitih gena i prepisuje petrokemijske lijekove i re┼żime prehrane ovisno o potrebama pojedinaca.


To je potpuno suprotno s tradicionalnim tretmanom zapadnih onkologa.

Zapadni onkolozi su nau─Źeni da prepisuju lijekove koji ─çe djelovati na ve─çinu ljudi. Individualni tretman koji dr Burzynski pru┼ża svojim pacijentima napredovao je zahvaljuju─çi prou─Źavanju ljudskog genoma.

Agenti vlade SAD i ─Źlanovi ve─çih farmaceutskih tvrtki su nedavno sura─Ĺivali s jednim od znanstvenika koji radi kod Burzynskog kako bi zaveli 11 patenata na istra┼żivanju antineoplastonske medicinske tehnologije.

Ukoliko je praksa dr Burzynskog zaista nadrilekarstvo, kao ┼íto mainstream mediji tvrde, za┼íto bi onda ovi ljudi ┼żeljeli patentirati integralni dio tretmana?

Patenti nisu omogu─çeni pojedincima, nakon ┼íto je velika porota odlu─Źila da nema razloga da podnosi kriminalne optu┼żbe protiv Burzynskog.

Ovo je bio ─Źetvrti put da su se poku┼íali rije┼íiti Burzynskog, usput patentiraju─çi njegovu tehnologiju.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,