Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Amerika je doslovno na korak od kaosa i mora održati petrodolar po svaku cijenu: Svjetski rat je neminovan, Sirija, a onda Iran pa Rusija i Kina

Amerika je doslovno na korak od kaosa i mora održati petrodolar po svaku cijenu: Svjetski rat je neminovan, Sirija, a onda Iran pa Rusija i Kina

amerika-petrodolar-ratBilo bi dobro da se Amerikanci dobro pripreme za ono što će uslijediti. Ukoliko žele zabiju glavu u pijesak, najbolje bi bilo da nastave gledati utakmicu. Međutim, ako se “ovce” kolektivno ne probude i ne motiviraju da djeluju protiv globalista, uskoro više neće biti utakmica

Likvidnost Federalnih rezervi se dovodi u pitanje, a kako biste shvatili korijen rata koji slijedi, moramo se malo osvrnuti na povijest.

Petrodolar je stvorio dužničko ropstvo

Novi monetarni sustav je uspostavljen 1944. godine. Bretton Woods sporazum je razvijen na monetarnoj i financijskoj konferenciji Ujedinjenih naroda u Breton Woodsu, New Hampshire, koja se odvijala od 1. do 22. srpnja 1944. godine. Ova konferencija je uspostavila američki dolar kao svjetsku rezervnu valutu.

Bankster (ili Rockefelleri ako želite) otkrili su svoju novu budućnost. Kao rezultat Breton Woods konferencije, sve nacije koje su željele kupiti naftu s Bliskog istoka morale su prvo kupiti dolare, a zatim njima kupiti naftu.

Skoro svi u SAD su imali koristi od ovog sustava. Amerikanci su uživali u stabilnoj valuti i rođen je petrodolara. Ako petrodolar ikad bude uspješno potkopan, američka valuta će potonuti kao kamen jer je ništa neće podržavati.

Stara postavka u Federalnim rezervama radila je od 1910. do 1971. godine na tome da se otarasi Zlatnog standarda, kako bi mogla uvesti dužničko ropstvo među američkim narodom.

Rat protiv Sirije je tek uvodna špica. Glavni dio, nakon pokoravanja Sirije, odnosi se na napad SAD, Izraela i Engleske na Iran. Iran je nagrada koja je potrebna Federalnim rezervama kako bi održale svoj zahvat globalne ekonomije. To s jedne strane djeluje kao dobra ideja, ali rizici takvog djelovanja su vrlo veliki.

Petrodolar je u velikoj nevolji, ali samim tim su i računi u bankama, poslovi, mogućnost nabavljanja lijekova, hrane i vode.

Amerika je doslovno na korak od kaosa. Ona mora održati petrodolar po svaku cijenu.

Na rubu Trećeg svjetskog rata

Sirija je prva veća domina u konfliktu koji slijedi i koji prijeti svim živim bićima na planeti. Preuzimanje Egipta i Libije bilo je samo zagrijavanje. Prava akcija će započeti za par mjeseci, napadom na Siriju, a izgovor će biti spašavanje čovječanstva od sirijskog oružja masovnog uništenja, konkretno kemijskog oružja.

Nemojte misliti da će rat sa Sirijom biti sličan onima u Iraku i Afganistanu. Prethodni ratovi su u odnosu na ovaj bili samo dječja igra.

Dokaz da je rat neminovan predstavljaju optužbe vlade SAD da Sirija koristi kemijska oružja protiv pobunjenika. Međutim, glavni cilj nije Sirija, već Iran. Iran je glavna meta Federalnih rezervi jer se upravo on bori protiv stare postavke Novog svjetskog poretka, prodavajući naftu Rusiji, Kini i Indiji za zlato, što predstavlja izravnu prijetnju likvidnosti dolara.

Prvo Sirija, a onda Iran

Prije nego što se može napasti Iran, uz Rusiju koja također predstavlja prijetnju, Sirija prvo mora biti okupirana od strane snaga SAD i NATO-a.

Okupiranjem Sirije, Amerika i njezini saveznici bit će u mogućnosti napasti Iran sa više strana.

Također, najvažnije je da će okupacija Sirije postati prijetnja mobilizaciji vojske u Rusiji koja će dospjeti u domet američkih dalekometnih projektila, koji će se postaviti u Siriji.

Ovi projektili će gotovo sigurno biti naoružani nuklearnim bojevim glavama.

To će dati Amerikancima dovoljno vremena da okupiraju veći dio Irana prije nego što bi Rusija ili Kina mogle odreagirati.

Neočekivani obrti svjetskog rata koji slijedi

Ne očekuje se da Kina napadne SAD na Bliskom istoku, barem ne na početku. Očekuje se da Kinezi krenu na Tajvan i puste sjevernokorejce da lansiraju nuklearne projektile na Japan. Moguće je i da će Rusija napasti SAD kroz Aljasku.

Također, moguće je da će Kina prići SAD-u preko centralne Amerike, pošto Kinezi kontroliraju Panamski kanal i pošto se priča da imaju svoju vojsku diljem centralne Amerike, uključujući Meksiko. Tada tek može nastati kaos.

Iran je neprijatelj javnosti broj jedan

Zbog prijetnje Irana po petrodolara, Iran je u opasnijoj poziciji nego što je to bio Irak 2001. godine. Kao što svi već znamo, 11. rujna je pružio opravdanje za napad na Irak, iako Irak nije bio odgovoran za napade.

Zašto je točno moralo doći do napada na Irak? Jednostavno je. Zato što je Sadam Hussein pokušavao prodati svoju naftu u drugim valutama (poput eura). Predstavljao je prijetnju Federalnim rezervama i središnjim bankarima.

Nakon završetka drugog rata u Iraku, Exxon i BP su kontrolirali 80% iračkih naftnih polja i nitko nije više prodavao naftu u valutama koje nisu dolar. Međutim, sada je Iran postao glavna prijetnja.

Iran ekonomski uništava SAD. Na nesreću muškaraca, žena i djece u Americi, ekonomsko uništenje se ubrzano približava. Kina je počela kupovati iransku naftu zlatom. Indija i Rusija su učinile isto. Dani petrodolara su odbrojani, a samim tim i dolara.

Rusi i Kinezi su upozorili SAD

Stvaranje izgovora za rat je jedna stvar, a njegovo dobivanje je sasvim druga. Mislite li da su Kinezi i Rusi dorasli imperijalističkoj sili SAD?

Ako se uzme u obzir da su i predsjednik Hu i bojnik Zhang Xiaogang priprijetili SAD nuklearnim ratom u slučaju da napadnu Iran, može se zaključiti da je stvoren nova “Alijansa”.

Dok su sve oči uprte u Ukrajinu, prava meta jesu likvidnost BRICS-a i Iran i njegov cilj da prodaje naftu za zlato.

Pad Američkog carstva

Amerika mora napraviti vrlo tešku odluku. Ako se suzdrži od napada na Iran zbog prijetnje Rusije i Kine, dolar će propasti. Ako napadne Iran nakon što preuzme Siriju, suočit će se s osvetom nuklearnih sila. Mogla bi uslijediti prva invazija na Ameriku.

Moguće je da će Amerikanci napadnu Siriju samo da bi iskušali Ruse i Kineze. Međutim, to i nije baš vjerojatno. Ono što je sigurno jest da Federalne rezerve neće popustiti. One su već usmrtile Gadafija i Huseina kako bi spasile petrodolar. Neće se povući ni pred Irancima, Kinezima i Rusima jer ne ginu njihova djeca u ratovima. Da li sada ima smisla to što elita snižava cijenu zlata kako bi mogla kupiti što više po što jeftinijoj cijeni?

Možete biti sigurni da će biti još događaja pod lažnom zastavom, od kojih će svaki biti užasniji od sljedećeg. Pogodite tko će biti okrivljen? Samo se nadajmo da ti događaji neće uključivati ​​nuklearno oružje.

Zaključak

Jasno je, ili Iran pada, ili će biti Trećeg svjetskog rata. Federalne rezerve neće posustati.

Da li je moguće da bankari koji su pobjegli iz SAD-a znaju što se sprema ?
 
(vestinet.hr,youtube.com/preveo:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,