Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Ruska obavje┼ítajna slu┼żba tvrdi: Misteriozno samoubojstvo francuskog inspektora koji je istra┼żivao Charlie Hebdo

Ruska obavje┼ítajna slu┼żba tvrdi: Misteriozno samoubojstvo francuskog inspektora koji je istra┼żivao Charlie Hebdo

charlie-hebdo-inspektorApsolutno zapanjuju─çi izvje┼í─çe Ruske obavje┼ítajne slu┼żbe (SVR) koje ovih dana cirkulira u Kremlju, pokazuje za┼íto se najvi┼íi du┼żnosnici SAD nisu uspjeli pridru┼żiti svojim kolegama u Parizu koji su mar┼íirali u znak solidarnosti sa ┼żrtvama iz redakcije Charlie Hebdo. Ovaj pokolj je otkrio da je povjerenik francuske policije koji je u roku od jednog sata poku┼íao dobiti Europski uhidbeni nalog predsjednika Barack Obame i drugih jo┼í neimenovanih ameri─Źkih lidera bio “suicidan”

Prema ovom izvje┼í─çu, francuski policijski komesar Helric Fredou je dobio zadatak 7. sije─Źnja poslije masakra u redakciji Charlie Hebdo da pregleda dokumente koji su se nalazili u malom ruksaku prona─Ĺenom prilikom bijega i koji je koristio ubojica Sheriff Kausi, a koji je sadr┼żavao voza─Źku dozvolu / osobnu iskaznicu i notes.

Policijski komesar Fredou je tako─Ĺer otkrio u ovom malom ruksaku, kako navodi SVR analiti─Źar u svom izvje┼í─çu, ve─çi broj “nerazumljivih dokumenata” i telefonskih brojeva, jedan od najva┼żniji je mobilni telefonski brojevi iz SAD “izravno povezani” s biv┼íim ameri─Źkim generalom i direktorom Centralne obavje┼ítajne agencije (CIA) David Petraeus.

Nakon ovog otkri─ça policijskog komesara Fredou “Petraeusovog – broja”, SVR izvje┼í─çe dalje navodi, obavje┼ítajni podaci pokazuju da je povjerenik kontaktirao pari┼íko tu┼żila┼ítvo i Francois Molinsa, te zatra┼żio da pri Cour d`accices (Apelacijskom sudu) izda neposredan Europski nalog za uhi─çenje predsjednika Baracka Obame i “ostalih” imenovanih ameri─Źkih du┼żnosnika u roku od 24 sata.

Za samo tri sata policijski komesar Fredou je donio ovaj zahtjev, me─Ĺutim, izvje┼ítaj se nastavlja, njegovo tijelo je prona─Ĺeno za radnim stolom u uredu s jednim hicem u glavu u 01:00 u ─Źetvrtak 8. sije─Źnja to je bilo brzo samoubojstvo; i Obamin re┼żim slu┼żbeno zapo─Źinje poplavu u ameri─Źkim medijima s izvje┼í─çima da je biv┼íi direktor CIA-e Petraeus bio u opasnosti da bude uhi─çen po la┼żnoj optu┼żbi koje se odnose na tajne materijale koji se nalaze u posjedu njegove ljubavnice.

Iako SVR izvje┼í─çe ne spominje koje sve dokaze je policijski komesar Fredou otkrio, “Najve─ça gre┼íka” mu je bila zahtjev da ameri─Źki predsjednik bude uhi─çen, to je aludiralo na mnogo ve─çi broj ljudi umije┼íanih u zavjeru koja okru┼żuje masakr u Charlie Hebdo, a koji ne uklju─Źuje samo Saudijsku Arabiju, i CIA.


Najkriti─Źnije je i treba napomenuti o Charlie Hebdo masakru, u izvje┼í─çu, da je sve do┼ílo 48 sati nakon ┼íto je francuski predsjednik Francois Hollande, 5. sije─Źnja, izjavio da zapadne sankcije protiv Rusije od strane┬áObaminog re┼żima, moraju biti odmah okon─Źane.

Jednako va┼żno je napomenuti, SVR analiti─Źari u ovom izvje┼í─çu isti─Źu, da su francuske vlasti, bile upozorene o predstoje─çem napadu na svoju naciju 4. sije─Źnja, kada je Saudijski Premijer Salman bin Abdulaziz Al Saud uputio upozorenje francuskom ministru obrane Jean Yves Le Drianu.
 

 
Tako─Ĺer treba napomenuti da je SVR u svom prethodnom izvje┼í─çu od (7. sije─Źnja) naveo da su ubojice iz Charlie Hebdo masakra bili teroristi─Źki operativci Islamske dr┼żave Iraka i Levanta (ISIS), ┼íto je ─Źinjeni─Źno potvr─Ĺeno 11. sije─Źnja kada je vidio mu─Źeni┼ítvo jednog od ubojica imenovanog Amedi Kulibali koje je objavio ISIS.

Francuska nakon napada je po─Źela raspore─Ĺivati dodatnih 10.000 vojnika diljem svoje zemlje da preduhitri dalje napade (nadamo se), a Zapad se sprema za novo divljanje preko ratnih o┼żiljaka na Bliskom istoku kao odgovor na ovaj masakr, izvje┼ítaj zaklju─Źuje, da se ne bi trebalo zaboraviti da je glavni cilj islamskog nasilja oboriti dru┼ítveni pritisak na europske muslimanske manjine – koje je najbolje gurnuti u naru─Źje Al Qaide, na ISIS, ili ono ┼íto fanatici jedva ─Źekaju.

Ali tko su stvarni teroristi─Źki fanatici, prema cijenjenom ameri─Źkom antiratnom autoru Justin Raymondu, potrebno je gledati dalje od hodnika u Washingtona, on navodi:
“Moj najve─çi strah je da ─çemo se svi probuditi jednog dana i uvidjeti da su monstrumi upravo ovdje, gdje su oduvijek bili. Tada ─çe biti prekasno da im stavimo uzicu i stavimo ih na njihovo pravo mjesto, kao ┼íto je zoolo┼íki vrt”.
 

 

 
source: THE EUROPEAN UNION TIMES
 
 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19736"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , ,