Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Ruska obavještajna služba tvrdi: Misteriozno samoubojstvo francuskog inspektora koji je istraživao Charlie Hebdo

Ruska obavještajna služba tvrdi: Misteriozno samoubojstvo francuskog inspektora koji je istraživao Charlie Hebdo

charlie-hebdo-inspektorApsolutno zapanjujući izvješće Ruske obavještajne službe (SVR) koje ovih dana cirkulira u Kremlju, pokazuje zašto se najviši dužnosnici SAD nisu uspjeli pridružiti svojim kolegama u Parizu koji su marširali u znak solidarnosti sa žrtvama iz redakcije Charlie Hebdo. Ovaj pokolj je otkrio da je povjerenik francuske policije koji je u roku od jednog sata pokušao dobiti Europski uhidbeni nalog predsjednika Barack Obame i drugih još neimenovanih američkih lidera bio “suicidan”

Prema ovom izvješću, francuski policijski komesar Helric Fredou je dobio zadatak 7. siječnja poslije masakra u redakciji Charlie Hebdo da pregleda dokumente koji su se nalazili u malom ruksaku pronađenom prilikom bijega i koji je koristio ubojica Sheriff Kausi, a koji je sadržavao vozačku dozvolu / osobnu iskaznicu i notes.

Policijski komesar Fredou je također otkrio u ovom malom ruksaku, kako navodi SVR analitičar u svom izvješću, veći broj “nerazumljivih dokumenata” i telefonskih brojeva, jedan od najvažniji je mobilni telefonski brojevi iz SAD “izravno povezani” s bivšim američkim generalom i direktorom Centralne obavještajne agencije (CIA) David Petraeus.

Nakon ovog otkrića policijskog komesara Fredou “Petraeusovog – broja”, SVR izvješće dalje navodi, obavještajni podaci pokazuju da je povjerenik kontaktirao pariško tužilaštvo i Francois Molinsa, te zatražio da pri Cour d`accices (Apelacijskom sudu) izda neposredan Europski nalog za uhićenje predsjednika Baracka Obame i “ostalih” imenovanih američkih dužnosnika u roku od 24 sata.

Za samo tri sata policijski komesar Fredou je donio ovaj zahtjev, međutim, izvještaj se nastavlja, njegovo tijelo je pronađeno za radnim stolom u uredu s jednim hicem u glavu u 01:00 u četvrtak 8. siječnja to je bilo brzo samoubojstvo; i Obamin režim službeno započinje poplavu u američkim medijima s izvješćima da je bivši direktor CIA-e Petraeus bio u opasnosti da bude uhićen po lažnoj optužbi koje se odnose na tajne materijale koji se nalaze u posjedu njegove ljubavnice.

Iako SVR izvješće ne spominje koje sve dokaze je policijski komesar Fredou otkrio, “Najveća greška” mu je bila zahtjev da američki predsjednik bude uhićen, to je aludiralo na mnogo veći broj ljudi umiješanih u zavjeru koja okružuje masakr u Charlie Hebdo, a koji ne uključuje samo Saudijsku Arabiju, i CIA.

Najkritičnije je i treba napomenuti o Charlie Hebdo masakru, u izvješću, da je sve došlo 48 sati nakon što je francuski predsjednik Francois Hollande, 5. siječnja, izjavio da zapadne sankcije protiv Rusije od strane Obaminog režima, moraju biti odmah okončane.

Jednako važno je napomenuti, SVR analitičari u ovom izvješću ističu, da su francuske vlasti, bile upozorene o predstojećem napadu na svoju naciju 4. siječnja, kada je Saudijski Premijer Salman bin Abdulaziz Al Saud uputio upozorenje francuskom ministru obrane Jean Yves Le Drianu.
 

 
Također treba napomenuti da je SVR u svom prethodnom izvješću od (7. siječnja) naveo da su ubojice iz Charlie Hebdo masakra bili teroristički operativci Islamske države Iraka i Levanta (ISIS), što je činjenično potvrđeno 11. siječnja kada je vidio mučeništvo jednog od ubojica imenovanog Amedi Kulibali koje je objavio ISIS.

Francuska nakon napada je počela raspoređivati dodatnih 10.000 vojnika diljem svoje zemlje da preduhitri dalje napade (nadamo se), a Zapad se sprema za novo divljanje preko ratnih ožiljaka na Bliskom istoku kao odgovor na ovaj masakr, izvještaj zaključuje, da se ne bi trebalo zaboraviti da je glavni cilj islamskog nasilja oboriti društveni pritisak na europske muslimanske manjine – koje je najbolje gurnuti u naručje Al Qaide, na ISIS, ili ono što fanatici jedva čekaju.

Ali tko su stvarni teroristički fanatici, prema cijenjenom američkom antiratnom autoru Justin Raymondu, potrebno je gledati dalje od hodnika u Washingtona, on navodi:
“Moj najveći strah je da ćemo se svi probuditi jednog dana i uvidjeti da su monstrumi upravo ovdje, gdje su oduvijek bili. Tada će biti prekasno da im stavimo uzicu i stavimo ih na njihovo pravo mjesto, kao što je zoološki vrt”.
 

 

 
source: THE EUROPEAN UNION TIMES
 
 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19736"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , ,