Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » DRUGA STRANA: Okultno podrijetlo Božića, poganska religija i forsirani materijalizam

DRUGA STRANA: Okultno podrijetlo Božića, poganska religija i forsirani materijalizam

bozic-proslavaMjesec prosinac je dio kapitalistiÄkog materijalizma koji se odnosi na Božić. Milijuni ljudi smatraju da je Isus roÄ‘en 25. prosinca i da ovaj datum zaslužuje proslavu i davanje poklona

  • Djed Mraz – Na engleskom jeziku poznat kao Santa Claus, odakle se jasno primjećuje da se anagramom dobije Satan (Sotona-engleski). Mitske osobine i moći koje se pripisuju Djeda Mrazu jezivo podsjećaju na osobine i moći Isusa Krista.
  • ÄŒak je i ime Christmas, koje zapadnjaci koriste pogansko. Od Christmas, Christi znaÄi Krist, a Mas znaÄi masa. PoÅ¡to sva poganska masa obilježava “smrt”, naziv Christmas doslovno znaÄi “smrt Krista”. Dublje znaÄenje se uoÄava kada se Christ ne povezuje obavezno s Isusom. Tada možemo doći do zakljuÄka da pogani slave dolazak Antikrista (Antichrist).

Kako se približava božićna sezona, tako se nakuplja i stres na kapitalistiÄkom Zapadu, koji ukljuÄuje nove poraste osobnog duga.

ZaluÄ‘ena većina prihvaća Božić kao normalan kršćanski blagdan, ali većina njih ne shvaća da je u pitanju povijesno zavaravanje koje ima i okultni znaÄaj.

Proslava zimske kratkodnevice odnosi se na Obožavanje Sunca.

Sunce se udaljava od Sjeverne Hemisfere do zimske kratkodnevice. SunÄeva svjetlost se 25. prosinca produljuje za 14 sekundi i dani poÄinju postajajati duži sve do ljetne dugodnevice.

Pogansko porijeklo popularnih simbola Božića:

  • Božićna jelka – Sveto drvo zimskog Boga; Druidi su vjerovali da se duh njihovih Bogova nalazi u drvu. Najstariji pogani znali su da drvo predstavlja Nimroda reinkarniranog u Tamuza. Pagani su takoÄ‘er promatrali drvo kao faliÄki simbol.
  • Zvijezda – Petokraka. Petokraka je moćan simbol Sotone, drugi po znaÄaju poslije heksagrama. Zvijezda je sveti simbol Nimroda i nema nikakve veze s kršćanstvom.
  • Svijeće predstavljaju novoroÄ‘enu vatru Bogova Sunca. Pagani diljem svijeta koriste svijeće u svojim ritualima i ceremonijama. Za odreÄ‘ene boje se takoÄ‘er smatra da posjeduju specifiÄne moći. KoriÅ¡tenje svijeća je obiÄno dobar znak da je u pitanju poganska služba.
  • Imela je sveta biljka druida koja je poganski simbol blagoslova plodnosti; dakle, poljubac ispod imele je prvi korak reproduktivnog ciklusa! VjeÅ¡tice takoÄ‘er koriste njene bijele bobice za napitke.
  • Vijenci su kružnog oblika te zato predstavljaju ženski seksualni organ. Vijenci se povezuju s plodnošću i “ciklusom života”.
  • Djed Mraz – Na engleskom jeziku poznat kao Santa Claus, odakle se jasno primjećuje da se anagramom dobije Satan (Sotona-engleski). Mitske osobine i moći koje se pripisuju Deda Mrazu jezivo podsjećaju na osobine i moći Isusa Krista.
  • Sobovi su rogate životinje koje predstavljaju “rogatog Boga” ili “Boga-jelena” u poganskoj religiji. Tradicionalni broj Božićnih sobova je 8; u sotonistiÄkoj gematriji 8 je broj “novih poÄetaka” ili ciklusa reinkarnacije. Iluminati promatraju broj 8 kao simbol njihovog Novog svjetskog poretka.
  • Elfi su stvorenja koja podsjećaju na vraga i predstavljaju Sotonine pomoćnike. Oni su takoÄ‘er demoni.
  • Zelena i crvena boja su tradicionalne boje sezone Boži ća jer predstavljaju tradicionalne poganske boje zime. Zelena je omiljena boja Sotone, pa je prigodno da to bude i jedna od tradicionalnih boja Božića; crvena je boja ljudske krvi, Sotoninog najviÅ¡eg oblika žrtve i iz tog razloga je komunizam usvojio crvena kao osnovnu boju.
  • Prosinac je poznat kao “raÄ‘anje” Sunca. Ovaj datum je roÄ‘endan Tamuza, sina i reinkarnacije Boga Sunca. Tradicionalno, 21 prosinca je poznat kao Jule. RimokatoliÄka crkva je pomaknula slavljenje Jule na 25. prosinac.
  • Prosinac je takoÄ‘er poznat Rimljanima kao “Saturnalija”, vrijeme namjernog pijanÄenja i razvrata. PijanÄenje uz ponovljeno nazdravljanje – poznato kao “vasail” – bilo je kljuÄno za ovu razvratnu proslavu. Imela je simbolizirala blud, a Äitav dogaÄ‘aj se zavrÅ¡avao Velikom gozbom iliti Božićnom veÄerom.
  • ÄŒak je i ime Christmas, koje zapadnjaci koriste pogansko. Od Christmas, Christi znaÄi Krist, a Mas znaÄi masa. PoÅ¡to sva poganska masa obilježava “smrt”, naziv Christmas doslovno znaÄi “smrt Krista”. Dublje znaÄenje se uoÄava kada se Christ ne povezuje obavezno s Isusom. Tada možemo doći do zakljuÄka da pogani slave dolazak Antikrista (Antichrist).
  • Prvi ameriÄki kršćanski doseljenici nisu željeli slaviti ovaj dan.

Okultni blagdani povezani s Božićem:

Rimska Saturnalija – festival zabave i razvrata koji se slavio u Äast boga Saturna i koji je ukljuÄivao žrtvovanje, davanje poklona, ​​specijalne privilegije za robove i gozbe.

Nakon Saturnalije, Rimljani su obilježavali Brumaliju. RijeÄ Bruma potjeÄe iz latinskog jezika i oznaÄava najkraći dan u godini.

Rimljani su se ugledali na Grke: U drugom stoljeću prije Krista, Grci su vrÅ¡ili obred u Äast Boga Dionisa (poznatog i kao Bahus). Latinsko ime ove proslave glasilo je Bahanalija (zvuÄi poznato?). Ova proslava je dospjela iz GrÄke u Rim, centar Rimskog carstva.

Proslava je ukljuÄivala pjevanje, ples i pijanÄenje koji su Äesto prevazilazili granicu pristojnosti i reda.

Upravo zbog toga, rimski Senat je poÄeo suzbijati slavljanje tog festivala od 186. godine prije nove ere. Senatorima je trebalo nekoliko godina da ostvare cilj zbog popularnosti praznika.

Broj sljedbenika Isusa, pretpostavljenog gospodara djece Sunca, nastavio je rasti – moći tame su iskoristile Rimsko carstvo kako bi kristijanizirale carstvo i formirale Sveto Rimsko Carstvo. Dakle, Božić je kreiran uz moć tame, Äime je zamijenjena Saturnalija.

Pored kršćanstva, “svjetlost” i Sunce proslavlja i judaizam, slaveći blagdan Hanuka.

Jeste li znali da fraza “Ho, ho, ho” potjeÄe s poÄetka 17. stoljeća kada su javne predstave bile jako popularne, a prije nego Å¡to bi se Ä‘avo pojavio na sceni Äulo bi se “Ho, ho, ho”?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotaÄić” i odaberite “Prijevod titla”*

(stisnite “Titlovi” na dnu i odaberite prijevod)
 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,