Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » DRUGA STRANA: Okultno podrijetlo Božića, poganska religija i forsirani materijalizam

DRUGA STRANA: Okultno podrijetlo Božića, poganska religija i forsirani materijalizam

bozic-proslavaMjesec prosinac je dio kapitalističkog materijalizma koji se odnosi na Božić. Milijuni ljudi smatraju da je Isus rođen 25. prosinca i da ovaj datum zaslužuje proslavu i davanje poklona

 • Djed Mraz – Na engleskom jeziku poznat kao Santa Claus, odakle se jasno primjećuje da se anagramom dobije Satan (Sotona-engleski). Mitske osobine i moći koje se pripisuju Djeda Mrazu jezivo podsjećaju na osobine i moći Isusa Krista.
 • Čak je i ime Christmas, koje zapadnjaci koriste pogansko. Od Christmas, Christi znači Krist, a Mas znači masa. Pošto sva poganska masa obilježava “smrt”, naziv Christmas doslovno znači “smrt Krista”. Dublje značenje se uočava kada se Christ ne povezuje obavezno s Isusom. Tada možemo doći do zaključka da pogani slave dolazak Antikrista (Antichrist).

Kako se približava božićna sezona, tako se nakuplja i stres na kapitalističkom Zapadu, koji uključuje nove poraste osobnog duga.

Zaluđena većina prihvaća Božić kao normalan kršćanski blagdan, ali većina njih ne shvaća da je u pitanju povijesno zavaravanje koje ima i okultni značaj.

Proslava zimske kratkodnevice odnosi se na Obožavanje Sunca.

Sunce se udaljava od Sjeverne Hemisfere do zimske kratkodnevice. Sunčeva svjetlost se 25. prosinca produljuje za 14 sekundi i dani počinju postajajati duži sve do ljetne dugodnevice.

Pogansko porijeklo popularnih simbola Božića:

 • Božićna jelka – Sveto drvo zimskog Boga; Druidi su vjerovali da se duh njihovih Bogova nalazi u drvu. Najstariji pogani znali su da drvo predstavlja Nimroda reinkarniranog u Tamuza. Pagani su također promatrali drvo kao falički simbol.
 • Zvijezda – Petokraka. Petokraka je moćan simbol Sotone, drugi po značaju poslije heksagrama. Zvijezda je sveti simbol Nimroda i nema nikakve veze s kršćanstvom.
 • Svijeće predstavljaju novorođenu vatru Bogova Sunca. Pagani diljem svijeta koriste svijeće u svojim ritualima i ceremonijama. Za određene boje se također smatra da posjeduju specifične moći. Korištenje svijeća je obično dobar znak da je u pitanju poganska služba.
 • Imela je sveta biljka druida koja je poganski simbol blagoslova plodnosti; dakle, poljubac ispod imele je prvi korak reproduktivnog ciklusa! Vještice također koriste njene bijele bobice za napitke.
 • Vijenci su kružnog oblika te zato predstavljaju ženski seksualni organ. Vijenci se povezuju s plodnošću i “ciklusom života”.
 • Djed Mraz – Na engleskom jeziku poznat kao Santa Claus, odakle se jasno primjećuje da se anagramom dobije Satan (Sotona-engleski). Mitske osobine i moći koje se pripisuju Deda Mrazu jezivo podsjećaju na osobine i moći Isusa Krista.
 • Sobovi su rogate životinje koje predstavljaju “rogatog Boga” ili “Boga-jelena” u poganskoj religiji. Tradicionalni broj Božićnih sobova je 8; u sotonističkoj gematriji 8 je broj “novih početaka” ili ciklusa reinkarnacije. Iluminati promatraju broj 8 kao simbol njihovog Novog svjetskog poretka.
 • Elfi su stvorenja koja podsjećaju na vraga i predstavljaju Sotonine pomoćnike. Oni su također demoni.
 • Zelena i crvena boja su tradicionalne boje sezone Boži ća jer predstavljaju tradicionalne poganske boje zime. Zelena je omiljena boja Sotone, pa je prigodno da to bude i jedna od tradicionalnih boja Božića; crvena je boja ljudske krvi, Sotoninog najvišeg oblika žrtve i iz tog razloga je komunizam usvojio crvena kao osnovnu boju.
 • Prosinac je poznat kao “rađanje” Sunca. Ovaj datum je rođendan Tamuza, sina i reinkarnacije Boga Sunca. Tradicionalno, 21 prosinca je poznat kao Jule. Rimokatolička crkva je pomaknula slavljenje Jule na 25. prosinac.
 • Prosinac je također poznat Rimljanima kao “Saturnalija”, vrijeme namjernog pijančenja i razvrata. Pijančenje uz ponovljeno nazdravljanje – poznato kao “vasail” – bilo je ključno za ovu razvratnu proslavu. Imela je simbolizirala blud, a čitav događaj se završavao Velikom gozbom iliti Božićnom večerom.
 • Čak je i ime Christmas, koje zapadnjaci koriste pogansko. Od Christmas, Christi znači Krist, a Mas znači masa. Pošto sva poganska masa obilježava “smrt”, naziv Christmas doslovno znači “smrt Krista”. Dublje značenje se uočava kada se Christ ne povezuje obavezno s Isusom. Tada možemo doći do zaključka da pogani slave dolazak Antikrista (Antichrist).
 • Prvi američki kršćanski doseljenici nisu željeli slaviti ovaj dan.

Okultni blagdani povezani s Božićem:

Rimska Saturnalija – festival zabave i razvrata koji se slavio u čast boga Saturna i koji je uključivao žrtvovanje, davanje poklona, ​​specijalne privilegije za robove i gozbe.


Nakon Saturnalije, Rimljani su obilježavali Brumaliju. Riječ Bruma potječe iz latinskog jezika i označava najkraći dan u godini.

Rimljani su se ugledali na Grke: U drugom stoljeću prije Krista, Grci su vršili obred u čast Boga Dionisa (poznatog i kao Bahus). Latinsko ime ove proslave glasilo je Bahanalija (zvuči poznato?). Ova proslava je dospjela iz Grčke u Rim, centar Rimskog carstva.

Proslava je uključivala pjevanje, ples i pijančenje koji su često prevazilazili granicu pristojnosti i reda.

Upravo zbog toga, rimski Senat je počeo suzbijati slavljanje tog festivala od 186. godine prije nove ere. Senatorima je trebalo nekoliko godina da ostvare cilj zbog popularnosti praznika.

Broj sljedbenika Isusa, pretpostavljenog gospodara djece Sunca, nastavio je rasti – moći tame su iskoristile Rimsko carstvo kako bi kristijanizirale carstvo i formirale Sveto Rimsko Carstvo. Dakle, Božić je kreiran uz moć tame, čime je zamijenjena Saturnalija.

Pored kršćanstva, “svjetlost” i Sunce proslavlja i judaizam, slaveći blagdan Hanuka.

Jeste li znali da fraza “Ho, ho, ho” potječe s početka 17. stoljeća kada su javne predstave bile jako popularne, a prije nego što bi se đavo pojavio na sceni čulo bi se “Ho, ho, ho”?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

(stisnite “Titlovi” na dnu i odaberite prijevod)
 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,