Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU » MLADA SIRIJKA objasnila za┼íto bankarsko-masonske tvorevine SAD, Velika Britanija, EU i Izrael mrze Siriju

MLADA SIRIJKA objasnila zašto bankarsko-masonske tvorevine SAD, Velika Britanija, EU i Izrael mrze Siriju

sirija-sad-EUMlada, nje┼żna djevojka koja pro┼żivljava tragediju u Siriji objasnila je to s mnogo vi┼íe smisla, istine i iskrenosti nego mo─çne zapadnja─Źke vlasti i njihove kontrolirane medijske marionete

Identificiraju─çi se samo kao “Sirijka, patriota, antineokonzervativka, anti-NWO (New World Order – Novi svjetski poredak), anticionist”, pro┼íle godine je napravila svoj ÔÇőÔÇőYouTube kanal (SyrianGirlpartisan).

U kratkom snimku ona je dala “8 razloga za┼íto NWO mrzi Siriju”.

Njena pri─Źa je odli─Źno uklopljena i ┼íiroko primjenjiva: na Rothschildovoj Centralnoj banci, MMF dugu, genetski modificiranoj hrani, nafti i cjevovodima, tajnim dru┼ítvima, anticionizmu, sekularizmu i nacionalizmu.

Njena pri─Źa ukratko otkriva razumne razloge za┼íto SAD, Velika Britanija, Europska unija (naro─Źito Francuska) i Izrael ┼żele uni┼ítiti Siriju, dr┼żavu ─Źije se vodstvo jednostavno ne─çe pokoriti eliti Novog svjetskog poretka koja se krije u javnim i privatnim strukturama mo─çi Zapada.

Ona iznosi jasne i uvjerljive razloge, ostavljajući dosta mjesta za razmišljanje.

8 razloga zašto Novi svjetski poredak mrzi Siriju

1.) Sirijski sredi┼ínja banka je u vlasni┼ítvu dr┼żave – drugim rije─Źima, ona upravlja nacionalnom valutom tako da ona slu┼żi sirijskom narodu, a ne globalnim bankarima koje kontrolira Rothschild iz zemalja Novog svjetskog poretka.

To zna─Źi da je koli─Źina valute koja se izdaje sinkronizirana s pravim potrebama gospodarstva rada i proizvodnje i svega ┼íto je korisno za narod Sirije, umjesto da bude sinkronizirana s parazitskim, spekulativnim stranim financijerima, koji ┼żele kontrolirati sredi┼ínje banke kako bi umjetno ograni─Źili koli─Źinu valute dostupnu za osnovne ekonomske potrebe, pogotovo beskamatne kredite za financiranje elektrana, cesta, plinovoda, ku─ça i privatnih poduze─ça. Oni zatim uvode ogromne kamate koje se pretvaraju u vje─Źni dug formiraju─çi na kraju takozvanu “suverenu du┼żni─Źku krizu” koja je poga─Ĺala razne dr┼żave prethodnih desetlje─ça.

Dr┼żave su tako prisiljene na visokokamatnu “privatnu valutu” (kredite) kojima upravljaju monopolisti─Źki privatni bankster pod rukovodstvom Rothschilda, Rockefellera, Warburga, Goldman Sachsa itd.

To je o─Źito vrlo dobar razlog za┼íto se ovi parazitski bankari ┼żele domo─çi Sirije.

2.) Sirija nema duga kod MMF-a.

To zna─Źi da je vodstvo Sirije svjesno da je MMF multilateralna agencija kojom upravljaju globalni megabankari i koji utjeruju dugove ─Źim neka slabija dr┼żava zapadne u suverenu krizu.

Na neki na─Źin, pravi posao MMF-a je da se pona┼ía kao porezni ured globalne elite, tako ┼íto skuplja porez neizravno preko zastupni─Źke vlasti. Jesu li vam sada jasniji korijeni “du┼żni─Źkih kriza” koje poga─Ĺaju Gr─Źku, Cipar, Irsku, Argentinu, ┼ápanjolsku, Italiju, Veliku Britaniju, SAD, Portugal, Francusku?

Globalno ropstvo nije moglo biti bolje isplanirano!

Zapravo, prave islamske nacije o┼ítro odbijaju posu─Ĺivanje od banki i prakticiranje kamate kao nemoralno. Tako je mislio libijski predsjednik Gadafi i tako misle Sirija i Iran i danas.

O─Źigledno je da su se parazitski bankster usmjerili na Siriju i Iran po┼íto su Libiju ve─ç dokraj─Źili.

3.) Sirija je zabranila genetski modificirano sjeme

Bashar al-Asad je zabranio GMO u cilju “o─Źuvanja zdravlja ljudi”.

Zato je nakon invazije Iraka SAD naredio da se tamo sadi samo Monsanto-ovo sjeme. Zato pokorne klijentske dr┼żave poput Argentine truju svoje zemlji┼íte i ljude tako ┼íto su se povinule zahtjevima Monsanto-a.

Dakle, postoji dobar razlog da Monsanto zbriše Siriju.

4.) Sirijsko stanovni┼ítvo je vrlo dobro obavije┼íteno o Novom svjetskom poretku – njihovi mediji i sveu─Źili┼íta otvoreno raspravljaju o utjecaju globalne elite.

To zna─Źi da su oni svjesni ─Źinjenice da se prava mo─ç Zapada ne nalazi u Bijeloj ku─çi, Kongresu ili parlamentu, ve─ç u slo┼żenoj i mo─çnoj mre┼żi elitnih mozgova koje predvode newyork┼íki savjet za inozemne odnose, Bilderberg konferencija, Trilateralna komisija, Ameri─Źko dru┼ítvo, Svjetski ekonomski forum i Londonski kraljevski institut me─Ĺunarodnih poslova. Oni utje─Źu na mega-bankare, medije, sveu─Źili┼íta, vojsku i multinacionalne korporacije.

Kako mlada djevojka obja┼ínjava, Sirijci se usu─Ĺuju raspravljati o tajnim dru┼ítvima poput Slobodnih masona ili lo┼że Lubanja i kosti Yale sveu─Źili┼íta ─Źiji su ─Źlanovi biv┼íi predsjednik SAD George W. Bush i trenutni tajnik dr┼żave John Kerry.

To je naravno dovoljno dobar razlog za njih da narede Obami da uništiti Siriju.

5.) Sirija posjeduje masovne naftne i plinske rezerve.

Svaki put kada Zapad ide u rat kako bi za┼ítitio “slobodu, ljudska prava i demokraciju”, uvijek se osjeti taj zadah nafte koji navodi na mu─Źninu, bilo da je u pitanju Irak, Libija, Kuvajt, Folklendski otoci, Afganistan …

Sirija posjeduje naftne i plinske rezerve i na kopnu i u vodi i poma┼że da se izgradi ogromni cjevovod s Iranom, ali izvan kontrole zapadnih naftnih giganata.

Jasno je da je puna militarizacija cjelokupne proizvodnje nafte i rezervnih zona i militarizacija transportnih puteva glavna zajedni─Źka strategija SAD i Velike Britanije.

To je tako─Ĺer dobar razlog za┼íto BP, Exxon, Royal Dutch Shell, Texaco, Total, Repsol i Chevron ┼żele uni┼ítiti Siriju.

6.) Sirija se jasno i nedvosmisleno protivi Izraelu

Izrael prakticira aparthajda protiv okupiranih Palestinaca. Vodstvo Sirije bez razmi┼íljanja naziva Izrael onim ┼íto jeste: imperijalisti─Źkim entitetom.


Takvo geopoliti─Źko mi┼íljenje dijelio je libijski predsjednik Gadafi i ira─Źki predsjednik Sadam, a danas tako smatraju i Iran, Kina, Rusija i Indija.

Iz tih razloga nije iznena─Ĺenje da izraelski politi─Źari ┼żele uni┼ítiti Siriju.

7.) Sirija je jedna od posljednjih sekularnih muslimanskih dr┼żava na Bliskom istoku.

Mlada Sirijka dodaje da u Siriji “nije pristojno pitati o religiji”, zato ┼íto je Sirija popri┼íte mnogih religija ve─ç tisu─çama godina i za taj milenij, Sirijci su postali osjetljivi, tolerantni i puni po┼ítovanja prema svim vjerama. To je ne┼íto ┼íto se o─Źito ne vidi u prozapadnja─Źkim arapskim ┼íeikatima, niti u SAD, Velikoj Britaniji i EU, gdje vlada antiislamska paranoja.

Još jedan vrlo dobar razlog za neokonzervativne fanatike da unište Siriju.

8.) Sirija ponosno odr┼żava i ┼ítiti svoj ÔÇőÔÇőpoliti─Źki u kulturni nacionalni identitet

Mlada djevojka nagla┼íava kako se Sirija “pridr┼żava svoje jedinstvenosti” usput po┼ítuju─çi jedinstvenosti drugih. S druge strane, standardizirana svjetska vlada poprijeko promatra svakoga tko se suprotstavlja uvedenoj standardizaciji mi┼íljenja, pona┼íanja i “vrijednosti”.

Danas se revolucionarno razmi┼íljanje na Zapadu me─Ĺu mladima sastoji u tome da naprave izbor izme─Ĺu Coca Cole i Pepsi-ja.

To je jedan prili─Źno dobar razlog zbog kojeg bi Coca Cola, Pepsi, McDonalds, Lewis i ostali ┼żeljeli uni┼ítiti Siriju.

Mlada Sirijka zavr┼íava svoju poruku podsje─çaju─çi nas na to da “ako Sirija padne, to bi mogla biti kona─Źna pobjeda Novog svjetskog poretka”, dodaju─çi da je “Sirija glavna linija obrane protiv Novog svjetskog poretka”.

Mudre su to rije─Źi iz usta mlade dame koja je svjesna katastrofalnog poraza politi─Źke klase zapadnih sila, koje su sada kompletno prevrnule svijet naopa─Źke.

Ako bismo za neko hollywoodsko ostvarenje mogli re─çi da predstavlja najmra─Źnije osobine zapadne elite, onda bi to bila saga “Planet majmuna”, gdje izopa─Źene, destruktivne ┼żivotinje posjeduju svjetsku vlast, dok su plemeniti i malobrojni ljudi zarobljeni u kavezima.

Da li ova metafora najbolje opisuje dramu izme─Ĺu SAD i Sirije?

Bilo da smo Amerikanci, Europljani, Arapi, muslimani, kr┼í─çani, budisti, hinduisti ili ┼íintoisti, vrijeme je da se glas “Nas naroda” ─Źuje na ulicama, gdje ─çemo zahtijevati od zapadnja─Źke takozvano “demokratski odabrane” vlasti da prestane raditi ono ┼íto radi i po─Źne raditi ono ┼íto mi ka┼żemo.

Sad je trenutak da ponovno preuzmemo na┼íe dr┼żave.

Usporedimo li ovih 8 razloga dobijemo zašto Novi svjetski poredak voli Hrvatsku:

1.) Sirijski sredi┼ínja banka je u vlasni┼ítvu dr┼żave – drugim rije─Źima, ona upravlja nacionalnom valutom tako da ona slu┼żi sirijskom narodu, a ne globalnim bankarima koje kontrolira Rothschild iz zemalja Novog svjetskog poretka.

Hrvatska narodna banka je samo na papiru u vlasni┼ítvu dr┼żave, zapravo realno je vezana za Europsku banku, a dr┼żavna valuta slijepo prati euro valutu, i time ve─ç preko 20 godina uni┼ítava gospodarstvo.

2.) Sirija nema duga kod MMF-a.

Hrvatska, kao i svaka prezadu┼żena zemlja, posjeduje dug i kredite za otplatu tog duga, sve to posredstvom MMF-a. Dug je svakim danom sve ve─çi i o─Źekuje se daljnji pad i sve ve─ça kriza, te rezanje prora─Źuna.

3.) Sirija je zabranila genetski modificirano sjeme

Iako Vlada u Hrvatskoj negira vijesti o uvozu i sadnji GMO sjemena, ilegalno ili legalno preko kompanija┬ástranog vlasni┼ítva u Hrvatskoj, se ┼íiri GMO sjeme kompanije Monsanto. Kompanija Monsanto ve─ç postoji u Hrvatskoj i raspisuje natje─Źaje za radna mjesta. U Hrvatskoj postoji i sadi se na 400 lokacija eksperimentalno sjeme tvrtke DuPont Pioneer.

4.) Sirijsko stanovni┼ítvo je vrlo dobro obavije┼íteno o Novom svjetskom poretku – njihovi mediji i sveu─Źili┼íta otvoreno raspravljaju o utjecaju globalne elite.

Hrvatsko se dru┼ítvo jo┼í pravi “glupo” i “gluho” po pitanju Novog svjetskog poretka, i o─Źito je prema takvima ta tema rezervirana za teoreti─Źare zavjere sa aluminijskim folijama na glavi.

5.) Sirija posjeduje masovne naftne i plinske rezerve.

I one zalihe zemnog plina (Jadran) i nafte u Hrvatskoj, odmah nakon otkrivanja, po─Źinju biti predmet istra┼żivanja stranih naftnih megakompanija, a nedugo nakon toga i njihovog vlasni┼ítva, kroz korupciju i rasprodaju doma─çih firmi. (slu─Źaj Sanader)

6.) Sirija se jasno i nedvosmisleno protivi Izraelu

Op─çepoznato je da malo ljudi u Hrvatskoj zapravo zna povijest Izraelske dr┼żave i Palestine iza 1945. godine, tako da se nema ni─Źemu protiviti.

7.) Sirija je jedna od posljednjih sekularnih muslimanskih dr┼żava na Bliskom istoku.

Sekularizam je pokret koji se zala┼że za odvajanje i umanjivanje zna─Źaja religije u javnom ┼żivotu. Zala┼że se za odvajanje Crkve od dr┼żave, te slobodu vjere i mi┼íljenja. U Hrvatskoj je Crkva duboko ukorijenjena u dr┼żavi i politici, katkada i previ┼íe. Hrvatska je zadnja obrana Katoli─Źke Crkve prema istoku i Novog svjetskog poretka. U Hrvatskoj se 2010. godine 95% ljudi izjasnilo katolicima.

8.) Sirija ponosno odr┼żava i ┼ítiti svoj kulturni nacionalni identitet.

Hrvatski nacionalni i kulturni identitet opada sve više u zadnje vrijeme i ulaskom u EU.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,