Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » Najveća tajna svih vremena izlazi na površinu: Ovo je pravi razlog zašto se Svjetski rat ne može izbjeći

Najveća tajna svih vremena izlazi na površinu: Ovo je pravi razlog zašto se Svjetski rat ne može izbjeći

karen-hudes-zlatoPrema zviždačici Svjetske banke, Karen Hudes, američki dolar će propasti i bit će zamijenjen novom, bezkamatnom valutom, ovisnom o zlatu

Hudes je odvjetnica i radila je u pravnom odjelu Svjetske banke, a nedavno je ponovno postavljena na tu funkciju.

Ona je u intervjuu za Russia Today rekla:

“Postoji oko 170.500  tona zlata koje se čuva u sefu havajske banke,130.500 tona u Hong Kongu i 150.000 tona u razvojnoj banci Singapura. Postoji još oko 100.000 tona u ostalim američkim bankama “.

Ferdinand Marcos je 1950. godine stavio ovo zlato u sigurnosni fond na 50 godina …

“… Ovo bogatstvo biti će podvrgnuto statutu ograničenja koji nalaže da, ako netko tvrdi da je nešto u njegovom vlasništvu, ali nije uspio to dokazati u roku od 50 godina, gubi svoje pravo na to”.

“Svrha je bila da sva imovina postavljena u fond za čovječanstvo nakon razdoblja od 50 godina bude dostupna čovječanstvu bez pogovora. Taj period je završen 2005. godine “.

Autorizirani potpisnik ovog fonda je Wolfgang Struck.

HUDES je izjavila:

“Uzimajući u obzir da su papirnate valute u nesigurnoj situaciji, zlato iz fonda se mora što prije iskoristiti za dobrobit čovječanstva prije nego što dođe do kolapsa papirnatih valuta”.

Napomena: Prije nego što nastavimo dalje, da razjasnimo ovo što smo do sada čuli. Dakle, praktički, u svijetu se mora pojaviti ta nevjerojatna količina zlata i zakon na to obvezuje, i ne može se izbjeći. To dalje znači da će svi bankari koji drže svijet u šakama ostati bez novca jer vladaju praktički bezvrijednim papirima kada se zlato pojavi. Također, sjetite se da su posljednjih godina Rusija i Kina kupovali nevjerojatne zalihe zlata. To sve vodi samo u jednom pravcu, dolar će izgubiti svoju moć, a FED više neće moći ništa štampati.

To dalje obesmišljava i sve ratove koje vode, svo njihovo bogatstvo je u dolarima, a on neće više postojati.

Mislite li da će ovo bankari i vladari svijeta dozvoliti bez svjetskog rata?

Što nas zadržava?

Prema riječima Karen Hudes, mainstream medije su pokupovale banke, što odgađa protok informacija izvan alternativnih novinskih medija. Van alternativnih vijesti, ljudi mogu koristiti jedino društvene medije poput Twittera i Facebooka kako bi raširili vijesti.

Imate moć u rukama i zato širite istinu dalje.

Unatoč tome što je ponovno postavljena na funkciju, Hudes je priznala da je ne puštaju u prostorije Svjetske banke:

“Bankarski kartel je zaposlio sigurnosnu tvrtku koja me odbija pustiti unutra, iako sam uspjela ući na sastanak 10. listopada, na kojem sam se srela sa tri izaslanstva … švicarskom, ruskom i njemačkom delegacijom, pri čemu smo raspravljali o tome kako primorati banke da poštuju zakone bankarstva”.

“Formirale su se brojne koalicije poput BRICS-a i Grupe 77 kako bi se ovaj fond zlata osigurao čovječanstvu”.

U SAD, građani i lokalne vlasti shvatili su da je bankarski kartel uradio nešto što se naziva “zapljena države”, na što Hudes kaže:

“Uspjeli su podmititi i korumpiraju dovoljno dužnosnika koji bi, umjesto da rade svoju javnu dužnost, služili interesima bankarskog kartela”.

Hudes je u SAD radila sa “Okružnim direktorima Amerike” izjavivši: “oni su prihvatili udio zlata SAD u ovoj “Globalnoj ustanovi za dugove” u ime građana SAD i trenutno pokušavamo zamijeniti papirne valute koje izdaju Federalne rezerve”.

Hudes je dodala da će novu valutu izdati Riznica, a ne federalci, izjavivši da neće postojati kamata na novu valutu. Drugim riječima, naplata kamate se neće tolerirati ni u jednoj državi kada se ovaj fond pusti u promet.

“Kada je Ferdinand Marcos stavio zlato u Globalnu ustanovu za dugove, angažirao je institucije koje će osigurati da će se zlato koristiti za dobrobit čovječanstva.

Karen Hudes je izjavila da se većina ovog zlata nalazi na Filipinima i da vojska SAD čuva to područje.

Wolfgang Struck je izjavio da su neki vojni helikopteri odnosili zlato iz tog područja, te je zato Hudesova podnijela tužbu tvrdeći da je zlato osigurano od strane sigurnosnih tvrtka Lloyd ‘s of London i Lincoln Insurance Company.

U dijelu tužbe Hudes je navela:

“Zlato koje je ukradeno će se vratiti i onaj tko je naredio transport tog zlata će odgovarati pred zakonom”.

Kakvi izazovi postoje?

Hudes je izjavila da postoji nekoliko glavnih izazova koji se moraju proći prije izdavanja nove valute:

  1. Brza zamjena valuta
  2. Banke su potkupili mainstream medije i pogrešno informiraju ljude o ovoj situaciji

Hudes je izjavila da će novčanice Federalnih rezervi propasti i da nema ništa što bi moglo učiniti kada se to desi, dodavši:

“Ako papirna valuta propadne, vojska se neće moći isplatiti”.

Email za Karen Hudes od Wolfgang Strucka

Hudesova je 3. studenog dobila email od Wolfganga Strucka:

“Ovo su interesantne vijesti u smislu da Karen Hudes predvodi tim uništenja koji će zamijeniti frakcijske rezervne valute prije nego što dođe do njihovog neminovnog kolapsa, koristeći mirnu tranziciju kroz monetarne sporazume za koje svijet ne zna”.

Hudes je odgovorila napisavši: “svijet zna za monetarne sporazume”, dodavši da oni koji imaju moć potkupljuju mainstream medije kako bi širili lažnu realnost.

Nova valuta

Prema riječima Karen Hudes, nova valuta će izgledati ovako:

“Zlato će se prešati vrlo tanko i stavljati u plastičnu omotnicu koja će oponašati papirnatu valutu, s tim što će vrijednost zlata biti jednaka utvrđenoj vrijednosti valute”.

Cijena zlata računat se na sljedeći način:

“Na temelju povijesnih potrošačkih košarica i usluga, ali i većih valuta u to vrijeme, procjenjivat će se apsolutni ekvivalent prave vrijednosti ove valute”.

Oni koji su naćuljili uši već znaju za trenutne sustave u kojima svi možemo živjeti u izobilju i blagostanju bez potrebe za novcem, kao što su Ubuntu sustav i Venus projekt.

Ono što K. Hudes predlaže je samo kratkoročna tranzicija koja će trajati dok se ne eliminiraju svi oblici novca, jer dok god postoji novac, svi ćemo biti financijski robovi poremećenog sustava.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(WT, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,