Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ebola je izazvana radi obrane Sorosevog i Rothschildovog zlata?!

Ebola je izazvana radi obrane Sorosevog i Rothschildovog zlata?!

soros-zlato-ebolaKad sam prije par dana usput gledao na (američkim) vijestima kako je Obama govorio da je spreman poslati do četiri tisuće nacionalgardista u Liberiju radi sprječavanja širenja ebole, to me više nego začudilo, jer nije rekao četiri tisuće medicinskog osoblja, nego četiri tisuće vojnika, i to nacionalnu gardu koja je stvorena za unutardržavne (ne)prilike, a ne vanjske

On je to tako objasnio, kako ebola u Liberiji (!) predstavlja veliku opasnost za Ameriku i odmah je autorizirao ‘ukaz’ da može bez daljnjega i po potrebi poslati američke vojnike u Liberiju i uopće u zapadnu Afriku. Rudolf Steiner je uvijek na svojim predavanjima upozoravo da čovjek ne smije ‘spavati’, te kako mora sve budno pratiti što se oko njega događa, jer će suprotnom će biti ‘zarobljen’ od tamnih sila.

Ja za sebe mislim da ne spavam, ali ne mogu toliko ni probaviti koliko bilježim sve te više manje suptilne informacije koje gotovo podsvijesno ulaze u glavu, ali je baš važno da ih se svijesno registrira. Može se reći kako danas imamo na vijestima, osim dakako standardnih laži, najmanje pedeset posto pomno smišljenih podvala, što se niti ne raszumije, a kamoli njihova duboka smisao. Ja kod mnogo stvari odmah kužim što nije u redu, ali većinom mi jednostavno nedostaje kontekst za prepoznat bit.

Sjećam se da sam na početku ukrajinske krize gledao slovačku televiziju i kad je slovački premijer Robert Fico izjavio javno na televiziji, kako se suprostavlja sankcijama protiv Rusije, a to je objasnio otprilike ovako: “To je sve američka geostrateška politika, ja sam stari zec u politici da to ne bi znao. Mi ćemo se držati van tog konflikta”. Takve stvari pređu non-stop negdje preko ekrana, ali se ‘spavajući’ prelazi preko toga, političari se prisile ili ucjenuju, i drugi dan je opet ‘sve u redu’ i takve riječi nestanu kao nikad izrečene. Dakako da to je to dio opće okultne makinacije, da takve nepredvidive ‘greške’ nezapaženo ipak maknu iz naše svijesti.

Pošto sam odavno usmjerio percepciju na ‘takve vijesti’, meni to ipak ostane svjesno u glavi dok mi doslovce ne ‘nalete’ odgovarajući konteksti. Tako sam baš nedavno, surfajući ‘bez veze’, opet naletio na “Obamu, Liberiju i ebolu”, i to na jednom američkom portalu, pokušavajući dokučiti zašto Obama hoće ebolu u Liberiji sa svojom soldateskom napasti i tako zaštiti Ameriku. Za mene je to komedija a ne politika, jer koliko god to apsurdno zvučalo, ta najava je prije par dana ‘spavajući popušena’, bez da je itko postavio uputnik iza te izjave.

Tako sam pronašao na njemačkom portalu ‘Kopp-Online’ jedan članak od 20. listopada 2012. godine (danas točno dvije godine) sljedeće: “George Soros, Rothschildi, AFRICOM i zlato Liberije“. Inače, ‘Kopp Verlag’ je poznata njemačka izdavačka kuća specijalizirana od establišmenta tabuizirane teme ‘Novog svjetskog poretka’.

Već u samom uvodu tog članka stoji kako je Predsjednica Liberije, Ellen Johnson Sirlaf, nudila Amerikancima u Liberiji glavnu vojnu bazu za njihov afrički reginalni komando, AFRICOM, očito ne da bi čuvali ljudska prava u Liberiji nego rudnike zlata Georga Sorosa i Nathaniela Rothschilda. Već kad sam taj uvod pročitao mi je postalo jasno zašto je zbilja Obama sam sebi autorizirao odobrenje da moža po potrebi bez daljnje rasprave poslati četiri tisuće nacionalgardista u Liberiju, ‘gajnc ziher’ ne radi ebole.

Kad (tada) prvi pokušaj stacioniranja američke vojske u Liberiji nije prošao radi odbijanja troška od pet milijardi dolara (!!!) od američke javnosti, ali i protivljenju liberijske oporbe, očito je u međuvremenu izrađen plan B, jer Sorosove – Rothschildove rudnike zlata se mora čuvati pred nadolazećim svakojakim ‘elementarnim’ nepogodama. S te pozicije je i epidemija ebole u Liberiji taman ‘dobrodošla’ kako bi se poslala američka vojska da obrani zemlju, bez prigovora i bilo kakve kritike, naprotiv.

Vratimo se se na navedeni članak, gdje se navodi da je Predsjednica Sirleaf (i njezina naknadna prijateljica Gbowee) 2011. godine dobila Nobelovu nagradu za mir, kako bi (sa)čuvala Sorosove i Rothschildove rudnike zlata i osigurala im cijelo zlato zemlje; “malo zlata (Nobelova nagrada) za sve zlato”. Sirleaf je, isto kao (bivši) Josipovićev savjetnik Dejan Jović, stipendistica Sorosevog otvorenog društva i Sorosova osobna prijateljica.

Očigledno je da Soros sve ono što naziva stipendijom razumije kao ‘investiciju’ u ljude koje gura na pozicije da mu cijele zemlje ‘poklanjaju’, može i uz pomoć predsjednika koji se rado s njim slikaju. Na kraju članka još se navodi kako Soros i njegov partner Rothschild očekivaju slom svih valuta i zato diljem svijeta kupuju sve rudnike zlata koje mogu. Zapravo je već poznato da Soros nije Rothschildov partner nego njegov torbar, i da je Rothschild taj koji je opsjednut zlatom dok Soros torbari za njega, a lutka Obama im stoji na raspolaganju s američkom administracijom i vojskom.


Sad je jasno zašto Obama šalje Rothschildu i Sorosu soldatesku u Liberiju, jer ako dođe do sloma općeg monetarnog sustava treba čuvati rudnike zlata od ‘rulje’. A da je i slom sve izvjesniji, ukazuje to kako su 13. listopada ove godine Amerikanci i Britanci simulirali sveopći bankovni i gospodarski slom što je općenito ostalo nezabilježeno osim na našem portalu.

Tako, kad spojimo sve činjenice, ne samo one iz Kopp-ovog članka, ukazuje nam se sljedeći scenarij:

Nathaniel Rothschild, kao šef ‘obitelji’ i njegov prvi ‘frontman’ Soros, već cijelo zadnje desetljeće kupuje ne samo svo zlato koje mogu nego i rudnike zlata diljem svijeta. Zlato ima ogromni okultni značaj, ali to sad nije tema.

- Sorosova ‘stipendistica’ sa Harwarda, točnije njegova ‘investicija’, Ellen Johnson Sirlaf, je već bila vicedirektorica različitih anglosaksonskih banaka od Sorosevih takozvanih pratnera, što su zapravo Rothschildove banke, prije nego što je nastupila u jeseni 2005. kao kandidatkinja za Predsjednicu Liberije. Najprije je dobila u prvom krugu ispod 20% glasova iza poznatog nogometaša George Weaha, da bi drugi krug iznenađujuće dobila s gotovo 60% glasova. Iako je bila obećala kako se neće drugi put kandidirati, nastupa ipak za drugi mandat, s vrlo lošim izgledima. Početkom listopada 2011., par dana prije prvog kruga biranja, obznanjuje javno da ‘dobiva’ Nobelovu nagradu za mir, kao i druga Liberijka, feministica Leymah Gbowee, koja u istom trenutku od protivnice postaje poduperiteljica i prijateljica. Bespomoćna oporba prema takvim izbornim inženjeringom Sorosa i Rothschilda, bojkotirala je drugi krug izbora i Sirlaf postaje nanovo predsjednica Liberije, s preko 90% ukupnog broja glasova.

- Već početkom ovog stoljeća, američke oligarhije radile su na tome da Amerika osnuje vojni korpus za Afriku jer u zapadnom dijelu Afrike, oko Gvinejske vale, leže goleme naftne rezerve, ali i drugi različiti prirodni resursi. Onda je 2007. osnovan ‘United States Africa Command’ (AFRICOM), osnovan i statcioniran u Stuttgartu. Sa Sorosovom-Rothschildovom lutkom Siraf, došao je trenutak da se trupe stacioniraju u Liberiji, ne samo radi rudnika zlata, nego i zato jer Soros sa svojim različitim organizacijama za ljudska prva rovari u svim zemljama zapadne Afrike i pomoću francuske masonsko-lutkarske vlade diskreditira i narušava sve vlade te regije. Pošto se trošak vojnog stacioniranja u Liberiji od pet milijardi dolara nije moglo zamagliti Amerikancima, ali je i Liberijanska javnost bila strogo protiv šuljajuće američke okupacije cijelog zapadnog dijela afričkog kontinekta, morao se izraditi plan da se bilo kakvom silom logike prihvati neprimjećeno okupacija i, recimo prirodno, zaštite rudnici zlata.

- Već najmanje posljednja dva destljeća pokušava dvojac Rothschild – Soros ne samo pokupovati zlato i sve zlatne rudnike, nego i uništiti sve valute, pa i burze. To se radi špekulacijama, manipulacijama, lažinarim prognozama i inim, nama nepoznatim, mehanizmima. Izgleda da su ‘Oni’ svom cilju sve bliže, možda čak i neposredno ispred samog cilja, čime bi sa svojim realnim’ zlatom postali i najmoćniji gospodari planete.

- Epidamija ebole nije došla k’o ‘naručena’, nego je očito baš naručena da pred zazvanim predstojećim svjetskim kaosom čuva zlatne rudnike Rothschilda – Sorosa u Liberiji od neprijatelja izvana. Ni jedna vojska neće upast u, od ebole, epidemiološki zaraženu zemlju. Iako je do sada ebola uvijek redovito izbijala u središnjoj Africi (Kongo i Uganda), ovaj puta izbila je u zapadnoj Africi u susjedstvu Liberije u Gvineji, i tri mjeseca nije bila identificirana!

‘Pacijent nula’ je bio jedan dječak, to je rekonstruirano.

No, niti u Gvineji nije došlo do takve epidemije kao u Liberiji, gdje su zaraženi mrtvi ostajalli na cesti i nitko ih nije kupio, što je moralo dovesti do neviđene epidemije. Iako se do sada ebola uvijek uspijela ograničiti, ovaj put u Liberiji je doslovce eksplodirala. Slučajno? Sigurno ne. Osim što ebola ‘čuva’ Liberiju od napada izvana, ebola je Obami, zapravo njegovim lutkarima Sorosu i Rothdchildu, sjela kao 9/11 (napad na WTC).

Kao nekad kada je Bush krenuo u rat protiv ‘terorista’, tako sada kreće Obama u rat protiv ‘ebole’ i šalje konačno od Sorosa i Rothschilda tražene američke vojnike u Liberiju da se bore protiv ebole, pardon, da obrane rudnike zlata. Jer ako zbilja dođe do velikog projektiranog ‘crasha’, ebola je tek prva linija obrane kako nebi neki vanjski ‘neprijatelj’ umarširao u Liberiju, ali trebat će zlatne rudnike i čuvati od samih Liberijanaca. Zato Obama sprema Nacionalnu gardu, a ne regularnu vojsku, jer nacionalna garda je baš obučavana za ‘unutrašnje’ neprijatelje, a ne za konvencionalne ratove. Ako garda padne u neprilke, može se još uvijek poslati afrički korpus AFRICOM koji čeka u Stuttgartu, a onda je to to.

Ebola je kao 9/11, poligon za širenje kriza i ratova anglosaksonskih oligarhija, i nije se nikako slučajno dogodila.
 
 
(nezavisni, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19199"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,