Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Ebola je izazvana radi obrane Sorosevog i Rothschildovog zlata?!

Ebola je izazvana radi obrane Sorosevog i Rothschildovog zlata?!

soros-zlato-ebolaKad sam prije par dana usput gledao na (ameriÄkim) vijestima kako je Obama govorio da je spreman poslati do Äetiri tisuće nacionalgardista u Liberiju radi sprjeÄavanja Å¡irenja ebole, to me viÅ¡e nego zaÄudilo, jer nije rekao Äetiri tisuće medicinskog osoblja, nego Äetiri tisuće vojnika, i to nacionalnu gardu koja je stvorena za unutardržavne (ne)prilike, a ne vanjske

On je to tako objasnio, kako ebola u Liberiji (!) predstavlja veliku opasnost za Ameriku i odmah je autorizirao ‘ukaz’ da može bez daljnjega i po potrebi poslati ameriÄke vojnike u Liberiju i uopće u zapadnu Afriku. Rudolf Steiner je uvijek na svojim predavanjima upozoravo da Äovjek ne smije ‘spavati’, te kako mora sve budno pratiti Å¡to se oko njega dogaÄ‘a, jer će suprotnom će biti ‘zarobljen’ od tamnih sila.

Ja za sebe mislim da ne spavam, ali ne mogu toliko ni probaviti koliko bilježim sve te više manje suptilne informacije koje gotovo podsvijesno ulaze u glavu, ali je baš važno da ih se svijesno registrira. Može se reći kako danas imamo na vijestima, osim dakako standardnih laži, najmanje pedeset posto pomno smišljenih podvala, što se niti ne raszumije, a kamoli njihova duboka smisao. Ja kod mnogo stvari odmah kužim što nije u redu, ali većinom mi jednostavno nedostaje kontekst za prepoznat bit.

Sjećam se da sam na poÄetku ukrajinske krize gledao slovaÄku televiziju i kad je slovaÄki premijer Robert Fico izjavio javno na televiziji, kako se suprostavlja sankcijama protiv Rusije, a to je objasnio otprilike ovako: “To je sve ameriÄka geostrateÅ¡ka politika, ja sam stari zec u politici da to ne bi znao. Mi ćemo se držati van tog konfliktaâ€. Takve stvari preÄ‘u non-stop negdje preko ekrana, ali se ‘spavajući’ prelazi preko toga, politiÄari se prisile ili ucjenuju, i drugi dan je opet ‘sve u redu’ i takve rijeÄi nestanu kao nikad izreÄene. Dakako da to je to dio opće okultne makinacije, da takve nepredvidive ‘greÅ¡ke’ nezapaženo ipak maknu iz naÅ¡e svijesti.

PoÅ¡to sam odavno usmjerio percepciju na ‘takve vijesti’, meni to ipak ostane svjesno u glavi dok mi doslovce ne ‘nalete’ odgovarajući konteksti. Tako sam baÅ¡ nedavno, surfajući ‘bez veze’, opet naletio na “Obamu, Liberiju i eboluâ€, i to na jednom ameriÄkom portalu, pokuÅ¡avajući dokuÄiti zaÅ¡to Obama hoće ebolu u Liberiji sa svojom soldateskom napasti i tako zaÅ¡titi Ameriku. Za mene je to komedija a ne politika, jer koliko god to apsurdno zvuÄalo, ta najava je prije par dana ‘spavajući popuÅ¡ena’, bez da je itko postavio uputnik iza te izjave.

Tako sam pronaÅ¡ao na njemaÄkom portalu ‘Kopp-Online’ jedan Älanak od 20. listopada 2012. godine (danas toÄno dvije godine) sljedeće: “George Soros, Rothschildi, AFRICOM i zlato Liberije“. InaÄe, ‘Kopp Verlag’ je poznata njemaÄka izdavaÄka kuća specijalizirana od establiÅ¡menta tabuizirane teme ‘Novog svjetskog poretka’.

Već u samom uvodu tog Älanka stoji kako je Predsjednica Liberije, Ellen Johnson Sirlaf, nudila Amerikancima u Liberiji glavnu vojnu bazu za njihov afriÄki reginalni komando, AFRICOM, oÄito ne da bi Äuvali ljudska prava u Liberiji nego rudnike zlata Georga Sorosa i Nathaniela Rothschilda. Već kad sam taj uvod proÄitao mi je postalo jasno zaÅ¡to je zbilja Obama sam sebi autorizirao odobrenje da moža po potrebi bez daljnje rasprave poslati Äetiri tisuće nacionalgardista u Liberiju, ‘gajnc ziher’ ne radi ebole.

Kad (tada) prvi pokuÅ¡aj stacioniranja ameriÄke vojske u Liberiji nije proÅ¡ao radi odbijanja troÅ¡ka od pet milijardi dolara (!!!) od ameriÄke javnosti, ali i protivljenju liberijske oporbe, oÄito je u meÄ‘uvremenu izraÄ‘en plan B, jer Sorosove – Rothschildove rudnike zlata se mora Äuvati pred nadolazećim svakojakim ‘elementarnim’ nepogodama. S te pozicije je i epidemija ebole u Liberiji taman ‘dobrodoÅ¡la’ kako bi se poslala ameriÄka vojska da obrani zemlju, bez prigovora i bilo kakve kritike, naprotiv.

Vratimo se se na navedeni Älanak, gdje se navodi da je Predsjednica Sirleaf (i njezina naknadna prijateljica Gbowee) 2011. godine dobila Nobelovu nagradu za mir, kako bi (sa)Äuvala Sorosove i Rothschildove rudnike zlata i osigurala im cijelo zlato zemlje; “malo zlata (Nobelova nagrada) za sve zlatoâ€. Sirleaf je, isto kao (bivÅ¡i) Josipovićev savjetnik Dejan Jović, stipendistica Sorosevog otvorenog druÅ¡tva i Sorosova osobna prijateljica.

OÄigledno je da Soros sve ono Å¡to naziva stipendijom razumije kao ‘investiciju’ u ljude koje gura na pozicije da mu cijele zemlje ‘poklanjaju’, može i uz pomoć predsjednika koji se rado s njim slikaju. Na kraju Älanka joÅ¡ se navodi kako Soros i njegov partner Rothschild oÄekivaju slom svih valuta i zato diljem svijeta kupuju sve rudnike zlata koje mogu. Zapravo je već poznato da Soros nije Rothschildov partner nego njegov torbar, i da je Rothschild taj koji je opsjednut zlatom dok Soros torbari za njega, a lutka Obama im stoji na raspolaganju s ameriÄkom administracijom i vojskom.

Sad je jasno zaÅ¡to Obama Å¡alje Rothschildu i Sorosu soldatesku u Liberiju, jer ako doÄ‘e do sloma općeg monetarnog sustava treba Äuvati rudnike zlata od ‘rulje’. A da je i slom sve izvjesniji, ukazuje to kako su 13. listopada ove godine Amerikanci i Britanci simulirali sveopći bankovni i gospodarski slom Å¡to je općenito ostalo nezabilježeno osim na naÅ¡em portalu.

Tako, kad spojimo sve Äinjenice, ne samo one iz Kopp-ovog Älanka, ukazuje nam se sljedeći scenarij:

Nathaniel Rothschild, kao Å¡ef ‘obitelji’ i njegov prvi ‘frontman’ Soros, već cijelo zadnje desetljeće kupuje ne samo svo zlato koje mogu nego i rudnike zlata diljem svijeta. Zlato ima ogromni okultni znaÄaj, ali to sad nije tema.

- Sorosova ‘stipendistica’ sa Harwarda, toÄnije njegova ‘investicija’, Ellen Johnson Sirlaf, je već bila vicedirektorica razliÄitih anglosaksonskih banaka od Sorosevih takozvanih pratnera, Å¡to su zapravo Rothschildove banke, prije nego Å¡to je nastupila u jeseni 2005. kao kandidatkinja za Predsjednicu Liberije. Najprije je dobila u prvom krugu ispod 20% glasova iza poznatog nogometaÅ¡a George Weaha, da bi drugi krug iznenaÄ‘ujuće dobila s gotovo 60% glasova. Iako je bila obećala kako se neće drugi put kandidirati, nastupa ipak za drugi mandat, s vrlo loÅ¡im izgledima. PoÄetkom listopada 2011., par dana prije prvog kruga biranja, obznanjuje javno da ‘dobiva’ Nobelovu nagradu za mir, kao i druga Liberijka, feministica Leymah Gbowee, koja u istom trenutku od protivnice postaje poduperiteljica i prijateljica. Bespomoćna oporba prema takvim izbornim inženjeringom Sorosa i Rothschilda, bojkotirala je drugi krug izbora i Sirlaf postaje nanovo predsjednica Liberije, s preko 90% ukupnog broja glasova.

- Već poÄetkom ovog stoljeća, ameriÄke oligarhije radile su na tome da Amerika osnuje vojni korpus za Afriku jer u zapadnom dijelu Afrike, oko Gvinejske vale, leže goleme naftne rezerve, ali i drugi razliÄiti prirodni resursi. Onda je 2007. osnovan ‘United States Africa Command’ (AFRICOM), osnovan i statcioniran u Stuttgartu. Sa Sorosovom-Rothschildovom lutkom Siraf, doÅ¡ao je trenutak da se trupe stacioniraju u Liberiji, ne samo radi rudnika zlata, nego i zato jer Soros sa svojim razliÄitim organizacijama za ljudska prva rovari u svim zemljama zapadne Afrike i pomoću francuske masonsko-lutkarske vlade diskreditira i naruÅ¡ava sve vlade te regije. PoÅ¡to se troÅ¡ak vojnog stacioniranja u Liberiji od pet milijardi dolara nije moglo zamagliti Amerikancima, ali je i Liberijanska javnost bila strogo protiv Å¡uljajuće ameriÄke okupacije cijelog zapadnog dijela afriÄkog kontinekta, morao se izraditi plan da se bilo kakvom silom logike prihvati neprimjećeno okupacija i, recimo prirodno, zaÅ¡tite rudnici zlata.

- Već najmanje posljednja dva destljeća pokuÅ¡ava dvojac Rothschild – Soros ne samo pokupovati zlato i sve zlatne rudnike, nego i uniÅ¡titi sve valute, pa i burze. To se radi Å¡pekulacijama, manipulacijama, lažinarim prognozama i inim, nama nepoznatim, mehanizmima. Izgleda da su ‘Oni’ svom cilju sve bliže, možda Äak i neposredno ispred samog cilja, Äime bi sa svojim realnim’ zlatom postali i najmoćniji gospodari planete.

- Epidamija ebole nije doÅ¡la k’o ‘naruÄena’, nego je oÄito baÅ¡ naruÄena da pred zazvanim predstojećim svjetskim kaosom Äuva zlatne rudnike Rothschilda – Sorosa u Liberiji od neprijatelja izvana. Ni jedna vojska neće upast u, od ebole, epidemioloÅ¡ki zaraženu zemlju. Iako je do sada ebola uvijek redovito izbijala u srediÅ¡njoj Africi (Kongo i Uganda), ovaj puta izbila je u zapadnoj Africi u susjedstvu Liberije u Gvineji, i tri mjeseca nije bila identificirana!

‘Pacijent nula’ je bio jedan djeÄak, to je rekonstruirano.

No, niti u Gvineji nije doÅ¡lo do takve epidemije kao u Liberiji, gdje su zaraženi mrtvi ostajalli na cesti i nitko ih nije kupio, Å¡to je moralo dovesti do neviÄ‘ene epidemije. Iako se do sada ebola uvijek uspijela ograniÄiti, ovaj put u Liberiji je doslovce eksplodirala. SluÄajno? Sigurno ne. Osim Å¡to ebola ‘Äuva’ Liberiju od napada izvana, ebola je Obami, zapravo njegovim lutkarima Sorosu i Rothdchildu, sjela kao 9/11 (napad na WTC).

Kao nekad kada je Bush krenuo u rat protiv ‘terorista’, tako sada kreće Obama u rat protiv ‘ebole’ i Å¡alje konaÄno od Sorosa i Rothschilda tražene ameriÄke vojnike u Liberiju da se bore protiv ebole, pardon, da obrane rudnike zlata. Jer ako zbilja doÄ‘e do velikog projektiranog ‘crasha’, ebola je tek prva linija obrane kako nebi neki vanjski ‘neprijatelj’ umarÅ¡irao u Liberiju, ali trebat će zlatne rudnike i Äuvati od samih Liberijanaca. Zato Obama sprema Nacionalnu gardu, a ne regularnu vojsku, jer nacionalna garda je baÅ¡ obuÄavana za ‘unutraÅ¡nje’ neprijatelje, a ne za konvencionalne ratove. Ako garda padne u neprilke, može se joÅ¡ uvijek poslati afriÄki korpus AFRICOM koji Äeka u Stuttgartu, a onda je to to.

Ebola je kao 9/11, poligon za Å¡irenje kriza i ratova anglosaksonskih oligarhija, i nije se nikako sluÄajno dogodila.
 
 
(nezavisni, youtube.com/uredio:nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19199"] PRETHODNI ÄŒLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , ,