Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » CJEPIVO PROTIV TETANUSA STERILIZIRALO MLADE DJEVOJKE: Nevi─Ĺen genocid Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji

CJEPIVO PROTIV TETANUSA STERILIZIRALO MLADE DJEVOJKE: Nevi─Ĺen genocid Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji

cjepivo-tetanus-UNICEF-WHORasno baziranim cjepivom protiv tetanusa u kojem se nalazi kemilalija kojom se provodi sterilnost, su se cjepile milijuni djevojaka u Keniji, a pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji. Ovo je najve─çim mirnodopski genocid koji je ikada proveo UNICEF

Kenijski katoli─Źki biskup optu┼żio je Svjetsku zdravstvenu organizaciju i UNICEF za sterilizaciju milijune djevojaka i ┼żena pod krinkom inokulacije anti-tetanus programa pod pokroviteljstvom kenijske vlade.

Prema priop─çenju objavljenim u utorak, 04. studenog, od strane Udruge Kenijskih katoli─Źkih lije─Źnika, organizacija je u cjepivima prona┼íla antigen koji uzrokuje sterilizaciju i poba─Źaje.

To je cjepivo od strane Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a primilo ─Źak 2,3 milijuna mladih djevojaka i ┼żena. Sve─çenici diljem Kenije sada savjetuju da se prestane s primanjem zara┼żenog cjepiva.

Udruga katoli─Źkih lije─Źnika u Keniji optu┼żuje dvije organizacije pri Ujedinjenim narodima za sterilizaciju milijuna djevojaka i ┼żena pod krinkom programa cijepljenja protiv tetanusa, prenosi LifeSiteNews.

Prema izjavi Udruge katoli─Źkih lije─Źnika u Keniji, u ┼íest zasebnih uzoraka cjepiva, uzetih s razli─Źitih mjesta, prona─Ĺeni su antigeni koji uzrokuju poba─Źaj. Cijepljenje protiv tetanusa za 2,3 milijuna djevojaka i ┼żena pokrenula je Svjetska zdravstvena organizacija i UNICEF.

Kemikalija uzrokuje reakciju kroz koje ┼żensko tijelo uni┼íti vlastiti fetus uz pomo─ç antitijela

HCG je kemikalija razvijena od strane Svjetske zdravstvene organizacije u svrhu sterilizacije kod ljudi. Kada se ubrizgava u tijelo mlade ┼żene, cjepivo uni┼ítava trudno─çu kao vlastiti odgovor antitijela na HCG, ┼íto rezultira spontanim poba─Źajem. Njegova djelotvornost traje godinama, uzrokuje poba─Źaje u ┼żena do tri godine nakon injekcije.

Dr. Ngare oobja┼ínjava “… ova kampanja SZO (svjetska zdravstvena organizacija) nije u svezi iskorjenjivanja neonatalnog tetanusa, ve─ç dobro koordinirana masovna kontrola stanovni┼ítva kroz praksu masovne sterilizacije koriste─çi cjepivo koje je dokazano da regulira plodnost”.

Kenijska Vlada, naravno, inzistira da je cijepljenje savr┼íeno sigurno. Dr. Tabu iz kenijskog ministarstva zdravstva rekao je za medije da zato ┼íto neke mlade ┼żene jo┼í uvijek imaju bebe, cjepiva, dakle, ne mo┼że sadr┼żavati bilo kakvo sredstvo za sterilizaciju. Me─Ĺutim, ova tvrdnja podupire ─Źinjenicu da HCG ne radi u 100% slu─Źajeva. Cjepivo sterilizira ve─çinu onih kojima se ubrizgava, no ne sve cijepljenje.

┼áto je jo┼í va┼żnije, Kenijska Katoli─Źka crkva je organizacija koja je orijentirana pro-cjepljenja. “Koje razloge katoli─Źki lije─Źnici imaju za laganje?”, zapitao se dr Ngare iskazanom ─Źlanku LifeSiteNews. “Katoli─Źka crkva ovdje u Keniji pru┼ża zdravstvenu za┼ítitu i cijepljenje 100 godina du┼że nego ┼íto Kenija postoji kao dr┼żava.”


Drugim rije─Źima, ista grupa koja razotkriva sterilizaciju kroz cjepivo protiv tetanusa je u stvari grupa koja je zapravo za cijepljenje. Ipak, ─Źak i sada shv─çaju stravi─Źnu istinu: cjepiva su savr┼íeni smijer vlade kroz koje se zlo─Źesto mo┼że umetnuti tajna kemijska ili virusna sredstva koja se nikada ne otkrivaju javnosti.

Glasnogovornik Udruge katoli─Źkih lije─Źnika izjavio je:

Ovo dokazuje na┼íe najgore strahove; da se ovaj pothvat Svjetske zdravstvene organizacije ne ti─Źe iskorjenjivanja neonatalnog tetanusa, ve─ç da je dobro koordinirana masovna sterilizacija koriste─çi dokazano cjepivo regulacije plodnosti.

Lije─Źnici isti─Źu kako su od po─Źetka inicijativu pratile neobi─Źna odstupanja od redovite prakse: katoli─Źke medicinske ustanove nisu bile uklju─Źene, ciljane su samo mlade djevojke i ┼żene u plodnoj dobi, cjepivo umjesto redovitih zdravstvenih djelatnika, podjeljuje samo odabrani broj vladinih slu┼żbenika u pratnji policije, umjesto redovite tri injekcije, sada ih se daje pet. Jedini put kada je cjepivo tetanusa dano u pet doza bilo je kada je kori┼íteno kao nositelj za cjepivo kontrole plodnosti ÔÇô isti─Źu lije─Źnici.

Na primjedbu kako su neke ┼żene koje su cijepljene pro┼íle godine i ranije ove godine trudne, iz Udruge katoli─Źkih lije─Źnika odgovaraju: Takva populacijska kontrola pod krinkom cijepljenja provedena je u Meksiku 1993. te u Nikaragvi i na Filipinima 1994. godine. Uzrokovalo je spontane poba─Źaje tek tri godine kasnije. Zbog toga su ÔÇô isti─Źu lije─Źnici ÔÇô izvje┼ítaji o ┼żenama koje su u Keniji nedavno cijepljene i zatrudnjele, bezna─Źajni.

Istu vrstu populacijske kontrole je Svjetska zdravstvena organizacija poku┼íala provesti u Keniji tijekom 1990-ih, me─Ĺutim lije─Źnici su pravovremeno obavijestili vladu te je program bio zaustavljen.

Ove godine, ka┼żu iz Udruge katoli─Źkih lije─Źnika, makar su vladu upozorili, cijepljenja nisu sprije─Źena. Zabrinutost zbog pronalaska antigena koji uzrokuju poba─Źaje izrazili su ranije i Kenijski biskupi te pozvali vladu na transparentnost oko ─Źitavog neuobi─Źajenog na─Źina provo─Ĺenja akcije cijepljenja.

Naprotiv, Vlada Kenije ka┼że kako je cjepivo sigurno.

ÔÇťPreporu─Źio bi vlastitoj k─çerki da se cjepi s tim cjepivomÔÇŁ, rekao je za BBC Ministar zdravlja Kenije

I dok se Vlada i nevladine organizacije sva─Ĺaju oko ┼ítetnosti cjepiva, mlade djevojke se i dalje cijepe, a njihovi fetusi umiru!

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(hu-benedikt, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,