Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » CJEPIVO PROTIV TETANUSA STERILIZIRALO MLADE DJEVOJKE: Neviđen genocid Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji

CJEPIVO PROTIV TETANUSA STERILIZIRALO MLADE DJEVOJKE: Neviđen genocid Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji

cjepivo-tetanus-UNICEF-WHORasno baziranim cjepivom protiv tetanusa u kojem se nalazi kemilalija kojom se provodi sterilnost, su se cjepile milijuni djevojaka u Keniji, a pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a u Keniji. Ovo je najvećim mirnodopski genocid koji je ikada proveo UNICEF

Kenijski katolički biskup optužio je Svjetsku zdravstvenu organizaciju i UNICEF za sterilizaciju milijune djevojaka i žena pod krinkom inokulacije anti-tetanus programa pod pokroviteljstvom kenijske vlade.

Prema priopćenju objavljenim u utorak, 04. studenog, od strane Udruge Kenijskih katoličkih liječnika, organizacija je u cjepivima pronašla antigen koji uzrokuje sterilizaciju i pobačaje.

To je cjepivo od strane Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a primilo čak 2,3 milijuna mladih djevojaka i žena. Svećenici diljem Kenije sada savjetuju da se prestane s primanjem zaraženog cjepiva.

Udruga katoličkih liječnika u Keniji optužuje dvije organizacije pri Ujedinjenim narodima za sterilizaciju milijuna djevojaka i žena pod krinkom programa cijepljenja protiv tetanusa, prenosi LifeSiteNews.

Prema izjavi Udruge katoličkih liječnika u Keniji, u šest zasebnih uzoraka cjepiva, uzetih s različitih mjesta, pronađeni su antigeni koji uzrokuju pobačaj. Cijepljenje protiv tetanusa za 2,3 milijuna djevojaka i žena pokrenula je Svjetska zdravstvena organizacija i UNICEF.

Kemikalija uzrokuje reakciju kroz koje žensko tijelo uništi vlastiti fetus uz pomoć antitijela

HCG je kemikalija razvijena od strane Svjetske zdravstvene organizacije u svrhu sterilizacije kod ljudi. Kada se ubrizgava u tijelo mlade žene, cjepivo uništava trudnoću kao vlastiti odgovor antitijela na HCG, što rezultira spontanim pobačajem. Njegova djelotvornost traje godinama, uzrokuje pobačaje u žena do tri godine nakon injekcije.

Dr. Ngare oobjašnjava “… ova kampanja SZO (svjetska zdravstvena organizacija) nije u svezi iskorjenjivanja neonatalnog tetanusa, već dobro koordinirana masovna kontrola stanovništva kroz praksu masovne sterilizacije koristeći cjepivo koje je dokazano da regulira plodnost”.

Kenijska Vlada, naravno, inzistira da je cijepljenje savršeno sigurno. Dr. Tabu iz kenijskog ministarstva zdravstva rekao je za medije da zato što neke mlade žene još uvijek imaju bebe, cjepiva, dakle, ne može sadržavati bilo kakvo sredstvo za sterilizaciju. Međutim, ova tvrdnja podupire činjenicu da HCG ne radi u 100% slučajeva. Cjepivo sterilizira većinu onih kojima se ubrizgava, no ne sve cijepljenje.

Što je još važnije, Kenijska Katolička crkva je organizacija koja je orijentirana pro-cjepljenja. “Koje razloge katolički liječnici imaju za laganje?”, zapitao se dr Ngare iskazanom članku LifeSiteNews. “Katolička crkva ovdje u Keniji pruža zdravstvenu zaštitu i cijepljenje 100 godina duže nego što Kenija postoji kao država.”

Drugim riječima, ista grupa koja razotkriva sterilizaciju kroz cjepivo protiv tetanusa je u stvari grupa koja je zapravo za cijepljenje. Ipak, čak i sada shvćaju stravičnu istinu: cjepiva su savršeni smijer vlade kroz koje se zločesto može umetnuti tajna kemijska ili virusna sredstva koja se nikada ne otkrivaju javnosti.

Glasnogovornik Udruge katoličkih liječnika izjavio je:

Ovo dokazuje naše najgore strahove; da se ovaj pothvat Svjetske zdravstvene organizacije ne tiče iskorjenjivanja neonatalnog tetanusa, već da je dobro koordinirana masovna sterilizacija koristeći dokazano cjepivo regulacije plodnosti.

Liječnici ističu kako su od početka inicijativu pratile neobična odstupanja od redovite prakse: katoličke medicinske ustanove nisu bile uključene, ciljane su samo mlade djevojke i žene u plodnoj dobi, cjepivo umjesto redovitih zdravstvenih djelatnika, podjeljuje samo odabrani broj vladinih službenika u pratnji policije, umjesto redovite tri injekcije, sada ih se daje pet. Jedini put kada je cjepivo tetanusa dano u pet doza bilo je kada je korišteno kao nositelj za cjepivo kontrole plodnosti – ističu liječnici.

Na primjedbu kako su neke žene koje su cijepljene prošle godine i ranije ove godine trudne, iz Udruge katoličkih liječnika odgovaraju: Takva populacijska kontrola pod krinkom cijepljenja provedena je u Meksiku 1993. te u Nikaragvi i na Filipinima 1994. godine. Uzrokovalo je spontane pobačaje tek tri godine kasnije. Zbog toga su – ističu liječnici – izvještaji o ženama koje su u Keniji nedavno cijepljene i zatrudnjele, beznačajni.

Istu vrstu populacijske kontrole je Svjetska zdravstvena organizacija pokušala provesti u Keniji tijekom 1990-ih, međutim liječnici su pravovremeno obavijestili vladu te je program bio zaustavljen.

Ove godine, kažu iz Udruge katoličkih liječnika, makar su vladu upozorili, cijepljenja nisu spriječena. Zabrinutost zbog pronalaska antigena koji uzrokuju pobačaje izrazili su ranije i Kenijski biskupi te pozvali vladu na transparentnost oko čitavog neuobičajenog načina provođenja akcije cijepljenja.

Naprotiv, Vlada Kenije kaže kako je cjepivo sigurno.

“Preporučio bi vlastitoj kćerki da se cjepi s tim cjepivom”, rekao je za BBC Ministar zdravlja Kenije

I dok se Vlada i nevladine organizacije svađaju oko štetnosti cjepiva, mlade djevojke se i dalje cijepe, a njihovi fetusi umiru!

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(hu-benedikt, youtube.com/uredio: nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,