Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENO! Satelitske fotografije pokazuju kako UKRAJINSKI Mig-29 uni┼ítava malezijski Boeing nad Ukrajinom!

RAZOTKRIVENO! Satelitske fotografije pokazuju kako UKRAJINSKI Mig-29 uništava malezijski Boeing nad Ukrajinom!

Satelit-fotografija-MH17-ukrajinaJo┼í jedna u nizu teorija zavjere je razotkrivena. “Procurile” su autenti─Źne fotografije ru┼íenja malezijskog zrakoplova MH17 nad Ukrajinom. Prema dokazima Rusi su ipak la┼żno optu┼żni za ru┼íenje

Ruski stru─Źnjaci tvrde kako je malezijski Boeing MH17 sru┼íio ukrajinski borbeni avion, a ne navo─Ĺeni projektil zemlja-zrak.

Prije nekoliko dana su na Prvom kanalu ruske dr┼żavne televizije “procurile” satelitske fotografije koje prikazuju raketu kako juri prema putni─Źkom zrakoplovu u kojem su bila 283 putnika, a fotografije su navodno snimljene s britanskog ili ameri─Źkog satelita.

TV voditelj Mikail Leontiev tvrdi kako je misteriozni izvor koji im je proslijedio fotografije rekao da se na njima vidi kako ukrajinski Mig-29 uništava malezijski Boeing.

Nakon tragedije koja se dogodila 17. srpnja ove godine, Zapad je optu┼żivao proruske separatiste da su oborili putni─Źki avion projektilom tipa BUK, a Rusija je jo┼í tada tvrdila kako je neidentificirani zrakoplov bio u blizini, a da su to Ukrajina i Zapad zata┼íkali.

Imamo na raspolaganju senzacionalne snimke sa stranog satelita koji je snimio posljednje sekunde leta MH17 iznad Ukrajine.

Danas imamo sve dokaze da je netko namjerno sru┼íio avion – rekao je voditelj televizije koja je pod vla┼í─çu Kremlj.

U dokazima se navodi da je MH17 sru┼íen od strane klasi─Źnog borbenog lovca sa “zadnje me─Ĺusfere”. Kao prvo, posada je bila ciljem te┼íkih mitraljeza, a nakon toga projektilom zrak-zrak sa udaljenosti od 400 metara. Kao ┼íto je nizozemska sigurnosna slu┼żba jo┼í prije par mjeseci u svojem izvje┼ítaju objavila, a to da je pilotska dio pilotske kabine (cockpit) otpao sa aviona.

boeing-MH17-Ukrajina

Nakon toga je desni motor MH17 uni┼íten sa toplinski navo─Ĺenim projektilom, nakon ─Źega se MH17 po─Źeo nekontrolirano okretati i ponirati (svjedo─Źanstvo svjedoka), sve dok se nije sru┼íio.

Prvo, uni┼ítiti posadu i pilote u cockpitu, drugo, aerodinami─Źki uni┼ítit zrakoplov pucaju─çi u desni motor. To je klasi─Źni uzorak djelovanja vojnog borbenog aviona.

Da skratimo, o─Źito da nije bilo BUK-a, a ni projektil koji je lansiran sa zemlje, ┼íto je potvrdilo tisu─çe profesionalaca i drugih svjedoka – nastavio je Leontiev.

Ivan Adrijevski, potpredsjednik Ruskog udru┼żenja in┼żenjera je rekao kako se po koordinatama mo┼że pretpostaviti da je fotografija snimljena sa ameri─Źkog ili britanskog satelita.

Do detalja smo prou─Źili ove fotografije i ni┼íta na njime ne ukazuje da su la┼żne – izjavio je Adrijevski.
 

 

 
 
(jutarnji, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19182"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,