Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » RAZOTKRIVENO! Satelitske fotografije pokazuju kako UKRAJINSKI Mig-29 uništava malezijski Boeing nad Ukrajinom!

RAZOTKRIVENO! Satelitske fotografije pokazuju kako UKRAJINSKI Mig-29 uništava malezijski Boeing nad Ukrajinom!

Satelit-fotografija-MH17-ukrajinaJoš jedna u nizu teorija zavjere je razotkrivena. “Procurile” su autentične fotografije rušenja malezijskog zrakoplova MH17 nad Ukrajinom. Prema dokazima Rusi su ipak lažno optužni za rušenje

Ruski stručnjaci tvrde kako je malezijski Boeing MH17 srušio ukrajinski borbeni avion, a ne navođeni projektil zemlja-zrak.

Prije nekoliko dana su na Prvom kanalu ruske državne televizije “procurile” satelitske fotografije koje prikazuju raketu kako juri prema putničkom zrakoplovu u kojem su bila 283 putnika, a fotografije su navodno snimljene s britanskog ili američkog satelita.

TV voditelj Mikail Leontiev tvrdi kako je misteriozni izvor koji im je proslijedio fotografije rekao da se na njima vidi kako ukrajinski Mig-29 uništava malezijski Boeing.

Nakon tragedije koja se dogodila 17. srpnja ove godine, Zapad je optuživao proruske separatiste da su oborili putnički avion projektilom tipa BUK, a Rusija je još tada tvrdila kako je neidentificirani zrakoplov bio u blizini, a da su to Ukrajina i Zapad zataškali.

Imamo na raspolaganju senzacionalne snimke sa stranog satelita koji je snimio posljednje sekunde leta MH17 iznad Ukrajine.

Danas imamo sve dokaze da je netko namjerno srušio avion – rekao je voditelj televizije koja je pod vlašću Kremlj.

U dokazima se navodi da je MH17 srušen od strane klasičnog borbenog lovca sa “zadnje međusfere”. Kao prvo, posada je bila ciljem teških mitraljeza, a nakon toga projektilom zrak-zrak sa udaljenosti od 400 metara. Kao što je nizozemska sigurnosna služba još prije par mjeseci u svojem izvještaju objavila, a to da je pilotska dio pilotske kabine (cockpit) otpao sa aviona.

boeing-MH17-Ukrajina

Nakon toga je desni motor MH17 uništen sa toplinski navođenim projektilom, nakon čega se MH17 počeo nekontrolirano okretati i ponirati (svjedočanstvo svjedoka), sve dok se nije srušio.

Prvo, uništiti posadu i pilote u cockpitu, drugo, aerodinamički uništit zrakoplov pucajući u desni motor. To je klasični uzorak djelovanja vojnog borbenog aviona.

Da skratimo, očito da nije bilo BUK-a, a ni projektil koji je lansiran sa zemlje, što je potvrdilo tisuće profesionalaca i drugih svjedoka – nastavio je Leontiev.

Ivan Adrijevski, potpredsjednik Ruskog udruženja inženjera je rekao kako se po koordinatama može pretpostaviti da je fotografija snimljena sa američkog ili britanskog satelita.

Do detalja smo proučili ove fotografije i ništa na njime ne ukazuje da su lažne – izjavio je Adrijevski.
 

 

 
 
(jutarnji, youtube.com/uredio: nsp)
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=19182"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,