Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » 12 MEHANIZAMA ZA ODRŽAVANJE SISTEMA SVJETSKE VLADE

12 MEHANIZAMA ZA ODRŽAVANJE SISTEMA SVJETSKE VLADE

svjetska-vladaSve krize, od ekonomskih i ekoloških, preko globalnog zagrijavanja i pandemija pa do terorizma i dolaska vanzemaljaca, imaju zajedničko samo jedno – služe kako bi nam pokazale da se s njima ne možemo nositi i da je potrebna jedinstvena vlada svijeta.

Elita koja u rukama drži najviše svjetske moćnike namjerava stvoriti novu nevidljivu svjetsku vladu. Naime, postoji 12 procesa koji se smatraju i nazivaju “okidačima”, koje ove elite koriste, kako bi ostvarili svoj naum.

Britanski “Financial Times” otvoreno komentira ovaj stav u članku Gideona Rachman, glavnog komentatora za vanjsku politiku još 2009. godine, čiji naslov glasi: “A sada, nova svjetska vlada”.

Cijeli proces nastaje sistematično, djelujući na različitim pozornicama i različitim brzinama. Financijski okidači kreću se brzinom svjetlosti, zahvaljujući elektronskoj informacijskoj tehnologiji koja može stvoriti ili uništiti tržišta, valute pa čak i cijele zemlje u samo nekoliko sati.

Ekonomski okidači kreću se nešto sporije: proizvodnja automobila, zrakoplova, hrane, odjeće, gradnja tvornica i kuća traje mjesecima. Politički okidači vezani za “demokratski sustav” stavljaju političare na vlast na nekoliko godina. Kulturološki okidači zahtjevaju cijele generacije kako bi se implementirali, upravo je tu psihološko ratovanje doseglo vrhunac.

Upravljanje rizikom za cijeli ovaj proces uzima u obzir mnoge potencijalne opasnosti i iznenađenja. Za svako polje, zato, postoji plan. I nekoliko rezervnih.

Ovih 12 okidača povezani su u jednu jako složenu i cjelovitu matricu, veoma fleksibilnu kada je u pitanju taktika, ali rigidnu kada su u pitanju njeni strateški ciljevi.

1. Financijski kolaps – Od 2008. godine, globalni financijski sustav je na aparatima za održavanje na životu. Najveći američki ekonomisti i bankari, koji surađuju s Bankom Engleske i Europskom središnjom bankom, nisu i niti će poduzeti bilo kakve mjere za pomoć gospodarstvima koje slabe.

Oni samo slijevaju novac bankarskoj eliti i preko medija šire mit da su neke banke “prevelike da propadnu”. Zašto? Zato što ne kontroliraju vlade velike banke, poput Goldman Sachs, Deutsche Bank, Citicorp, već upravo obrnuto.

2. Ekonomska kriza – Danas “destruktivni ekstremni kapitalizam” dovodi do kolapsa nacionalnih i regionalnih ekonomija, mijenjajući njihov format u internacionalne ropske entitete, slične Gulagu, na kojima bi im pozavidio i sam Staljin. Naše brige ne leže na stvarnoj svjetskoj ekonomiji, koja je mahom netaknuta, već na lažnom svijetu financija, banaka i špekulacija.

3. Socijalni neredi – Raspad sustava u Grčkoj, Irskoj, Portugalu, Islandu i oni koji su na vidiku u Italiji, Španjolskoj, Hrvatskoj i drugdje, izazvali su nasilne ustanke, čak i u SAD-u i Velikoj Britaniji.

4. Pandemije – Spremite se za još “iznenadnih gripa” (“gripoznih iznenađenja”) koje će voditi do obveznog cijepljenja, što je jedinstvena prilika da nam diskretno ugrade čipove za praćenje i testiraju inteligentne viruse koji ciljaju specifične dijelove DNK. Jesu li mogući virusi koji napadaju određenu rasu ili etničku grupu?

5. Globalno zagrijavanje – Dok globalna ekonomija tone u status prestanka rasta, ekonomski pokretači prestaju raditi na rastu proizvodnje i prelaze na smanjenje konzumacije. Hoće li budući “kartonski krediti” otvoriti put totalnoj kontroli društva?

6. Teroristički napadi – Elita ima ovog asa u rukavu i spremni su pokrenuti novu “krizu” kao kraći put do svjetske vlade. Hoće li novi “napadi”, poput onog 11. rujna 2001. opravdati nove globalne ratove, invazije i genocide? Za nuklearni napad na jedan veći grad okriviće se “neprijatelji” elite.

7. Generalni rat na Bliskom istoku – U ovom trenutku mornaričke snage, bombaši i cijele armije spremne su napastiSiriju, Iran …

8. Ekološke “nesreće” – Nesreća u Černobilu 1986. označila je početak kraja bivšeg Sovjetskog saveza, pokazujući svijetu, a i samim Sovjetima da njihova zemlja više ne može kontrolirati svoja nuklearna postrojenja. U travnju 2010. dogodila se katastrofa u Meksičkom zaljevu, a od 2011. Japan i ostatak svijeta nose se s još težom nuklearnom katastrofom. Ima li tu prljavih poteza?

9. Ubojstva većih političkih ili religijskih figura, pripisana neprijateljima elite – Mosad, CIA i MI6 izvrsni su u korištenju tih prljavih trikova.

10. Napadi na “crvene države” – Irak, Libija, Sirija … Tko je sljedeći? Iran, Venezuela? Sjeverna Koreja?

11. Inscenirani vjerski događaji – Sve veća je potreba mase pronaći smisao u životu, a to ih čini lakšim žrtvama holivudskih, 3D hologramskih orkestriranih uskrsnuća i elektronički proiciranih “mesijanska figura” koja djeluje u skladu s ciljevima Elite? Ko bi se usudio ići protiv samog Boga?

12. Izmišljeni kontakt s vanzemaljcima – I ovo se možda sprema, sudeći po projektu “Blue Beam”. Desetljećima se veliki sektori svjetske populacije programiraju kako bi vjerovali u izvanzemaljce. I ovdje će hologramska tehnologija poslužiti kako bi se inscenirali slijetanje svemirske letjelice. Naravno, sletjet ćemo na travnjak Bijele kuće, ističući tako potrebu da čovječanstvo ima jedinstvenog predstavnika pred vanzemaljcima. Nije li i to dodatno opravdanje za formiranje Vlade svijeta?

U epilogu, postavlja se pitanje što sve ove krize, od globalnog zagrijavanja i pandemija, do terorizma i dolaska vanzemaljaca, imaju zajedničko?

Sve one služe kako bi pokazale da se s njima ne može nositi nijedna nacija niti država i time opravdavaju stvaranje jedinstvene vlade svijeta.

U sljedećoj godini, budite osobito oprezni i pokušajte razumjeti stvari onakvima kakve doista jesu, a ne kakve globalni mešetari žele biti.
 
(vestinet.rs/uredio: nsp)

Filed under: PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,