Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » Bill Gates GMO “Vegetarijanska” Zombi Jaja. Uskoro u trgovini do vas!

Bill Gates GMO “Vegetarijanska” Zombi Jaja. Uskoro u trgovini do vas!

GMO-jaje-zombi-bill-gatesJedete li lažna jaja napravljena u laboratoriju? Tko bi znao? To valjda neki mutirani organizam izbacuje jaja kao u filmu “Alien”. Tko bi se pri zdravoj pameti usudio to jesti? Pa, puno ljudi koji ne znaju da oni to jedu, eto tko. A onaj tko ih proizvodi je Bill Gates!

Da li će jaja biti zamijenjena i ostati ovakva kakva jesu, bez oznake ili upozorenja u gotovo svakom paketu jaja koji se prodaje masama po korporativnoj Americi i inficira tijelo s GM bakterijama?

Dobrodošli u doba zombi hrane i priče o tome kako ova noćna mora dolazi do trgovine posvuda. Neki kažu da je već u hrani. Ali čekajte, ona su napravljena iz biljaka! Zar niste čuli? Vrijeme je da vam prehrambena industrija ispire mozak, opet, ali sada zajedno sa najbogatijim ljudima na planeti.

Radikalna proizvodnja “umjetnih jaja” potpomognuta od vlasnika Paypal-a milijardera Peter Thiel i “neslavnog” Bill Gates-a ide u prodaju u SAD supermarkete po prvi put. Izrađena od biljaka, ona mogu zamijeniti prava jaja u svakom pogledu, od kolača do majoneze – bez piletine koja će ulaziti u tu jednadžbu.

Stručni tim “Bio-tech prehrambene mutacije” je danas već počeo prodavati svoja ​​”vegetarijanska jaja”! Izgleda kao da će prvu prodaju odraditi nitko drugi nego dragi “Whole Foods” u Kaliforniji – a neki kažu da bi zombi jaja mogla “uskoro biti dostupna u supermarketima diljem svijeta.”

Koliko proizvoda će sadržavati genetski modificirana “biljna” jaja? Što ako bi slučajno htjeli nešto ispeći s ovom sintetičkom misterijom znanosti? Hoćete li napraviti kolačiće ili torte za djecu? Hoće li neki metnuti “bio” majonezu u sljedeći sendvič, ili ćete sipati sintetički preljev za salatu na svoje zelje? Hoće li to biti u svim tjesteninama i kruhu ili će se svesti samo na kolače “odskočne” kvalitete koji ostaju “svježi” tako dugo?

Ova sintetička noćna ne sadržava nikakvo stvarno jaje. Vi znate da će ga proizvođači nazvati kao nešto divno, kao što je “Jaje Budućnosti”, ili “Nevjerojatno više šlaga!”. Naziv mora odražavati suprotno od onoga o čemu je zapravo riječ.

Zato se u Americi i svijetu  ne označava GMO, i kad se kaže da sastojci ne trebaju biti navedeni u deklaraciji znači da postoji najopasniji sastojak kojeg čovječanstvo poznaje! Kužite?

S druge strane….

Uskoro, aspartam će biti u mlijeku, neobilježen, i svi oni svakodnevni obožavatelji mlijeka i miliječnih proizvoda će konzumirati umjetni zaslađivač u velikim količinama, i to povrh ostalih sastojaka poput svih tih hormona, antibiotika i gnoja iz kravljeg vimena. To je mjesto gdje konvencionalna sir je izveden, tako da obratite pozornost blisko na novi lažni jaja , i pokušajte da ne jedu “rak”, namjerno ili nenamjerno.

Naravno, ONI će tvrditi da su nutritivne vrijednosti iste. “Oni” su regulatorne organizacije koje ga (FDA / Monsanto, Javno Zdravstvo) odobravaju, tvrtke koje ih testiraju na zdravstvene opasnosti (proizvođači koji zarađuju milijarde) i oni znanstvene “recenzirane” studije (iskrivljeni rezultati) koje će se dijeliti s javnošću (dioničari), tako da se za ispravnu prehranu (farmaceutska lijekovi) mogu obratiti liječnicima koji su ga preporučili (kirurg i onkolog koji rade na vama kasnije). To je priroda GM zvijeri.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(preveo: mag.Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,