Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » PLAN UJEDINJENIH NARODA: Kako se voda koristi za porobljavanje ljudi?

PLAN UJEDINJENIH NARODA: Kako se voda koristi za porobljavanje ljudi?

summit-za-voduMnogo se pisalo o proteklim ratovima koji su vođeni zbog nafte (primjer Zaljevski rat), o sadašnjim ratovima vođenim zbog nafte (npr. Arapsko proljeće) i o ratovima koji će se voditi u budućnosti zbog nafte (primjer Sirija i Iran). Ono o čemu se najviše šuti u svemu ovome jeste da će ratovi budućnosti biti vođeni zbog vode, ostavljajući naftu kao sekundarni problem.

Prema istraživanju UN-a kao i naučnim studijama, skoro dvije trećine cijele populacije koja naseljava zemlju suočit će se sa ozbiljnim, po život opasnim nestašicama vode do 2025. godine. Stvari koje se najčešće navode kao razlozi nedostatka vode su rasipanje i slabo planiranje, što će rezultirati nejednakim distribucijama.

Trenutno ovaj problem je prvenstveno problem zemalja trećeg svijeta. Ipak, UN-ovi izvještaji govore kako se Engleska suočava sa ozbiljnim nedostacima vode, a SAD nisu daleko iza Engleske. Čak je i DIA (Defense Intelligence Agency) jasno objavila teška upozorenja istraživanja UN-a, govoreći kako će nestašice vode uveliko utjecati na sve, a voda će zatim biti korištena kao oružje.

DIA izvještaj je izazvao reakcije sekretarice Hillary Clinton koja je njihova otkrića nazvala “otriježnjujućim” te je navela kako će širenje populacije dovesti do povećanja zahtjeva za vodom, ali nabavke svježe vode neće moći pratiti taj put. Treba zapamtiti kako globalisti nikada ne propuštaju priliku da propagiranjem lažnih paradigmi o prenapučenosti, kojima bi opravdali svoju depopulacijsku agendu. Hillary Clinton je komentirala kako će nestašice vode voditi ka regionalnim konfliktima i nasilju između država i unutar nacija.

Ipak, mora se odati priznanje globalistima za njihov dinamični i fleksibilni pristup postizanju totalne globalne dominacije. I dok se svijet umara od lažnih izlika koje se protive borbi protiv bankara inspiriranih ratovima zbog nafte, globalisti su svoju strategiju usmjerili na obraćanje osnovnim ljudskim instinktima, nasljednom potrebom za posjedovanjem vode i hrane kako bi preživjeli. Clinton, UN i DIA su fino pripremili stol za ono što dolazi: planirana globalna nestašica vode će slijediti mala nevješto prikrivana opravdanja ova tri isprepletena entiteta kontrolirana globalistima.

U stvarnosti, plan za bacanje svijeta na koljena kroz umjetnu nestašicu vode koju je kreirala globalistička elita je već na putu. Izvještaji DIA-e i UN-a bi trebali biti pisani iz perspektive sadašnjeg vremena, a ne futurističkih projekcija. Promatrajmo sljedeće činjenice o vodi iz postojeće stvarnosti. Dvadeset posto svjetske populacije osjeća nestašicu čiste pitke vode. Globalna potrošnja vode se udvostučava svakih 20 godina, dva puta više nego stopa rasta ljudske populacije.

Gore spomenute činjenice mogu iskoristiti globalisti kroz kontroliranje zaliha vode i kreiranjem dodatnih umjetnih nestašica. Plan globalista za bacanje svijeta na koljena kontroliranjem vode već ubire plodove, jer se 31 zemlja trenutno suočava sa nestašicom vode. Globalističke industrije su pomogle u poticanju ove zavjere, jer je više od pola svjetskih rijeka ili mrtvo ili beznadežno zagađeno.

voda-UN-globalizacijaDodatni dokaz koji pokazuje da plan globalista djeluje i leži u činjenici da u zemljama trećeg svijeta najviše smrtnosti nose upravo bolesti vezane za vodu. Problemi vezani za sigurnost vode se pogorašavaju, a smrtna krivulja je u porastu. Tragično je to što je ovu vrstu smrti moguće u potpunosti spriječiti. Kako oba izvještaja, i UN-a i DIA-e, spominju da će do 2025. godine dvije trećine svjetske populacije živjeti u potpunom nedostatku vode kao i pratećeg nedostatka hrane. Doduše, neće biti nedostatka spremnih i očajnih vojnika da se bore u nadolazećim ratovima za vodu.

Globalistički plan za potpunu dominaciju je savršen. Njihov plan je nevjerovatno zao zbog tisuće miliona, ako ne i milijardi ljudi koji će umrijeti, ali je ujedno i briljantan.

U prvom dijelu ovog plana, demonstriran je prvi korak u planu koji sadržava lihvarske kredite za naivne nacije kroz bankarske manipulacije i prijevare.

Bolivija je bila prvi primjer koji je standardizirao svoje obaveze prema Svjetskoj banci. Njihove zalihe vode su otišle u stečaj, koje sada kontroliraju globalisti, a cijene su porasle za 400%. Ista shema je primjenjena i u Peruu, gdje prosječna siromašna obitelj plaća privatnike čak 3$ po kubnom metru, kako bi sakupljali zagađenu vodu u kantama, dok elita plaća 30 centi po kubnom metru za čišćenje vode koja teče iz slavina u njihovim domovima.

U Indiji neke obitelji potroše četvrtinu svojih prihoda na vodu. Manipulacija dugovima, zarad kranjeg cilja kontroliranja vode, nije samo priča koja se odvija u zemljama trećeg svijeta. Izvedeni dug je paralizirao ekonomiju Europe kao i SAD-a.

Koliko vremena će proći prije nego globalisti budu morali vaditi američku ekonomiju, dok mi nastavljamo putem neodrživog duga? Kada američka ekonomija posrne, bankari, će pristići u spašavanje. Cijena njihove intervencije, sudeći po onome što se desilo u Boliviji, biti će potpuna kontrola naše infrastrukture. Sakupljanje kišnice i pročišćavanje tokova rijeke za piće će postati ilegalne radnje. Sva voda će se kontrolirati kroz privatne korporacije i možete se kladiti da će, kao što je povijest već pokazala, postati veoma skupa.

DIA izvještaj profilirano spominje da poljoprivreda koristi 70% snabdijevanja vodom, što znači da će nedostaci vode voditi ka nedostacima hrane. A šta globalisti nameću kao rješenje ovog problema? Naravno, GMO usjeve.

Tako je, oni propagiraju GM hranu kao rješenje za umjetno stvorene nedostatke vode!

Pa ako slučajno ne umrete od žeđi ili razbijanja porodičnog budžeta, zbog pokušaja dolaženja do vode, onda ćete sigurno umrijeti od trovanja toksičnom, suhoparnom GM hranom. Ovo je ista GM hrana koja, kada je primjenjena na laboratorijske štakore, izazvala razvijanje fatalnih tumora i umiranje. I opet, savršenost ovog plana je fascinantna.

SAD je u ovu nezdravu paradigmu umjetne nestašice vode uvučena i kroz potpune krađe, te vlašću potpomognute privatizacije. Neke lokalne američke općine su već doživjele slične poraste stopa koje su česte u zemljama trećeg svijeta.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(abrasmedia.info/uredio: nsp)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,