Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA ! » UN Svjetska Konferencija za Hranu 1974. godine je postavila scenario eugenike “Hrana kao oru┼żje”

UN Svjetska Konferencija za Hranu 1974. godine je postavila scenario eugenike “Hrana kao oru┼żje”

UN-konferencija-hranaU Maltuzijanskom smislu, hrana se koristi od strane dr┼żavnih tijela da bi se uz pomo─ç nje ograni─Źila i kontrolirala populacija. Rockefeller je preko UN-a htio stvoriti Banku Hrane, nalik na FED kojom bi porobio ─Źitav svijet i smanjio populaciju.

Nakon nedavnog dokumentarnog filma Kralj kukuruza┬áod strane filma┼ía Ian Cheneya i Curtis Ellisa, stanje nacije, svjetsk opskrba hranom nam je bila na pameti. Za┼íto se industrijski kukuruz – koristi se kao izvedenica prehrambenih sastojaka, a sada gotovo u cijelosti kukuruz ─Źine genetski modificirane sorte – postao takav veliki dio u na┼íim ┼żivotima?

O─Źito je mnogo razloga za rast udjela kukuruza, vezano uz “Veliku Agru” (agriculture – poljoprivreda) i njezino poslovanja i ministra poljoprivrede Earl Butz-a, koji je imenovan na du┼żnost u administraciji predsjednika Nixona i nastavio je isti posao pod predsjednikom Ford-om.

Prilikom istra┼żivanja o ministru Butz-u, nai┼íao sam ne samo na njegove skandale o rasnim primjedbama ili izrugivanji Pape, otvorenoj kontroli populacije, ali i dokumenata LaRouche-vog PAC, koji je jako pokrivao njegov anga┼żman u upravnim poslovima kod predsjednika Ford-a i njegovih kontroverzna uloga u klju─Źnoj 1974. godi┼ínjoj Svjetskoj Konferenciji za Hranu┬áUjedinjenih naroda, koja je postavila Vije─çe za Svjetsku Hranu (suspendiranu 1993. godine), a koja proizlazi iz Rockefeller-ovog prijedloga za Banku Svjetske Hrane.

Samo nekoliko tjedana prije nego ┼íto ─çe Nelson Rockefeller biti imenovan kao potpredsjednik Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava, Rockefeller-ov stroj je prijetio administracijskim du┼żnosnicima tijekom Nixonove administracije da rade prema dnevnom redu, uklju─Źuju─çi i onu od autoriteta hrane u svijetu. Jedan od tih likova je bio Earl Butz, koji je prema LaRoucheovom priop─çenja za javnost u to vrijeme, bio usmjerivan preko New York Timesa, i pod pritiskom napada iz rangiranih politi─Źkih osoba uklju─Źuju─çi Nixonovih protivnika i demokratskog predsjedni─Źkog kandidata George McGovern-a.

Rezultate koji su izvijestili u staromodnoj LaRoucheovoj publikaciji, poja┼ínjavaju kako je ministar poljoprivrede Earl Butz “kapitulirao” ove zahtjeve tijekom svoje uloge u UN Svjetskoj Konferenciji o Hrani u studenom 1974. godine u Rimu, te preusmjeravao svoj ÔÇőÔÇőpolo┼żaj, i podupirao “Maltuzijanski” eugeni─Źki pogled o kontroli svjetske opskrbe hranom u zajedni─Źkim naporima za ograni─Źavanje broja stanovni┼ítva.

Prema LaRoucheau :
Butz, koji je slu┼żbeno predvodio ameri─Źko izaslanstvo, poziva na uspostavu nove “svjetske agencije za hranu” du┼ż iste linije koju je predlo┼żila UN Organizacija za hranu i poljoprivredu (FAO). Zaklada Rockefeller – autor FAO prijedloga je osnovala┬ánadnacionalnu agenciju koja je omogu─çila Rockfeller-u kontrolu nad svjetskim zalihama hrane.

Butz-Rockefeller_world-food


To ostaje vrlo o─Źito, kako je Butz ostao u Ford-ovoj upravi i ─Źesto se konzultirao s predsjednikom i savjetnikom za nacionalnu sigurnost i dr┼żavnim tajnikom Henry Kissinger-om o politici pomo─çi u hrani, cijenama hrane u svijetu i proizvodnje hrane, me─Ĺu ostalim stvarima.

Znakovito, samo mjesec dana nakon ┼íto se odr┼żala zna─Źajna UN Svjetska Konferencija za Hranu u 1974. godine, Henry Kissinger je slu┼żbeno izdavao dokument Vije─ça za nacionalnu sigurnost “Studija Nacionalne Sigurnosti Memorandum 200: Implikacije svjetskog pove─çanja populacije na sigurnost SAD i prekomorskih interesa”. (NSSM 200 za kratko). Ovaj dokument, koji je tako─Ĺer bio jako analiziran od strane LaRouche PAC-a, pozvao je na kori┼ítenje “hrane kao oru┼żja” za pomo─ç depopulacijskim naporima u pomo─çi zemljama Tre─çeg svijeta.

Dokument je posebno identificirao 13 klju─Źnih zemalja ┬ákao prioritet za depopulacije na temelju nacionalnih sigurnosnih interesa. Jedan dio prijedloga raspravlja o uskra─çivanju pomo─çi u hrani izazvaju─çi smanjenje populacije i planiranja obitelji na temelju nesta┼íice hrane.

Kissinger navodi, “Upitno je ho─çe li donatorske zemlje pomo─çi i biti spremne pru┼żiti neku vrstu masivne pomo─çi u hrani pozvaju─çi se na projekcije uvoza na dugoro─Źnoj kontinuiranoj osnovi” sugeriraju─çi da bi se zapadni narodi mogli suzdr┼żati od davanja obroka zemljama koje nisu po┼ítivale me─Ĺunarodne programe za smanjenje broja stanovnika.

Prema Kissinger-ovom Vije─çu za nacionalnu sigurnost, “Obvezni programi bi morali biti biti potrebni, a mi bi trebali uzeti u obzir ove mogu─çnosti sada”, dodao je u NSSM 200, “Da li bi se hrana smatrala kao instrument nacionalne snage?Da li je SAD spreman prihvatiti racioniranje pomo─çi u hrani ljudima koji ne mogu/ne─çe kontrolirati svoj ÔÇőÔÇőrast stanovni┼ítva?”

Prikrivena prijetnja je jasna kada je Kissinger, glavni izaslanik Rockefeller-a postavio visok prioritet na smanjenje populacije, usmjeravaju─çi ju u ameri─Źku vanjsku politiku, u ime nacionalne sigurnosti, na osnovi ucjene zemljama u skladu s programom “planiranja obitelji” za provedbu kontracepcije, sterilizacije i poba─Źaja u cilju smanjenja nataliteta sa polugom za opskrbu hranom i pomo─çi u hrani.

Tako─Ĺer je uspostavljen presedan za vo─Ĺenje ra─Źuna o performansama planiranja obitelji u ocjeni zahtjeva za pomo─ç od strane AID (Ameri─Źke agencije za me─Ĺunarodni razvoj i savjetodavne grupe). Budu─çi da je rast stanovni┼ítva jedan od glavnih odrednica pove─çanja potra┼żnje za hranom, raspodjele oskudnih PL 480 resursa o kojima treba voditi ra─Źuna i o tome koje korake dr┼żavu provodi u kontroli stanovni┼ítva, kao i proizvodnji hrane. U tim osjetljivim odnosima, va┼żno je da dr┼żava ima stil kojim bi se se izbjegao dojam prisile.

Pogledajmo kako je bilo na UN konferenciji o ljudskom okolišu 1972. godine, pošto nema snimke UN Svjetske Konferencija za Hranu 1974. godine
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite pravokutnik ‘CC’ i odaberite “Prijevod titla”*

 
(activistpost.com)

Filed under: Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,