Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak » Hitler je Potomak Obitelj Rothschild Koji su Stvorili EU da bi Održali Stari Sustav

Hitler je Potomak Obitelj Rothschild Koji su Stvorili EU da bi Održali Stari Sustav

adolf-hitler-rothchildNema novog svjetskog poretka. Obitelji poput Rothschilda samo koriste nova sredstva, kao što je EU, da održe stari sustav. Kina i Rusija mogu promijeniti stvari. Bill Clinton je moguće, sin Adolf Hitlera.

Glas javnosti je nedavno pokrenuo temu i govori o tabuu – skrivena uloga EU u ostvarivanju starog-novog svjetskog poretka, mreži koju su oko Balkana isplele zapadne snage s ciljem da ga rascjepkaju i podjele Rothschildima i Habzburzima, a spas može doći od Rusije, Indije, Kine … Na pitanje čiji je zapravo EU instrument i u kakvoj je vezi s Hitlerom, kaže:

“Hitler je 1935. pisao o stvaranju europske ekonomske zajednice. Ona je stvorena kao novi instrument moćnika koji vladaju svijetom. Poredak je stari, samo se instrumenti mijenjaju. Moćnici su potomci 13 porodica. Netko je rekao da je Hitler maler postao vođa Trećeg rajha. Nitko nije postao vođa Prvog, Drugog ni današnjeg Četvrtog rajha, a da nije krvno povezan sa obitelji Rothschild.”

U kojem srodstvu su Hitler i Clinton?

Židovi prezimena Bauer su u Frankfurtu imali trgovinu iznad koje je visio crveni štit “roteschild”. Oni su aškenazi, tursko-mongolsko pleme koje je Jidiš vjeru primilo u 7. pr.kr i nemaju veze s izvornim Židvima. Amschel Mayor Rothschild je imao pet sinova i polovicom 19. stoljeća razaslao ih u Napulj, Frankfurt, Pariz, London i Beč. U Beču je bio Samuel Rothschild – bogati bankar.

U dosjeima piše da je bio napasnik i silovao služavku Marie Anna Schicklgruber. U plavoj mapi u bečkoj policiji je karton s njenim imenom i evidencija o tome da je trudna izbačena iz kuće i rodila sina Alois-a, oca Adolf Hitler-a.

Kolovoza 1946. je rođen Bill Clinton. Pravo ime je William Jefferson Blythe, po navodnom ocu koji je, kada je Bill bio mali, išetao iz kuće i gubi mu se trag. Postoje indicije da je Hitler donator sperme i da je Clintonova majka umjetno oplođena. Bila je 1962. u izaslanstvu s još nekoliko srednjoškolaca koje je primio predsjednik Kennedy. Clinton već sa 30 godina biva izabran za guvernera, a unaprijed se znalo da će biti predsjednik SAD. Dakle, Bill je samo jedan od “momaka iz Brazila”?!

Kakav je konačan plan o izgledu EU?

Biti će jedna kontrolirana cjelina s nadnacionalnim državama. Ukinut će postojeće religije i stvoriti novu. Biti će još tri takve cjeline – američka, azijska i afrička unija. Na tome se upravo radi.

Amero je spreman. Kada će biti stvorena američka unija?

Amero su novčanice od 20,50 i 100 amera. Jedna ima lamu, druga neku latinoameričku piramidu, treća obelisk iz Washingtona. AU će prvi ući Meksiko, SAD i Kanada. Venecuela, Bolivija, Brazil će pružati veliki otpor. Još 1934. je u Americi bio pokušaj puča da bi se uveo nacistički poredak. Prvi sudionik je bio Prescott Bush, otac George Busha Starijeg, a ostali su bili JP Morgan, Remington i Du Pont familije. Međutim, general Smedley Butler, koga su htjeli angažirati, digao je uzbunu i gospoda su bila pohapšena, ali i puštena s obzirom na moć. McCormick-ova kongresna komisija je zaključila da su spomenuti bili na putu da naprave nacističku Ameriku.

Čija je Crna Gora?

Filip Jakob Rothschild, nasljednik Jakoba Rothschilda, koji je bio glavni u dinastiji, mladi čovjek od 41 godina, došao je u Podgoricu i na konferenciji sa Đukanovićem pokazao da je došao u CG staviti pečat da je ona zaštićena zona Rothschilda. Tako i jeste. Peter Munk je preko “OTP” preuzeo remontni zavod “Arsenal” iz Tivta, u kome će “Trigranit”, čiji su vlasnici obitelj Rothschild, graditi marinu, a i tržno-poslovne centre u Podgorici, Budvi, Ulcinju.

A odcjepljenje Vojvodine forsiraju Habsburgzi?

Tito je rođen u Beču, potomak je Habsburga. I dan danas ta dinastija ostvaruje svoje želje – onakav raspad Jugoslavije im je donio da sve zemlje budu pod njihovim patronatom. Priča o statutu Vojvodine je njihova.

Gdje su tu Rusija, Kina i Indija?

Balkan je premali da bi mogao spriječiti ostvarenje starog-novog poretka. Ali Rusija, Kina i Indija imaju snagu. Mi možemo biti na pravoj strani i da govorimo glasno ono što znamo.

Daju im i diplomatsku potporu. Bivši ambasador SAD Michael Polt ih je otvoreno podržavao, falila mu je samo crna SS uniforma. Mogao je da je posuditi od Heinricha Himmlera, šefa Gestapo-a od 1933. do 1945. koga su amerikanci tajno prebacili 1947. iz Švicarske u Georgetown, preko rijeke Potomac, gdje je gledao kupolu američkog Kongresa i gdje je živio sve do smrti 1972.

Zaključak
Političari iz Europe i Amerike, koji su stvorili poredak kakav znamo, hrane nas lažima. UN i Helsinški dokument su bili garancija nepovredivosti granica, a “diplomatski teroristi” su ga poništili cijepanjem Jugoslavije i Balkana. Ako i kažemo da se SFRJ raspala po Brozovim granicama.

To je zločin bez presedana i ne može se staviti točka dok se taj teritorij ne vrati u okrilje matice. Amerikanci kažu da je to svršen čin. Ali, kada dođe vrijeme za “naplatu dugova” naroda Europe koje su oni i Englezi izdali, pokrali i ponizili – i ovaj događaj bit će ubilježen u strane dugovanja.

Htjeli neki ili ne, nakon raspada Jugoslavije, stvoriti će se nova Jugoslavija, ali pod okriljem Europske Unije, koji će biti novi gazda i vlasnik bivše Jugoslavije.

 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet.rs, youtube.com/uredio:nsp)

Filed under: Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,