Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » 2013. BILDERBERG OKUPLJANJE: Otkriveni podaci novog sastanka grupe

2013. BILDERBERG OKUPLJANJE: Otkriveni podaci novog sastanka grupe

bilderberg-sastanak-kissingerBilderberg grupa najekskluzivnija je i najtajnovitija grupa svijeta. Za postati član te grupe moralo bi se biti u posjedu velike multinacionalne, višemilijunske korporacije. Nakon prvog sastanka, davne 1954 godine, na istima su nazočili samo veliki svjetski lideri i financijski moćnici. Novinarima je oduvijek bio zabranjen pristup.

Postoje veliki dokazi da će se Bilderberg i ove godine vratiti u Chantilly, Virginia (SAD) na godišnje zatovreno druženje, a hotel Westfield bit će organizator sastanka. Na istome mjestu već sada je nemoguće dobiti rezervaciju u terminu održavanja, a kako se saznaje to bi trebalo biti od 22. do 24. lipnja. Pristup tom događanju neće imati većina zaposlenika hotela, dok oni koji će imati morat će se zakleti na čuvanje tajne. Izvan posjeda hotela patrolirat će policija, dok će unutar posjeda stražariti vojska.

Do danas od 1954. godine je održano 60 službenih sastanaka Bilderberg grupe (dva puta održana u 1955 i 1957). Najnoviji Sastanak je održan u Sjedinjenim Američkim Državama. Iako u prosjeku Sjedinjene Države predstavljaju mjesta gdje se održalo 28% službenih sastanaka, samo 20% od svih službenih susreta grupe Bilderberg je održano u Sjedinjenim Državama. U stvari, za više od 72% svih službenih susreta grupe Bilderberg je domaćin bio u Europi, s Kanada udomaćila preostalih 8%.

bilderberg-grupa-sastanakU posljednjih trideset godina mediji su većinom zataškavali ove događaje, pogotovo europski i američki. Sami vlasnici velikih svjetskih medija su članovi Bilderberg grupe. Neki članovi Bilderberg grupe najavili su da bi se ove godine mogao održati manji sastanak Bilderberg grupe. Bivši predsjednik Svjetske banke James Wolfensohn zabrinut je za sve šire medijsko izvještavanje o sastancima Bilderberg grupe, tvrdi izvor koji je u posljednjih 20 godina bio pouzdan kod iznošenja informacija oko sastanaka grupe. Timothy Geithner, bivši ministar financija SAD-a također je izrazio svoju zabrinutost zbog toga.

Posljednjih godina sve više medija prati sastanke Bilderberg grupe, čak je i Washington Post morao javno objaviti prošlogodišnje mjesto sastanka, iako je vlasnik to kasnije negirao, izvještava James P. Tucker Jr. za American Free Press.

Bilderberg sastanak je prošle godine organiziran po prvi put u povijesti tako blizu Washingtona. Međunarodni financijeri i politički lideri uvijek to mogu objasniti kao “putovanje u Washington” i pokušati sakriti svoje Bilderberg sudjelovanje od svojih birača.

Bilderberg grupa se prošle godine našla na jednom mini sastanku u Italiji. Sastanak Trilateralne komisije je uvijek “zajednička sjednica” u smislu da prisustvuju uvijek i članovi Bilderberg grupe. Izvor koji je pouzdan za više od 20 godina, je rekao da su Bilderbergeri poput predsjednika Svjetske banke James Wolfensohn-a zabrinuti sve većim brojem medija koji izvještavaju sa tih skupova.

Timothy Geithner, ministar financija Sjedinjenih Američkih Država, do ostavke 25 siječnja 2013, je također načuo informacije o sastanku koji se održava izvan Washingtona.
 

 
 
izvor: politika.hr, theglobalistreport.com, americanfreepress.net, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12648"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,