Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » 2013. BILDERBERG OKUPLJANJE: Otkriveni podaci novog sastanka grupe

2013. BILDERBERG OKUPLJANJE: Otkriveni podaci novog sastanka grupe

bilderberg-sastanak-kissingerBilderberg grupa najekskluzivnija je i najtajnovitija grupa svijeta. Za postati ─Źlan te grupe moralo bi se biti u posjedu velike multinacionalne, vi┼íemilijunske korporacije. Nakon prvog sastanka, davne 1954 godine, na istima su nazo─Źili samo veliki svjetski lideri i financijski mo─çnici. Novinarima je oduvijek bio zabranjen pristup.

Postoje veliki dokazi da ─çe se Bilderberg i ove godine vratiti u Chantilly, Virginia (SAD) na godi┼ínje zatovreno dru┼żenje, a hotel Westfield bit ─çe organizator sastanka. Na istome mjestu ve─ç sada je nemogu─çe dobiti rezervaciju u terminu odr┼żavanja, a kako se saznaje to bi trebalo biti od 22. do 24. lipnja. Pristup tom doga─Ĺanju ne─çe imati ve─çina zaposlenika hotela, dok oni koji ─çe imati morat ─çe se zakleti na ─Źuvanje tajne. Izvan posjeda hotela patrolirat ─çe policija, dok ─çe unutar posjeda stra┼żariti vojska.

Do danas od 1954. godine je odr┼żano 60 slu┼żbenih sastanaka Bilderberg grupe (dva puta odr┼żana u 1955 i 1957). Najnoviji Sastanak je odr┼żan u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama. Iako u prosjeku Sjedinjene Dr┼żave predstavljaju mjesta gdje se odr┼żalo 28% slu┼żbenih sastanaka, samo 20% od svih slu┼żbenih susreta grupe Bilderberg je odr┼żano u Sjedinjenim Dr┼żavama. U stvari, za vi┼íe od 72% svih slu┼żbenih susreta grupe Bilderberg je doma─çin bio u Europi, s Kanada udoma─çila preostalih 8%.

bilderberg-grupa-sastanakU posljednjih trideset godina mediji su ve─çinom zata┼íkavali ove doga─Ĺaje, pogotovo europski i ameri─Źki. Sami vlasnici velikih svjetskih medija su ─Źlanovi Bilderberg grupe. Neki ─Źlanovi Bilderberg grupe najavili su da bi se ove godine mogao odr┼żati manji sastanak Bilderberg grupe. Biv┼íi predsjednik Svjetske banke James Wolfensohn zabrinut je za sve ┼íire medijsko izvje┼ítavanje o sastancima Bilderberg grupe, tvrdi izvor koji je u posljednjih 20 godina bio pouzdan kod izno┼íenja informacija oko sastanaka grupe. Timothy Geithner, biv┼íi ministar financija SAD-a tako─Ĺer je izrazio svoju zabrinutost zbog toga.


Posljednjih godina sve vi┼íe medija prati sastanke Bilderberg grupe, ─Źak je i Washington Post morao javno objaviti pro┼ílogodi┼ínje mjesto sastanka, iako je vlasnik to kasnije negirao, izvje┼ítava James P. Tucker Jr. za American Free Press.

Bilderberg sastanak je pro┼íle godine organiziran po prvi put u povijesti tako blizu Washingtona. Me─Ĺunarodni financijeri i politi─Źki lideri uvijek to mogu objasniti kao “putovanje u Washington” i poku┼íati sakriti svoje Bilderberg sudjelovanje od svojih bira─Źa.

Bilderberg grupa se pro┼íle godine na┼íla na jednom mini sastanku u Italiji. Sastanak Trilateralne komisije je uvijek “zajedni─Źka sjednica” u smislu da prisustvuju uvijek i ─Źlanovi Bilderberg grupe. Izvor koji je pouzdan za vi┼íe od 20 godina, je rekao da su Bilderbergeri poput predsjednika Svjetske banke James Wolfensohn-a zabrinuti sve ve─çim brojem medija koji izvje┼ítavaju sa tih skupova.

Timothy Geithner, ministar financija Sjedinjenih Ameri─Źkih Dr┼żava, do ostavke 25 sije─Źnja 2013, je tako─Ĺer na─Źuo informacije o sastanku koji se odr┼żava izvan Washingtona.
 

 
 
izvor: politika.hr, theglobalistreport.com, americanfreepress.net, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12648"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
banka, banke, krediti, kamate, otkup zlata

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,