Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SMRTONOSNO CJEPIVO: Povjerljivi Dokumenti Procurili i Razotkrili 36 Smrti Dojenčadi Nakon Cjepljenja

SMRTONOSNO CJEPIVO: Povjerljivi Dokumenti Procurili i Razotkrili 36 Smrti Dojenčadi Nakon Cjepljenja

GlaxoClineSmith cjepiva cjepljenjePovjerljivi dokument GlaxoSmithKline-a koji je nedavno procurio u medije, obznanio je da je u roku od dvije godine, ukupno 36 djece umrlo nakon primanja 6-u-1 cjepiva, pod nazivom Infanrix HEXA.

Prema web stranici Initiative Citoyenne koja je objavila vijest, 1271 stranica dokumenata otkrilo je da je GlaxoSmithKline dobio ukupno 1742 prijava nuspojava između 23. listopada 2009., i 22. listopada 2011, uključujući 503 ozbiljnih nuspojava i 36 smrtnih slučajeva. Initiative Citoyenne je izjavila:

“To ne znači da je 14 smrtnih slučajeva zabilježio GSK između listopada 2009. i na kraju listopada 2011. kao što je prvotno izračunato, već 36 (14 žrtava od 2010-2011 i 22 žrtava od 2009-2010). Uz ova 36 smrtna slučaja, najmanje 37 drugih smrtnih slučajeva nije ubrojeno, (uzrok je iznenadna smrt), čime je ukupan broj od najmanje 73 smrtnih slučajeva od lansiranja cjepiva u 2000. godini.”

Korištenje brojke od 36 smrtnih slučajeva tijekom dvogodišnjeg razdoblja, označava prosjek od 1,5 smrtnih slučajeva mjesečno, koji je prema nekim standardima vrlo visok. Imajte na umu da se samo 1% do 10%  nuspojava cjepiva zapravo prijavljuje. Dakle, u stvarnosti, problem bi potencijalno mogao biti daleko ozbiljniji i stvarni broj smrtnih slučajeva puno veći.

Nedavno je zbog cjepiva GlaxoSmithKline (GSK) kažnjen 400.000 pesosa (oko protuvrijednosti 93.000 $) od strane argentinskog suca za ubojstvo 14 djece tijekom testiranja laboratorijskih cjepiva koja su provedena između 2007 i 2008. Osim ubijanja djece i eksperimentiranja s ljudskim bićima, sudac tvrdi da je korporacija zapravo krivotvorila roditeljsko odobrenje, tako da djeca mogu sudjelovati, bez legitimnog roditeljskog dopuštenja.

Smrtonosni KEMIJSKI KOKTEL

Grafovi pokazuju da su mnoga djeca koja su umrla unutar prvih nekoliko dana od primitka cjepiva. Ukupno tri bebe su umrle u roku od nekoliko sati od primitka cjepiva. Ova tragedija ne čudi s obzirom da je cjepivo imalo navedene sastojke GSK Infanrix Hexa koji se nalaze na informacijskom letku proizvoda, koji se roditeljima rijetko daje da pročitaju prije cijepljenja, a letak uključujući nezarazne tvari iz tetanusa, bakterije difterije, površinske proteine bakterija pertusisa, površinski proteini virusa hepatitisa B (HBsAg, izvedeni iz genetski modificiranih stanica kvasca) i inaktivirani poliovirus.

Svaka 0.5mL doza cjepiva sadrži:

difterija toksoid
tetanusa toksoid
pertusis toksoid
nitasta hemaglutinina
pertactin
rekombinirani protein HBsAg
Poliovirus Tip 1
Poliovirus Tip 2
Poliovirus Tip 3
pročišćene kapsule polisaharida od Hib kovalentno vezan za tetanus toksoidom
aluminijev hidroksid
aluminij fosfat
2-fenoksietanol, laktoza
Medium 199
neomicin
polimiksin
polisorbat 80
polisorbat 20
natrijev klorid
voda

Toksična doza otrovnih kemikalija

U zanimljivom članku dr. Harold Buttram pod nazivom “Ultimativno Kockanje:? Da li su Cjepiva iz Djetinjstva Rezultat genetičke hibridizacije iz Vanzemaljskih ljudskih i životinjskih DNA sadržaja?”, on je istaknuo probleme povezane sa samo dva od tih sastojaka, uključujući i aluminij, koje je neurotoksin povezan s Alzheimerovom bolešću i napadajima, i formaldehid, koji je poznat kao agens koji uzrokuje karcinom i se obično koristi za balzamiranje leševa.

Dr. Harold Buttram je također izjavio:

“Univerzalno je priznato među toksikolozima da kombinacija otrovnih kemikalija može dovesti do eksponencijalnog povećavanja toksičnosti, to jest, dvije otrovne kemikalije u kombinaciji će donijeti deset puta ili čak stotinu puta povećanu toksičnosti.

Klasičan primjer ovog principa je Schubertova studija u kojoj je utvrđeno da je količina olova i količina žive, kada se nalaze u zasebnim cjepivima, smrtonosna za jedan posto ispitanih štakora, postala smrtonosnija za štakora 1000% čak i do 100000%  kada je testirano u kombinaciji.

U cjepivima se to načelo primijenjuje barem što se tiče žive i aluminija, oba su potentni neurotoksini. “

ZAKLJUČAK

Prema informaciji, da li je čudo da djeca umiru nakon primanja cjepiva koje sadrže ove sastojke? GlaxoSmithKline može probati skrivati činjenice od nas, ali ih ne mogu sakriti zauvijek. Infanrix Hexa cjepivo treba ukloniti s tržišta odmah.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,