Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SMRTONOSNO CJEPIVO: Povjerljivi Dokumenti Procurili i Razotkrili 36 Smrti Dojen─Źadi Nakon Cjepljenja

SMRTONOSNO CJEPIVO: Povjerljivi Dokumenti Procurili i Razotkrili 36 Smrti Dojen─Źadi Nakon Cjepljenja

GlaxoClineSmith cjepiva cjepljenjePovjerljivi dokument GlaxoSmithKline-a koji je nedavno procurio u medije, obznanio je da je u roku od dvije godine, ukupno 36 djece umrlo nakon primanja 6-u-1 cjepiva, pod nazivom Infanrix HEXA.

Prema web stranici Initiative Citoyenne koja je objavila vijest, 1271 stranica dokumenata otkrilo je da je GlaxoSmithKline dobio ukupno 1742 prijava nuspojava izme─Ĺu 23. listopada 2009., i 22. listopada 2011, uklju─Źuju─çi 503 ozbiljnih nuspojava i 36 smrtnih slu─Źajeva. Initiative Citoyenne je izjavila:

“To ne zna─Źi da je 14 smrtnih slu─Źajeva zabilje┼żio GSK izme─Ĺu listopada 2009. i na kraju listopada 2011. kao ┼íto je prvotno izra─Źunato, ve─ç 36 (14 ┼żrtava od 2010-2011 i 22 ┼żrtava od 2009-2010). Uz ova 36 smrtna slu─Źaja, najmanje 37 drugih smrtnih slu─Źajeva nije ubrojeno, (uzrok je iznenadna smrt), ─Źime je ukupan broj od najmanje 73 smrtnih slu─Źajeva od lansiranja cjepiva u 2000. godini.”

Kori┼ítenje brojke od 36 smrtnih slu─Źajeva tijekom dvogodi┼ínjeg razdoblja, ozna─Źava prosjek od 1,5 smrtnih slu─Źajeva mjese─Źno, koji je prema nekim standardima vrlo visok. Imajte na umu da se samo 1% do 10%┬á nuspojava cjepiva zapravo prijavljuje. Dakle, u stvarnosti, problem bi potencijalno mogao biti daleko ozbiljniji i stvarni broj smrtnih slu─Źajeva puno ve─çi.

Nedavno je zbog cjepiva GlaxoSmithKline (GSK) ka┼żnjen 400.000 pesosa (oko protuvrijednosti 93.000 $) od strane argentinskog suca za ubojstvo 14 djece tijekom testiranja laboratorijskih cjepiva koja su provedena izme─Ĺu 2007 i 2008. Osim ubijanja djece i eksperimentiranja s ljudskim bi─çima, sudac tvrdi da je korporacija zapravo krivotvorila roditeljsko odobrenje, tako da djeca mogu sudjelovati, bez legitimnog roditeljskog dopu┼ítenja.

Smrtonosni KEMIJSKI KOKTEL

Grafovi pokazuju da su mnoga djeca koja su umrla unutar prvih nekoliko dana od primitka cjepiva. Ukupno tri bebe su umrle u roku od nekoliko sati od primitka cjepiva. Ova tragedija ne ─Źudi s obzirom da je cjepivo imalo navedene sastojke GSK Infanrix Hexa koji se nalaze na informacijskom letku proizvoda, koji se roditeljima rijetko daje da pro─Źitaju prije cijepljenja, a letak uklju─Źuju─çi nezarazne tvari iz tetanusa, bakterije difterije, povr┼íinske proteine bakterija pertusisa, povr┼íinski proteini virusa hepatitisa B (HBsAg, izvedeni iz genetski modificiranih stanica kvasca) i inaktivirani poliovirus.

Svaka 0.5mL doza cjepiva sadr┼żi:

difterija toksoid
tetanusa toksoid
pertusis toksoid
nitasta hemaglutinina
pertactin
rekombinirani protein HBsAg
Poliovirus Tip 1
Poliovirus Tip 2
Poliovirus Tip 3
pro─Źi┼í─çene kapsule polisaharida od Hib kovalentno vezan za tetanus toksoidom
aluminijev hidroksid
aluminij fosfat
2-fenoksietanol, laktoza
Medium 199
neomicin
polimiksin
polisorbat 80
polisorbat 20
natrijev klorid
voda


Toksi─Źna doza otrovnih kemikalija

U zanimljivom ─Źlanku dr. Harold Buttram pod nazivom “Ultimativno Kockanje:? Da li su Cjepiva iz Djetinjstva Rezultat geneti─Źke hibridizacije iz Vanzemaljskih ljudskih i ┼żivotinjskih DNA sadr┼żaja?”, on je istaknuo probleme povezane sa samo dva od tih sastojaka, uklju─Źuju─çi i aluminij, koje je neurotoksin povezan s Alzheimerovom bole┼í─çu i napadajima, i formaldehid, koji je poznat kao agens koji uzrokuje karcinom i se obi─Źno koristi za balzamiranje le┼íeva.

Dr. Harold Buttram je tako─Ĺer izjavio:

“Univerzalno je priznato me─Ĺu toksikolozima da kombinacija otrovnih kemikalija mo┼że dovesti do eksponencijalnog pove─çavanja toksi─Źnosti, to jest, dvije otrovne kemikalije u kombinaciji ─çe donijeti deset puta ili ─Źak stotinu puta pove─çanu toksi─Źnosti.

Klasi─Źan primjer ovog principa je Schubertova studija u kojoj je utvr─Ĺeno da je koli─Źina olova i koli─Źina ┼żive, kada se nalaze u zasebnim cjepivima, smrtonosna za jedan posto ispitanih ┼ítakora, postala smrtonosnija za ┼ítakora 1000% ─Źak i do 100000%┬á kada je testirano u kombinaciji.

U cjepivima se to na─Źelo primijenjuje barem ┼íto se ti─Źe ┼żive i aluminija, oba su potentni neurotoksini. “

ZAKLJU─îAK

Prema informaciji, da li je ─Źudo da djeca umiru nakon primanja cjepiva koje sadr┼że ove sastojke? GlaxoSmithKline mo┼że probati skrivati ─Źinjenice od nas, ali ih ne mogu sakriti zauvijek. Infanrix Hexa cjepivo treba ukloniti s tr┼żi┼íta odmah.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,