Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » Član Bilderberg Grupe će biti izabran od strane Predsjednika Obame kao novi Državni Tajnik

Član Bilderberg Grupe će biti izabran od strane Predsjednika Obame kao novi Državni Tajnik

john_kerry bilderberg grupaBilderberg Grupa, tajna i kompleksna organizacija koja obuhvaća elite, vođe država i CEO najvećih svjetskih kompanija, sagledava mogućnost da postavi još jednog člana u Obaminu administraciju.

Priča se da će John Kerry, Bilderberg član i američki Senator iz Massachsetts-a, postati slijedeći američki Državni Tajnik.

Ova vijest koja dolazi ne začuđuje s obzirom da Bilderberg Grupa ima dokazanu povijesnu uspješnost utjecaja na Vlade da imenuju njihove članove na utjecajnim pozicijama unutar raznih vladinih odjela i agencija.

Nedavno su Mark Carney (novoimenovani guverner Bank of England) i Mario Monti (premijer Italije), članovi grupe Bilderberg, imenovani na pozicije u vladi koja je u konačnici dala Bilderberg grupi znatan politički utjecaj.

Najnoviji sastanak grupe Bilderberg koju je senator John Kerry pohađao je 2012 sastanak Bilderberg Grupe  (Chantilly, Virginia, SAD)

Na sastanku Bilderberg Grupe u 2012., senator Kerry se sastao u tajnosti sa ljudima poput: Eric Schmidt (izvršni predsjednik, Google – špijuniranje), Robert Zoellick, (predsjednik, Svjetska Banka – bankarstvo), Jorma Ollila (predsjednik, Nizozemski Royal Shell – energetika) i globalist Henry Kissinger ( predsjednik Kissinger Associates).
Rasprava gore navedenih globalista i ostalih članova grupe Bilderberg je održana u totalnoj tajnosti, bez snimanja, transkripta ili sažetka onoga što su razgovori povlačili za sobom.

U stvari, ne postoji zapis o tome šta je bio rezultat, ishod i zaključak iz rasprave.

Međutim, čak i više uznemirujuće od same činjenice da su se političari i globalna elita sastali u tajnosti je činjenica da većina europske moćne elite sada imaju pristup utjecaju na jednu od američkih najmoćnijih pozicija.

Peter Sutherland , predsjednik Goldman Sachs International-a, jedan je od najutjecajnijih članova grupe Bilderberg. Danas, Goldman Sachs i Bilderberg Grupa imaju svoje predstavnike u gornjim ešalonima Vlada u Italiji, Irskoj, Francuskoj, Grčkoj, Njemačkoj i Belgiji.

Nesumnjivo, tajnovit odnos između grupe Bilderberg i vlade diljem svijeta doveo je do kompromisa i korupcije koji utječu na građane koje bi vlade trebale predstavljati.

To je naročito istinito kada obje stranke spavaju jedni s drugima.

Ako se senator Kerry imenuje kao američki sljedeći državni tajnik, ozbiljna pitanja se trebaju postaviti o tome kako senator sposobnost da predstavlja Ameriku bez utjecaja i prejudiciranja iz grupe Bilderberg.
 

 
 
izvor: www.activistpost.com, youtube.com/uredio; nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=12003"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,