Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Uzročnik krize Goldman Sachs – završava ekonomsko preuzimanje Europe

Uzročnik krize Goldman Sachs – završava ekonomsko preuzimanje Europe

paulson Goldman SachsNajava “iznenađenja” kojim se kanađanin Mark Carney imenovao guvernerom Engleske Banke (Bank of England – BoE) znači da sudionik 2012 Bilderberg konferencije  završava Goldman Sachs-ovu virtualnu dominaciju nad svim velikim gospodarstvima Europe.

Carney-evo imenovanje je došlo kao šok za mnoge koji su očekivali da će trenutni BoE zamjenik guvernera Paul Tucker i dalje drijemati na svojoj poziciji, ali to nije iznenađenje za nas s obzirom da se prognoziralo natrag u travnju da bi se Carney  natjecao za tu poziciju.

Carney je bivši 13-godišnji veteran Goldman Sachs-a i bio je upleten u rusku financijsku krizu 1998. godine  koja je pogoršala Goldman-ovo savjetovanje Rusiji, dok se istovremeno kladio protiv sposobnosti zemlje da plati svoj dug.

Imenovanje Carney-a dolazi samo šest mjeseci nakon što je prisustvovao 2012 Bilderberg konferenciji u Chantilly, Virginia,SAD – godišnjoj Informacijskoj Strateškoj Konferenciji (CONFAB – Content Strategy Conference) od preko stotinu najmoćnijih ljudi na planeti koji rutinski su uvježbavali svoje statuse moćnika.

The Guardian je izvjestio da je Carney “nepoznat izvan klauzurnih zatvorenih krugova središnjih bankara i financijskih regulatora,” zašto je njegovo imenovanje došlo kao iznenađenje za mnoge, uključujući JP Morgan-ovog Malcolm Barr-a , koji je smatrao da će Paul Tucker biti “ko stvoren” za posao.

Carney-ev status kao strani državljanin se navelo kao jedan od razloga njegove selekcija koja je došla kao šok, ali je Kanađanin nakon svega “podređen” Kraljici Engleske, koja je potvrdila njegovo imenovanje, nakon što joj je preporuku dao premijer David Cameron.

Mark Carney

Mark Carney

Prisutnost Carney-a na ovogodišnjoj Bilderberg konferenciji, nesumnjivo mu je pomogla ulagivati se ​​među svjetskom elitom, a pomoglo mu je i da osigura poziciju kao guverner Boe, baš kao što je pomagao druge “prosvjetljene” među njima da se uzvise u viši ured, poput Herman Van Rompuy-a , koji je izabran kao predsjednik Europske unije samo nekoliko dana nakon što je prisustvovao večeri sastanka grupe Bilderberg.  .

Carney-vo uspinjanje na čelo BoE također predstavlja konačni komad slagalice u Goldman Sachs-ovoj  potrazi za kontrolom gotovo svakim velikim gospodarstvom diljem europskog kontinenta.

Prošle godine, bivši povjerenik EU Mario Monti je izabran da zamijeni Silvio Berlusconi-a, demokratski izabranog premijera Italije. Mario Monti je međunarodni savjetnik za Goldman Sachs, europski predsjednik David Rockefeller-ove Trilateralne Komisije i vodeći član grupe Bilderberg grupe.

“Ovo je družina kriminalaca koji su nam je donijeli ovu financijsku katastrofu. To je kao da pitate piromana da ugasi vatru”, komentirao je Alessandro Sallusti , urednik Il Giornale.

Isto tako, kada se grčki premijer George Papandreou usudio predložiti narodu Grčke da izrazi svoje mišljenje na referendumu, u narednih nekoliko dana on je bio otpremljen i zamijenio ga je Lucas Papademos, bivši zamjenik predsjednika ECB-a, gostujući profesor na Harvard-u  i ex-viši ekonomist u Bostonskim Federalnih Rezervi – FED.

Papademos je vodio Grčku središnju banku, dok je nadgledao derivate ​​kojima se bavio Goldman Sachs koji su omogućili Grčkoj sakriti pravu veličinu svog velikog duga, što je dovelo do Europske dužničke krize.

Papademos i Monti su instalirani neizabrane vođa zbog preciznog razloga da oni “ne budu izravno odgovorni prema javnosti”, istaknuo je Stephen Faris časopisa Time, opet ilustrirajući temeljni diktatorski i nedemokratski temelj cijele Europske unije.

Ubrzo nakon toga, Mario Draghi – bivši potpredsjednik Goldman Sachs International – je bio instaliran kao predsjednik Europske središnje banke – ECB.

Američki ministar financija, na početku financijske krize 2008., je bio Hank Paulson, bivši predsjednik uprave Goldman Sachs-a. Kada je Paulson bio zamijenjen s Tim Geither-om, Goldman Sachs-ov lobist Mark Patterson je bio angažiran kao njegov glavni savjetnik. Trenutna izvršni direktor banke Goldman Sachs, Lloyd Blankfein je posjetio Bijelu kuću 10 puta. Goldman Sachs je potrošio najviše novca pomažući da Barack Obama bude izabran u 2008. godini.

Zero Hedge, koji je također predvidio da će Carney prkositi u osiguranju pozicije kod Bank of England, navodeći da, “Svi jednom moraju shvatiti i zapamtiti kako sve što se događa u svijetu i da zapamte jednu jednostavnu stvar: Goldman SACHS to radi. Sve ostalo je sporedno. “

Kako se grafički ilustrira dolje na slici, gospodarstva Francuske, Irske, Njemačke i Belgije su sv također sada kontrolirani od strane pojedinaca koji imaju izravan odnos s Goldman Sachs-om. Međunarodni bankarski div, poznat po svojoj korupciji i insider tradingu, sada ima veliki utjecaj na gotovo svakom većem zapadnom gospodarstvu na planeti.

Goldman Sachs Europa banka
 
 
izvor: prisonplanet.com, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11660"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,