Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » Illuminati (2005) dokumentarni film

Illuminati (2005) dokumentarni film

iluminati masoni piramidaDokumentarni film “Iluminati”, bavi se temom Iluminata i njihovom idejom o novom svjetskom poretku odnosno NWO-u. Iluminati ili prosvijetljeni je mala skupina okultnih elitista koja gospodari svijetom.

Osnovali su svoje drustvo negdje u 18 stolje─çu u Njema─Źkoj i od tada su se uspje┼íno infiltrirali u masonski pokret kao i u brojne druge organizacije nad kojima su preuzeli potpunu kontrolu. Ove organizacije oni danas koriste za postupno uvo─Ĺenje svijeta u posljednja vremena, odnosno ka krunidbi antikrista. Naziv “prosvijetljeni” uzeli su iz razloga, ┼íto su pripadnici ove elitne organizacije, zapravo sam vrh svjetske elite i oni jedini znaju kona─Źnu istinu o tome u koga vjeruju, za koga rade, za┼íto i ┼íto rade.

Drugim rije─Źima rade za Sotonu koji predstavlja svevide─çe oko koje stoji na vrhu piramide. Ta piramida sa svevide─çim okom koja mo┼że biti uo─Źena i na pole─Ĺini americkog dolara, predstavlja jedan od najpoznatijih simbola kojim se iluminati koriste. Jednom kada iluminati zavr┼íe svoj posao oko gra─Ĺenja temelja za globalnu vlast i krunjenje antikrista, simboli─Źno oko ─çe se sjediniti sa simboli─Źnom piramidom, ┼íto ─çe zna─Źiti da je antikrist okrunjen i da smo u┼íli u NWO, ─Źime ─çe se zavri┼íiti njihov vi┼íestoljetni plan i ─Źime ─çe se formirati sustav na kome iluminati vrijedno rade.

Dakle sotonizam, okultizam, magija i ─Źarobnjastvo su temelji ovog pokreta, a cilj smo ve─ç naveli. Tako─Ĺer vrlo interesantno je za primijetiti da su se iliminati, bankarski karteli, teorija evolucije i brojne druge stvari koje danas predstavljaju zama┼ínjak sotonizma, gdje spadaju i New Age, spiritualizam, itd., polako po─Źele formirati otprilike u isto vrijeme, a to je negdje krajem 18. i po─Źetkom 19. stolje─ça, ┼íto je vrlo zanimljivo pogotovo ako uzmete u obzir ono ┼íto je re─Źeno u dokumentarcu “Ispovijest biv┼íeg sotoniste”.

Uz to vrlo je va┼żno znati da su masoni, u prijevodu slobodni zidari, koji su danas pod kontrolom iluminata, u po─Źetku bili skupina zidara koji su zidali “kr┼í─çanske” ali mahom katoli─Źke crkve po europi, a u kojima danas mo┼żemo vidjeti plodove njihovog rada, odnosno brojnu tajnu simboliku i poganske kao i masonske simbole.

Sve u svemu, o─Źito je da je zlo svuda oko nas i da je prijevara vrlo jaka i da se┼że vrlo duboko u sve pore zivota i dru┼ítva, a njezin pokreta─Ź je duhovna sila, zato je va┼żno dr┼żati se jedine sigurne stvari i istine, a to je vjera u Gospodina Isusa Krista, koji je nas jedini spasitelj, posrednik pred Bogom i ─Źvrsta stijena koju je nemogu─çe slomiti. Samo iskrenim pokajanjem i vjerom u njega bi─çete spa┼íeni od zla i od svih manipulacija koje ─çe uslijediti na ovoj na┼íoj maloj planeti.

Iako nitko ne zna datum, ne treba ih do─Źekati nespreman, a vjera je va┼íe najja┼íe oru┼żije i ┼ítit u toj borbi, jer ne zaboravite, ukoliko ste u Kristu, ni fizicka smrt na vas nema utjecaja, jer u njemu imate ┼żivot. Dakle svaki trenutak je prava prilika da iskoristite ovaj besplatni dar, dok jos mo┼żete i da time osigurate sebe za vje─Źnost …

Savjetujemo vam da radi boljeg razumijevanja i formiranja kompletne slike odgledate ─Źitav video.
 

 

 

 

 

 
 
PRETHODNI ─îLANAK
Share

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,