Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA » Novi Svjetski Poredak i kako su masoni pripremili 35 EU poglavlja za Hrvatsku

Novi Svjetski Poredak i kako su masoni pripremili 35 EU poglavlja za Hrvatsku

masoniMasoni su u Hrvatsku donijeli Doktrinu rasprodaje državne imovine gdje nas 21 godinu uvjeravaju da je dobro sve rasprodati jer će stranci ‘strateški partneri’ (masonski termin star preko tristo godina) bolje raspolagati sa našom imovinom nego mi sami i nastavljaju sa nebulozom ‘bit ćete bogatiji’.

Bliži se padobransko prisilno spuštanje Republike Hrvatske u Europsku Uniju, totalitarnu organizaciju u kojoj javnost ne zna tko njome upravlja. Još davno je Međunarodna Financijska Oligarhija, MFO pokrenula plan Novus Ordo Seclorum (Novi Svjetski Poredak). Plan stvaranja jedne jedine svjetske države na čijem vrhu sjedi MFO.

Plan je stvoriti više velikih regionalnih integracijskih sistema (Unija) i to u Europi, Aziji (tri), u Africi (tri, od toga jedan arapski drugi crnački i centralni), u Americi također tri, NAFTA (SAD, Kanada, Meksiko, plan je provaljen pa se čeka druga prilika), Karipska regija te južna Amerika, zatim Australija i oceanija. U shemi ima više razrađenih scenarija koji su vrlo fleksibilni kako bi se prilagodili novonastaloj situaciji prema potrebi.

Agresivno provođenje plana već godinama pratimo svaki dan na televiziji. Primjer dizanja ‘Demokratskih revolucija’ u svim arapskim zemljama (Tunis, Mroko, Egipat, Libija, Sudan itd), ne prezajući od likvidacije talibanskog režima u Afganistanu, Sadamovog u Iraku, Gadafijevog u Libiji i pokušaja svragavanja režima Asada u Siriji.

Daljnji plan je jasno izrečena otvorena javna najava rata u Iranu, Siriji i Sjevernoj Koreji. Plan koji provode te iste članice koje svijetu prodaju parolu o ujedinjenju Europe da ne bi bilo rata. Sve novoosnovane Unije poslije će povezati u jednu konfederaciju, državu, čiji organizacijski oblik Ujedinjene Nacije već djeluju od 1945. godine.

masoni vijeće europe

Demokratsko biranje vlasti u EU

U takozvanoj demokratskoj tvorevini organizaciji Europskoj Uniji, članovi Europske Komisije (čitaj EU Vlade) pažljivo se godinama prate, analizira se njihovo ponašanje, navike, političko djelovanje, sklonosti, izvršavanje zadanih zadataka i najvažnije poslušnost.

Eklatantan noviji primjer kako prolazi neposlušni kadar je namještena seks afera direktoru MMF-a Dominique Strauss Khannu koji je pokušao uvesti neke reforme u MMF, bez odobrenja MFO, a koje su bile protivne njihovom planu svjetske krize iz kolovoza 2008. godine.

Khann je bio uhićen zbog silovanja sobarice, za koju je na američkom sudu naknadno utvrđeno da je dobila 100.000 $ za taj čin, a na položaj direktora MMF-a je morao dati ostavku, a politička karijera kandidata za predsjednika Francuske je bila uništena. Nakon svih mogućih provjera članovi Komisije se odabiru na tajnim sastancima MFO-a i tek tada budu predloženi na tu visoku funkciju.

Demokratska floskula zastupljenosti i donošenja odluka svih država članica u EU Parlamentu, u stvarnosti, se svodi samo na dizanje ruku parlamentaraca za pripremljene gotove odluke Europske Komisije. Praktički parlamentaci ne mogu utjecati na nikakvo donošenje odluka.

Isto tako 12 naših parlamentaraca u EU parlamentu će samo primati plaću od ukupno 15.000 eura, a sa dodacima i više od 20.000 eura, a njihova aktivnost će biti manja nego u Hrvatskom Saboru gdje je za vrijeme sjednica gotovo uvijek prazna dvorana. Samo što će u Bruxelles svakako svi putovati na sjednice Parlamenta jer će tako ostvarivati lijepu svotu putnih troškova i dnevnica u eurima. Yes, Thank you very much, što bi rekla jedna naša EU parlamentarka.

Stvaranje Europske Unije

Danas svi s ponosom prepričavaju lansiranu lažnu priču o stvaranju Europske Unije, Roberta Schumana francuskog ministra vanjskih poslova prema čijem je planu stvorena Europska zajednica za ugljen i čelik 1951. g. s tobožnjom vizijom da stvori jedinstveno tržište putem Zajednice za ugljen i čelik šest država: Francuske, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Luksemburga i Italije.

Podmetnuli su kao povod za ujedinjenje u Europsku Zajednicu inicijativu francuskog ministra koji je u stvarnosti bio samo jedan od izvršilaca gotovog scenaria početka stvaranja Europske Zajednice (Unije), nakon što je uspješno proveden plan MFO-a stvaranja Ujedinjenih Nacija 1945. g. u San Franciscu. Jedna od prvih integracijskih tvorevina MFO je Europska Unija.

Još je Lav Trocki kojem je predsjednik SAD-a Woodrov Wilson izdao američku putovnicu i financirao njegov put u Rusiju da organizira Crvenu Armiju i pomogne provesti Lenjinovu Revoluciju, držao vatrene govore cvenoarmejcima i radnicima zajedno sa Vladimirom Iljičom Lenjinom i Felixom Dzeržinskim (šefom tajne policije Čekista poslije KGB) o Ujedinjenim Europskim Državama.

Tako ispada po današnjim autorima povijesti stvaranja Europske Zajednice (Unije), Robert Schuman je još kao dijete pisao govore Lenjinu, Trockom i Dzeržinskom, Taftu, Buchananu, Warburgu, Wilsonu, Schiffu, Dullesu, a ne daj bože Rotschildu, Milneru, Housu ili Parvusu.

O provedbi Novog Svjetskog Poretka izjašnjavali su se svi od predsjednika SAD-a Williama Tafta 1912. g., engleske kraljice, Richarda Nixona do predsjednika Busha seniora i juniora i mnogi drugi.

Nakon završetka Drugog svjetskog rata MFO je provela plan stvaranja Atlanskog ( Zapadnog ) bloka (ugovor iz 1942. g.) pod parolom mira u Europi i cilja da se onemogući novi rat između Britanije, Francuske i Njemačke putem integracije industrija koje su u stvarnosti bile ključne za vođenje rata, što je bilo upereno protiv starog neprijatelja carske Rusije, a sada novog neprijatelja SSSR-a koji je iz rata izašao znatno snažniji i jači a pod čijom dominacijom se od 1945. g. našla cijela Istočna Europa.

Dokaz za drugu masonsku laž je eklatantana činjenica da su tek nakon raspada SSSR-a i Varšavskog pakta 1991. g. sve Europske Zajednice dobile nalog MFO i najedanput se vrlo brzo udružile u Europsku Uniju i pokušale donijeti 2005. g. Europski Ustav, što im nije uspjelo (Francuzi su hvala bogu ispali dobri nacionalisti) pa su brzo pronašli modus u rješenju Lisabonskog Sporazuma koji je potpisan nakon dugih natezanja sa Irskom tek u studenom 2009. g. kojeg zovu Mali ustav EU.

Prema njemu se smanjuje broj povjerenika Europske komisije sa 27 na 18, (ma baš kada mi ulazimo), a u sustavu glasanja ukida se konsenzus (što znači, ako se i ne slažete oni će izglasati). Belgijski premijer Herman van Rompuy izabran je za predsjednika Europskog Vijeća, a britanska barunica Chatherine Ashton za predsjednicu Službe za vanjsku i sigurnosnu politiku (ministar vanjskih poslova) Europske Komisije.

bilderberger grupa EU

Sloboda kretanja roba

Sloboda kretanja Roba je jedna od ‘Četiriju Sloboda’ kako se hvale na sva usta u EU i ‘Četiri Stupa’ na kojima počiva Europska Unija. Kako to gordo zvuči rekao bi Maksim Gorki.

Pristaše EU nas uvjeravaju da je upravo ova sloboda naša šansa da izađemo na tržište od 500 milijuna potrošača. Kao prvo ta ‘Četiri Stupa slobode’ su dio plana MFO-a i projekta Novus Ordo Seclorum kako bi oni zavladali cijelim svjetskim tržištem bez ograničenja.

Ekonomski gledano složio bi se sa njima kada bi Hrvatska bila visokorazvijena industrijska zemlja kao Njemačka, da bi nam to moglo koristiti. Ali da vidimo što su nam paralelno ‘naši prijatelji’ iz EU pripremili da možemo koristiti taj jedan stup slobode Roba.

Od početka samostalnosti u Hrvatsku su dolazili svjetski ekonomisti kao Jeffrey Sachs kojeg su MFO i masoni dobro platili, a koji je tvorac šok terapije, doktrine neoliberalizma, tu su i plaćenici stručnjaci MMF-a, Svjetske banke i drugi.

Kapitalistička Hrvatska država povukla je prvi potez podržavljenja ‘Društvene imovine’, koja je bila privatna imovina svih Hrvatskih građana, pod izgovorom da nije bilo titulara vlasništva.

Kao prvo to je gnjusna laž, kao drugo to je bila državna pljačka privatnog vlasništva Hrvatskog naroda. Podsjećamo vas da je ‘Privatno vlasništvo’ u kapitalizmu ‘Svetinja’.

Masoni su u Hrvatsku donijeli Doktrinu rasprodaje državne imovine gdje nas 21 godinu uvjeravaju da je dobro sve rasprodati jer će stranci ‘strateški partneri’ (masonski termin star preko tristo godina) bolje raspolagati sa našom imovinom nego mi sami i nastavljaju sa nebulozom ‘bit ćete bogatiji’.

Tako su za 21 godinu samostalnosti Hrvatske uspjeli provesti Doktrinu deindustrijalizacije i uništiti 90% privredne proizvodnje, tvornice zatvoriti, a imovinu rasprodati svojim i stranim prijateljima.

Tisuće radnika ostalo je na cesti, a taj proces se dalje nastavlja nesmiljenom žestinom, što dnevno gledamo na televiziji (proteste radnika Kamenskog, Konstruktora, Gredelja itd).

Tako je u Hrvatskoj ostalo ovo malo tvornica koje posluju i brodogradnja koja je svaki dan na tapeti da se mora privatizirati (čitaj likvidirati ).

Pogledajmo što to Hrvatska može izvoziti u EU. Od 9 mlrd. eura izvoza, 5,4 mlrd. su usluge, a svega 3,6 mlrd eura su robe. To je kap u moru.

Od toga izvoza milijardu kuna je ove godine bio izvoz zlata. Što je također pljačka osiromašenog naroda koji rasprodaje svoje obiteljsko zlato (lančiće, prstenje …) da se može prehraniti i plaćati režije. Na redu su stanovi, kuće, zemlja.

Zašto je to tako? Zato što Hrvatska nema tvornica pa nema roba i nema što izvoziti. A Vlada ide na ruku uvoznom lobiju, pa je skoro sva industrijska proizvodnja nestala, a kako vidimo sada će nestati i sva poljoprivredna proizvodnja, jer i seljaci štrajkaju, ali su prisiljeni zatvarati farme.

Kada su svu proizvodnju uništitli, a tvornice zatvorili, naši ‘prijatelji iz Bruxellesa’ sada nam velikodušno nude jedan od njihovih stupova slobode, Robe.

Carinska Unija

Daljnja pogodnost je Carinska unija, koja nas oslobađa plaćanja carina na uvoz i izvoz. To bi bilo dobro da Hrvatska ima roba i da možemo slobodno konkurirati na tržištu, ali mi roba za izvoz nemamo.

Članice Unije su prije toga zaštitili svoje robe harmonizacijom i svim mogućim kvotama i barijerama, a mi kao posljednji koji ulazimo u ovom ciklusu nemamo izbora.

Otvoreno su nam rekli da su prema nama stroži nego prema drugima i da moramo prihvatiti sve što su ostale članice, njih 27, prije nas dogovorile. Umjesto da ih pošaljemo k vragu naši pregovarači sve šutke potpisuju. O nekim ustupcima Hrvatskoj nema ni govora.

Linić će biti iznenađen jer će se prihodi od PDV-a prepoloviti

Ovdje će biti najviše štete za državni proračun Hrvatske jer će se PDV obračunavati u zemlji prodavaoca, osim na više od godišnjeg cenzusa od 35.000 do 100.000 eura, ali o tom potom. Kako će to izgledati u praksi.

Tako da će Hrvatski proračun izgubiti oko 60% sredstava od PDV-a iz uvoza, koji će se obračunavati u zemlji prodavaoca, kao i razne oblike trošarina jer naš porezni ured neće imati nikakvu kontrolu nad robom (kako vidimo nema kontrolu ni kod kuće) koju će Hrvatski građani kupovati u zemljama članicama EU.

Vi ćete moći slobodno otići u Njemačku i kupiti televizor (ili neku drugu robu) i dovesti ga u Hrvatsku, ali PDV neće stići na račun Ministarstva Financija, već će ostati u Njemačkoj kuda i pripada.

Zato će ministar Linić pokušati izmisliti način da razliku opet naplati kod naroda sa novim poreznim zakonom. Vjerojatno pod parolom pa vidite da su građani bogati idu van kupovati televizore. Poglavlje pregovara Roba zaključeno još 19. travnja 2010. godine.

Reforme koje je Vlada obećala da će srediti i pripremiti do ulaska 1.srpnja 2013. g. nitko živ ne spominje, nadaju se milijardama eura iz fondova EU za koje nemaju spremne nikakve programe, pa niti ta sredstva nisu u stanju preuzeti kao na primjer Poljska, pa nisu ovi u Bruxellesu mutavi poznaju oni naše političare.

Ja nisam europskeptik, ja sam protivnik totalitarne organizacije Europske Unije koja je sada u totalnom financijslom kolapsu. A politikom štednje, čitaj pljačkanja širokih narodnih masa dovela do siromaštva cijelu Europu.

Koje konkretne promjene nam donosi 1.srpnja 2013. g. Pa kuda mi to idemo, imamo i svoga sr…. preko glave, a ne da jedemo tuđe. Dovoljno je pogledati na satelitu TV stanice Španjolske, Portugala, Njemačke, Francuske, Grčke, pa čak Britanije i drugih zemalja kako totalitarna policija bjesomućno tuće i mlati demonstrante koji protestiraju protiv siromaštva.

Ja jesam građanin Europe i volim svoj kontinent, ali sam protivnik takve totalitarne organizacije EU u kojoj nitko ne zna tko s nama upravlja. Aleluja.
 
 
izvor: dnevno.hr/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11643"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,