Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » HAARP uzrokovao uragan Sandy?

HAARP uzrokovao uragan Sandy?

HAARP oluja uragan SandyPoja─Źana aktivnost HAARP-a zadnjih dana naro─Źito se intenzivirala ju─Źer, a snaga kojom se udara po New Yorku nije do sada zabilje┼żena

─îim je Sandy od obi─Źne tropske oluje postala prijetnja isto─Źnoj obali SAD, ─Źak i prije nego ┼íto je postala superoluja, frankenstorm i jo┼í pokoje stra┼íno ime koje su joj nadjenuli ameri─Źki mediji, teoreti─Źari zavjera uprli su prstom u HAARP kao krivca.

Prisjetivši se razina aktivnosti HAARP-a prije, za vrijeme i nakon uragana Katrina koji je poharao New Orleans, pogledali su na kartu aktivnosti HAARP-a i imali su što vidjeti.

HAARP uragan Sandy

Bijelo polje nad New Yorkom je najsna┼żnija aktivnost HAARP-a u povijesti

Kao ┼íto mo┼żete i sami vidjeti na gornjoj fotki, aktivnost HAARP-a ─Źudnovato se poklapa s izgledom Sandy i snagom njezina udara na SAD. ┼áto je jo┼í zanimljivije, o─Źekivano vrijeme udara to─Źno se poklapa s dolaskom visoke plime.

Ako je sada, za vrijeme oseke ve─ç poplavljen cijeli Atlantic City, najve─çi dio Queensa u New Yorku i jo┼í stotine naselja i gradova du┼ż isto─Źne obale, ┼íto ─çe tek biti kad zdru┼żeno udare Atlantski ocean i Sandy?

Aktivnost HAARP-a mo┼że se pratiti na stranici haarpstatus.com, koji je i izvor gornje fotke. Jasno se vidi postavljena legenda na vrhu sa snagom aktivnosti HAARP-a u ionosferi od 1 do 10.


Ako se pitate ┼íto je to bijelo na mjestu New Yorka, to je snaga aktivnosti koja do sada nikad u povijesti nije bila zabilje┼żena …

Ina─Źe, HAARPStatus.com prati, zajedno s TheWeatherSpace.com anomalije u ionosferi koje bi mogle ukazati na izuzetno sna┼żne vremenske poreme─çaje putem 28 senzora razmje┼ítenih ┼íirom SAD.

Pogledajte bilo koju sliku predvi─Ĺenog udara Sandy i gornju fotku aktivnosti HAARP-a, pa zaklju─Źite sami ┼íto ─çe se dogoditi u New Yorku. Uz sitan detalj za razmi┼íljanje .. na fronti udara nalazi se 26 nuklearnih elektrana, od kojih je jedna, Oyster Creek u New Jerseyu, istog dizajna kao i Fukushima, samo je starija …

Kad se gornjim podacima doda onaj o aktivaciji FEMA-inih kampova za ┼żrtve superoluje, kao ┼íto je danas najavio Obama, dobivamo … sigurnog pobjednika na izborima sljede─çi tjedan?
 

 
izvor: haarpstatus.com, metro-portal.hr, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11207"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,