Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA » HAARP uzrokovao uragan Sandy?

HAARP uzrokovao uragan Sandy?

HAARP oluja uragan SandyPojačana aktivnost HAARP-a zadnjih dana naročito se intenzivirala jučer, a snaga kojom se udara po New Yorku nije do sada zabilježena

Čim je Sandy od obične tropske oluje postala prijetnja istočnoj obali SAD, čak i prije nego što je postala superoluja, frankenstorm i još pokoje strašno ime koje su joj nadjenuli američki mediji, teoretičari zavjera uprli su prstom u HAARP kao krivca.

Prisjetivši se razina aktivnosti HAARP-a prije, za vrijeme i nakon uragana Katrina koji je poharao New Orleans, pogledali su na kartu aktivnosti HAARP-a i imali su što vidjeti.

HAARP uragan Sandy

Bijelo polje nad New Yorkom je najsnažnija aktivnost HAARP-a u povijesti

Kao što možete i sami vidjeti na gornjoj fotki, aktivnost HAARP-a čudnovato se poklapa s izgledom Sandy i snagom njezina udara na SAD. Što je još zanimljivije, očekivano vrijeme udara točno se poklapa s dolaskom visoke plime.

Ako je sada, za vrijeme oseke već poplavljen cijeli Atlantic City, najveći dio Queensa u New Yorku i još stotine naselja i gradova duž istočne obale, što će tek biti kad združeno udare Atlantski ocean i Sandy?

Aktivnost HAARP-a može se pratiti na stranici haarpstatus.com, koji je i izvor gornje fotke. Jasno se vidi postavljena legenda na vrhu sa snagom aktivnosti HAARP-a u ionosferi od 1 do 10.


Ako se pitate što je to bijelo na mjestu New Yorka, to je snaga aktivnosti koja do sada nikad u povijesti nije bila zabilježena …

Inače, HAARPStatus.com prati, zajedno s TheWeatherSpace.com anomalije u ionosferi koje bi mogle ukazati na izuzetno snažne vremenske poremećaje putem 28 senzora razmještenih širom SAD.

Pogledajte bilo koju sliku predviđenog udara Sandy i gornju fotku aktivnosti HAARP-a, pa zaključite sami što će se dogoditi u New Yorku. Uz sitan detalj za razmišljanje .. na fronti udara nalazi se 26 nuklearnih elektrana, od kojih je jedna, Oyster Creek u New Jerseyu, istog dizajna kao i Fukushima, samo je starija …

Kad se gornjim podacima doda onaj o aktivaciji FEMA-inih kampova za žrtve superoluje, kao što je danas najavio Obama, dobivamo … sigurnog pobjednika na izborima sljedeći tjedan?
 

 
izvor: haarpstatus.com, metro-portal.hr, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11207"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak, TEORIJE ZAVJERE, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,