Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE » URAGAN SANDY: Vježba za uragan na Istočnoj obali 1997. godine !

URAGAN SANDY: Vježba za uragan na Istočnoj obali 1997. godine !

frankenstorm Sandy uragan olujaPovratak u kasne 90-te, Nacionalni centar za uragan u Miamiju je proveo vježbu na temelju izmišljenog uragana pod nazivom Sandy. U vježbi, oluja pogađa Istočnu obalu.

Uragan Sandy je masivni, kasnosezonski, tropski ciklon, koji je zahvatio Jamajku, Kubu, Bahame, Haiti, Dominikansku Republiku, kao i jugoistočni dio SAD. Bio je 18. tropski ciklon, 18. imenovana oluja, i 10. atlantski uragan u 2012. godini, Sandy se razvio 22. oktobra 2012.iz produženog tropskog talasa u zapadnom Karipskom moru. Postao je tropska depresija, brzo ojačana, i dostigao snagu tropske oluje 6 sati kasnije. Sandy se kretao sporo prema Velikim Antilima, i postepeno jačao.

Fiktivna oluja, po uzoru na uragan 1938. godine pod imenom “Long Island Express” koji je bio uragan kategorije 3 i pogodio Long Island i ubio gotovo 800 ljudi, te izazvao gotovo 5 milijardi dolara štete.

Uragan koji se predviđao da će pogoditi obalu New Jersey-a  se usporedio sa uraganom Long Island Express.

Web stranica je proradila 1996 (datum izvučen iz izvornog koda na stranici) sa “tekstovima simuliranim biltena, prognoza, diskusija i vjerojatnosti udara uz stazu uragana, su bili poslani kući zajedno sa polaznicima seminara o uraganu Sandy. Nazvali smo simulirani uragan prema Sandy, koja je usput bila devet godina tijekom pravog uragana 1938.”

Stranica je objavljena na web stranicama Udruge “Westchester Hitne Komunikacije” (Westchester Emergency Communications) . Stranica je ažurirana od strane Alan Crosswell-a na petak, 17. listopada, 1997.

sandy uragan oluja vježba

sandy uragan oluja vježba putanja

sandy uragan oluja vježba dokumenti
 

 
infowarws.com, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11194"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,