Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE » URAGAN SANDY: Vje┼żba za uragan na Isto─Źnoj obali 1997. godine !

URAGAN SANDY: Vje┼żba za uragan na Isto─Źnoj obali 1997. godine !

frankenstorm Sandy uragan olujaPovratak u kasne 90-te, Nacionalni centar za uragan u Miamiju je proveo vje┼żbu na temelju izmi┼íljenog uragana pod nazivom Sandy. U vje┼żbi, oluja poga─Ĺa Isto─Źnu obalu.

Uragan Sandy je masivni, kasnosezonski, tropski ciklon, koji je zahvatio Jamajku, Kubu, Bahame, Haiti, Dominikansku Republiku, kao i jugoisto─Źni dio SAD. Bio je 18. tropski ciklon, 18. imenovana oluja, i 10. atlantski uragan u 2012. godini, Sandy se razvio 22. oktobra 2012.iz produ┼żenog tropskog talasa u zapadnom Karipskom moru. Postao je tropska depresija, brzo oja─Źana, i dostigao snagu tropske oluje 6 sati kasnije. Sandy se kretao sporo prema Velikim Antilima, i postepeno ja─Źao.

Fiktivna oluja, po uzoru na uragan 1938. godine pod imenom “Long Island Express” koji je bio uragan kategorije 3 i pogodio Long Island i ubio gotovo 800 ljudi, te izazvao gotovo 5 milijardi dolara ┼ítete.

Uragan koji se predvi─Ĺao da ─çe pogoditi obalu New Jersey-a┬á se usporedio sa uraganom Long Island Express.

Web stranica je proradila 1996 (datum izvu─Źen iz izvornog koda na stranici) sa “tekstovima simuliranim biltena, prognoza, diskusija i vjerojatnosti udara uz stazu uragana, su bili poslani ku─çi zajedno sa polaznicima seminara o uraganu Sandy. Nazvali smo simulirani uragan prema Sandy, koja je usput bila devet godina tijekom pravog uragana 1938.”

Stranica je objavljena na web stranicama Udruge “Westchester Hitne Komunikacije” (Westchester Emergency Communications) . Stranica je a┼żurirana od strane Alan Crosswell-a na petak, 17. listopada, 1997.

sandy uragan oluja vje┼żba

sandy uragan oluja vje┼żba putanja

sandy uragan oluja vje┼żba dokumenti
 

 
infowarws.com, youtube.com/uredio:nsp
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11194"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Featured, PREPPERS, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,