Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » KONAČNO JAVNI DOKAZ. SNIMLJENO UMJETNO STVARANJE URAGANA SANDY. OKRIVLJENI RUSI !

KONAČNO JAVNI DOKAZ. SNIMLJENO UMJETNO STVARANJE URAGANA SANDY. OKRIVLJENI RUSI !

Superoluja Sandy uraganTko ne želi vidjeti neće mu pomoći ni ovi dokazi. To sada cijeli svijet vidi, jer je toliko očigledno da se objavljuje i na TV u SAD, što je inače tradicionalno neizvodljivo.  Vjerojatno je u pitanju to što ovaj uragan nije djelo SAD-a.

U videu ćete na trenutak vidjeti i tiskanu napomenu da iza ovog velikog razaranja stoje Rusi.

Možda stoje a možda i ne.  Pitanje je kome ovo sve treba.

Ono što je nesporno, to je da je uragan koji ovih dana hara po Americi i ubija ljude djelo ljudskih ruku i da je umjetno izazvan.

uragan sandy satelitNeki kažu da je ovaj uragan u svom začetku bio običan ali su mu toliko pojačana djelovanja da je postao razoran.

To je sad postala obična video igrica u kojoj neki luđaci sjede pred monitorom i jojstick-ima se igraju bogova.

Baš kao što također neki ludaci daljinskim upravljanjem bespilotnim letjelicama ubijaju koga stignu, a da nisu makli iz vojnog poligona.

uragan sandy satelit oblaciNekima je sumnjivo i to što se uragan aktivirao baš u završnici predsjedničke kampanje u SAD, kao da netko želi pobijediti određeni kandidat.

Ono što je bitno to je da se na snimci vide određena djelovanja u kretanju uragana koja inače u prirodi kao takva ne postoje. Jednostavno to nije moguće bez djelovanja HAARP.

Ono što je prikazano na ovom snimku, objašnjava se kao primjer umjetnog kreiranja razornog uragana.

uragan sandy upozorenjeOno što je alarmantno je i to što se sve prikazuje javno, a to opet govori da neko nekome mrsi račune, pa su toliko bjesni da razotkrivaju sve.

Vidjet ćete takozvano INFRAsonic kretanje koje može samo HAARP izvesti.

Ono što do sada nije poznato javnosti je i da se sustavi HAARP ne moraju montirati samo kao sustav antena na nekom polju.

HAARP  postrojenjePolako se saznaje da HAARP sustav može biti i drugačiji, a izbija na svjetlo dana da sustavi HAARP djeluju i sa brodova koji se postavljaju na određene kote.

Ta tehnologija je toliko napredovala da se sve više koriste pokretni sustavi HAARPA za djelovanja po određenim metama.

Tu uvijek postoje određeni uvjeti prije svega metereološki koji moraju postojati kao posebna pogodnost za djelovanje ovih sustava.

Koliko se vidi HAARP se do sada koristio samo za izazivanje nevolja, problema i razaranja a ne za dobrobit čovječanstva.

uragan sandy razaranjeHAARP je očigledno shvaćen samo kao moćno oružje, a rijetko da će nekome pasti na pamet da ga iskoristi za nešto korisno.

Iako u osnovi postoji HAARP kao civilni i vojni sektor, od onog prvog nismo vidjeli neku korist.

Još uvijek se ne zna tko točno stoji iza ovih manipulacija vremenom, ali je očigledno da se ne koristi za gašenje razornih požara ili za ublažavanje razornih suša.

Oni koji o HAARP na posprdan način pričaju kao o teoriji zavjere, imaju prije svega intelektualni problem, jer se već 50 godina zna da postoje tehnike utjecaja na atmosferska kretanja.

HAARPPrijetnja manipulacija “vremenskim oružjem” toliko dugo postoje da se njima bave i Ujedinjeni narodi.

Zašto su UN smatrali da je potrebno izraditi platformu i sporazum za kontrolu ovog modernog oružja?

Ako je HAARP samo teorija zavjere, zašto se njim bave Ujedinjeni narodi?

Zvanično je uveden termin “Ekološke modifikacijske tehnike” u dokumentaciju Ujedinjenih naroda, tako da je svaka sumnja u tom smislu suvišna.

uragan sandy poplava ulica

HAARP

Ovaj termin je definiran kao namjerno manipuliranje prirodnim procesima u sastavu, dinamici i strukturi Zemlje uključujući njenu biosferu, hidrosferu, litosferu, atmosferu i cijeli vanjski prostor.

Lako je iz ovog izvući zaključak da su razorni tsunami umjetno izazvani što se do sada spominjalo samo u domeni teorije zavjere.

Sjetimo se da su cunamijima prethodili potresi što jasno govori da se i potresi kontroliraju.

Naravno postoje i oni prirodni potresi, ali opet pogledajmo UN deklaraciju, vidjećemo da su u njoj sadržani i umjetno izazvani zemljotresi.

Samo je pitanje dana kada će se negdje steći okolnosti za veliku katastrofu, naprimer razmrdavanje nekih hidrocentrala ili brana koje bi izazvale veliku katastrofu, razaranja i ljudske žrtve.
 


 

..
 

 
izvor: vestinet.rs, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=11215"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,