Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Hoće li se prosvjedi uskoro gušiti uz pomoć niskofrekventnih portabilnih štitova ?!

Hoće li se prosvjedi uskoro gušiti uz pomoć niskofrekventnih portabilnih štitova ?!

nisko ferkventni štitNovotarija koja će se uvesti u skorijoj budućnosti od strane Vlade, da bi se prosvjednici doveli pod kontrolu.

To nije prva kontrola mase koja koristi zvučne valove, ali Raytheon-ov patent za novu vrstu štita za nerede koji proizvodi nisko frekventne zvučne valove koji vam mogu poremetiti dišne puteve i ometati disanje, zvuči pomalo zastrašujuće.

Alati kontrole masa poput LRAD Sound Cannon (LRAD Zvučni top) emitiraju rafale glasnih i neugodnih zvukova koji mogu izazvati glavobolje i mučninu. Ali Raytheon-ov ne-smrtonosno tlačni štit stvara val pulsnog tlaka koji rezonira sa gornjim respiratornim traktom čovjeka, što onemogućava disanje i na kraju onesposobljavanje cilja.

Patent ističe da zvučni valovi koji se generiraju nisu zapravo snažni, pa dok bi prosvjednici mogli pasti u nesvijest zbog nedostatka kisika koji dolazi do mozga, njihovi bubnjiće neće biti oštećeni u tom procesu.  Fuj!

I kao što rimski vojnici pridružuju štitove formirajući veliki neprobojni zid, ovi novi interventni štitovi zapravo mogu biti umrežene zajedno formirajući veći akustičkih rog, znatno poboljšavajući njihov raspon, snagu i učinkovitost. Nema riječi o tome što mogu biti dugoročne zdravstvene posljedice ako se nađete na pogrešnoj strani jednog od tih štitova. Ali zamislite to neugodno iskustvo koje se ne razlikuje od sile kojom Darth Vader guši izdaleka.
 
izvor: activistpost.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10490"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , ,