Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Ho─çe li se prosvjedi uskoro gu┼íiti uz pomo─ç niskofrekventnih portabilnih ┼ítitova ?!

Hoće li se prosvjedi uskoro gušiti uz pomoć niskofrekventnih portabilnih štitova ?!

nisko ferkventni štitNovotarija koja će se uvesti u skorijoj budućnosti od strane Vlade, da bi se prosvjednici doveli pod kontrolu.

To nije prva kontrola mase koja koristi zvu─Źne valove, ali Raytheon-ov patent za novu vrstu ┼ítita za nerede koji proizvodi nisko frekventne zvu─Źne valove koji vam mogu poremetiti di┼íne puteve i ometati disanje, zvu─Źi pomalo zastra┼íuju─çe.

Alati kontrole masa poput LRAD Sound Cannon (LRAD Zvu─Źni top) emitiraju rafale glasnih i neugodnih zvukova koji mogu izazvati glavobolje i mu─Źninu. Ali Raytheon-ov ne-smrtonosno tla─Źni ┼ítit stvara val pulsnog tlaka koji rezonira sa gornjim respiratornim traktom ─Źovjeka, ┼íto onemogu─çava disanje i na kraju onesposobljavanje cilja.

Patent isti─Źe da zvu─Źni valovi koji se generiraju nisu zapravo sna┼żni, pa dok bi prosvjednici mogli pasti u nesvijest zbog nedostatka kisika koji dolazi do mozga, njihovi bubnji─çe ne─çe biti o┼íte─çeni u tom procesu.┬á Fuj!

I kao ┼íto rimski vojnici pridru┼żuju ┼ítitove formiraju─çi veliki neprobojni zid, ovi novi interventni ┼ítitovi zapravo mogu biti umre┼żene zajedno formiraju─çi ve─çi akusti─Źkih rog, znatno pobolj┼íavaju─çi njihov raspon, snagu i u─Źinkovitost. Nema rije─Źi o tome ┼íto mogu biti dugoro─Źne zdravstvene posljedice ako se na─Ĺete na pogre┼ínoj strani jednog od tih ┼ítitova. Ali zamislite to neugodno iskustvo koje se ne razlikuje od sile kojom┬áDarth Vader gu┼íi izdaleka.
 
izvor: activistpost.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10490"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , ,