Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » VIJESTI IZ SVIJETA » Ministarstvo Obrane uvodi novi i ja─Źi pi┼ítolj za omamljivanje, lasere za zasljepljivanje i toplinske lasere

Ministarstvo Obrane uvodi novi i ja─Źi pi┼ítolj za omamljivanje, lasere za zasljepljivanje i toplinske lasere

pi┼ítolj za omamljivanje elektro┼íokerAko 500 smrtnih slu─Źajeva i bezbroj zloupotreba u rukama ELEKTRO┼áOKER-prijateljske policije nije dovoljno za prikupljanje bilo kakve zabrinutosti prosje─Źnog Amerikanca, onda ─çe mo┼żda to odraditi novi “Nano-Drugi Elektri─Źni Puls” mega elektro┼íoker pi┼ítolj kojeg trenutno uvodi Ministarstvo obrane.

Novi elektro┼íoker pi┼ítolj je nedavno predstavljen na DOD-ovim (DOD – Ministarstvo Obrane) Danima industrije ne-ubojitih oru┼żja i radi na principu udarca ciljanog pojedinca s alarmantno visokim naponom u vrlo kratko vrijeme, tj. u milijarditim dijelovima sekunde.
Me─Ĺutim, koli─Źina elektri─Źne energije koja ulazi u tijelu ─Źovjeka, nisu spomenuti u smislu to─Źnog napona. Napon ─çe biti dovoljan ne samo za omamljivanje pojedinca, ve─ç ─çe ga bacati u nesvijest.

┼Żrtva bi trebala biti u mogu─çnosti povratiti svijest ─Źim protok elektri─Źne energije prestane. Me─Ĺutim, Pentagon o─Źekivano radi na jo┼í jednoj verziji elektro┼íoker pi┼ítolja od ove “pobolj┼íane” da koja ─çe odr┼żati ┼żrtvu bez svijesti nekoliko minuta.

Eti─Źka pitanja se postavljaju oko izuma i implementacije takve tehnologije, posebno na ulici u Sjedinjenim Dr┼żavama. Kao Lorenzo Franceschi-Bicchierai pi┼íe za Wired;

Elektro┼íokeri pi┼ítolji za omamljivanje imaju dugu i dobro dokumentiranu povijest zlostavljanja – ─Źak i kod studenata i penzionera koje su bile su ┼żrtve odu┼íevljanih i omamljeno-sretnih policijskih slu┼żbenika. I njihovo kori┼ítenje, unato─Ź tome ┼íto su ozna─Źeni kao “ne-smrtonosni”, mo┼że biti smrtonosno. Prema Amnesty Internationalu, najmanje 500 ljudi je umrlo nakon ┼íto su bili omamljeni ovim pi┼ítoljima. U 2008, sud u San Joseu je zaklju─Źio da je tvrtka “Taser International” koja proizvodi elektro┼íoker pi┼ítolj, odgovorna za smrt Roberta Heston-a , 40-godi┼ínjeg mu┼íkarca koji je pucao na policajce vi┼íe puta. Ocjenjiva─Źki sud je utvrdio da tvrtka nije upozorila policiju da ponavljano pra┼żnjenja mo┼że imati smrtonosni u─Źinak na cilj.

Naravno, dok je sama tehnologija o─Źito opasna, sami ure─Ĺaji nisu toliko odgovorni za smrt, dok je o─Źita ─Źinjenica da se nalaze u rukama osoba koje uop─çe ne mogu djelovati na odgovoran na─Źin.

Ipak, dok je novi pi┼ítolj elektro┼íoker za omamljivanje samo u “konceptualnoj” fazi, nema gre┼íke da ─çe njegova uloga biti o─Źita protiv ameri─Źkog naroda u vrlo bliskoj budu─çnosti. Imajte na umu sve ┼íto se objavljuje javnosti u bilo kojem obliku od strane Pentagona i DARPA-e, ili neke druge “znanstvene” Agencije je odavno shva─çeno, prostudirano i usavr┼íeno. Samo je jedan korak ostao do uvo─Ĺenja tehnologije za gra─Ĺanstvo u tolikoj skali dovoljnoj, da ga prihvati vrlo skoro kao normalno.

puška elektrošoker

 

Dakle, ova tehnologija je mnogo vi┼íe od “konceptualne faze” – ona je u “uvodnoj” fazi.

Ipak, sama ─Źinjenica da su elektro┼íokeri distribuirani u gotovo svakoj policijskoj postaji u zemlji, te policiji sama je potaknuta za neka┼żnjeno kori┼ítenje tih ure─Ĺaja bez obzira na sigurnost ┼żrtve, ve─ç pokazuje da je postoji ogromna neravnote┼ża u dru┼ítvu.


Pentagon-ova Direkcija za provedbu zajedni─Źkog ne-smtonosnog oru┼żja, DOD agencija odgovorna za takve projekte koji se ve─ç du┼że vrijeme istra┼żuju. Predlaganjem takvih ure─Ĺaja kao ┼íto su; oru┼żje ljepljive pjene, akusti─Źni topovi, te strojevi koji proizvode glasove unutar ┼żrtvine glave, reproduciraju─çi u─Źinke shizofrenije.

Ostale tehnologije uklju─Źuju kori┼ítenje laserske zrake za zasljepljivanje ┼żrtava ili u─Źiniti da osje─çaju nepodno┼íljivu toplinu. Oba ure─Ĺaja ili tehnologije su predstavljene ili su u uporabi ve─ç danas, samo malo razli─Źite i koriste ne┼íto razli─Źite tehnolo┼íke mehanizme.

“Zasljepljuju─çi laser” spomenut gore je dizajniran za rad na vi┼íe od 500 metara (0,3 milja) daleko.

Ne-smrtonosni Toplinski Laser, koji je dizajniran da proizvodi sna┼żan osje─çaj topline u ┼żrtvinom tijelu je sli─Źan Aktivnom Sustavu Otkazivanja (ADS) koji je ve─ç dovr┼íen i koristi mikrovalove kako bi postigao isti u─Źinak.

Aktivni Sustav Otkazivanja (ADS)Pentagon tako─Ĺer radi na tehnologijama koje bi mogle utjecati na strojeve, plovila i druga vozila. Ove tehnologije “─çe koristiti radio frekvencije, visoko-energetske mikrovalove ili visoki napon valnih oblika kojim bi se ometale ili o┼íte─çivale kontrole ciljnog motora, potencijalno ih isklju─Źuju─çi. Ove imobiliziraju─çe zrake ─Źak mogli biti dostavljene iz zraka od strane dron-ova. “

Bilo kako bilo, amri─Źkim kr┼íiteljima zakona i prosvjednicima slijedi jo┼í ┼że┼í─ça borba sa policijom koja se nastoji rije┼íiti kr┼íitelja zakona na najlak┼íi i najbr┼żi mogu─çi na─Źin.
 

Active Denial System (ADS)


 

 

Long Range Acoustic Device (LRAD)


 
izvor: activistpost.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9823"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,