Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » David Icke: Otvaranje OI u Londonu je bio tajni sotonisti─Źki ritual!

David Icke: Otvaranje OI u Londonu je bio tajni sotonisti─Źki ritual!

olimpijske igre 2012 London otvaranje ceremonijaKontroverzni je Englez na blogu napisao da je otvaranje bilo puno simbola, odnosno elektromagnetskih informacija namijenjenih eliti koja u tajnosti vlada ovim svijetom

David Icke, jedan od najpoznatijih teoreti─Źara zavjere, tvrdi je da je otvaranje Olimpijskih igara u Londonu bio tajni sotonisti─Źki ritual maskiran u slavlje Velike Britanije i sporta.

Kontroverzni je Englez na svom blogu napisao da je otvaranje Igara bilo puno simbola, odnosno elektromagnetskih informacija namijenjenih eliti koja u tajnosti vlada svijetom, a to su prema njegovom mi┼íljenju ‘ljudi reptili’.

Tako je, primjerice, ustvrdio da je divovsko zvono bilo namje┼íteno na posebnu┬áfrekvenciju koju ta grupa razumije, ali i da je sam Olimpijski stadion planski smje┼íten na to─Źku gdje se nalazi jedan od najzna─Źajnijih vorteksa zemaljske energije.

Napisao je tako─Ĺer i to da nije slu─Źajno da je 27. srpnja izabran za dan kada ─çe otvoriti Olimpijske igre jer je to jedan od klju─Źnih datuma u kalendaru ┼ítovatelja vraga. Naime, sotonisti tada slave Veliki klimaks.

Ukratko, Icke vjeruje da svijetom vlada Babilonsko bratstvo, koje vodi┬árasa kri┼żanih krvnih linija podrijetlom sa Srednjeg i Bliskog istoka. Klju─Źne linije bratstva su, tvrdi, obitelji Windsor, Rothschild, Rockefeller, europske kraljevske obitelji i aristokracija te obitelji isto─Źnog establi┼ímenta u SAD-u.┬á

Njihovo podrijetlo nije ovozemaljsko, oni su reptili iz zvije┼ż─Ĺa zmaja ─Źiji je cilj dominacija svijetom, a kada sotonisti dozivaju demone, zapravo se obra─çaju njima, mi┼íljenja je.
 

 

 
izvor:24sata.hr, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10045"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,