Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Jednostavni lijekovi u obliku hrane s kojima se borimo protiv raka

Jednostavni lijekovi u obliku hrane s kojima se borimo protiv raka

lijek anti rak hranaIako se rak može smatrati vrlo složenom bolesti, važno je shvatiti da je rak samo “simptom” i vrh ledene sante. Da vaše tijelo dopusti stanice raka da se ukorijene i množe, tu mora biti oslabljen imunološki sustav, razne vrste tjelesne toksičnosti  i prehrambenih nedostataka

Utemeljene na dokazima, istraživanja su pokazala da postoje stotine poznatih i učinkovitih lijekova protiv raka. Ovdje su neke od vrlo jednostavnih protokola koji će vam dati prednost ako bolujete od raka, ili ako želite ojačati organizam u borbi protiv tumora.

soda bikarbona1. Soda bikarbona
1 čajna žlica sode bikarbone i sok od 1 limuna u 3dl vode nekoliko puta dnevno je vrlo jednostavan način da se alkalizira tijelo. [highlight color="yellow"] Stanice raka se ne mogu rasti u alkalnom tijelu. [/highlight]

krvavi korjen blood root2. Crveni korijen, krvavi korijen (Sanguinaria canadensis)
Krvavi korijen je višegodišnja biljka koja sadrži biljni alkaloid nazvan Sanguinarine. Sanguinarine ubija stanice raka i ne šteti zdravim stanicama. Može se koristiti interno ili eksterno primijenjujući se za površne ili kožne tumore...


Chaga gljiva

3. Ljekovita gljiva CHAGA
Chaga je ljekovita gljiva koja je istraživana u laboratorijima mnogo godina. Pokazala se obećavajuća i lijekovita kao modulator imunološkog sustava i ima mnogo antikancerogena svojstva.


vitamin d4. Vitamin D
Provjera razina vitamina D vašeg krvnog serum  može spriječiti rak i ubrzati vaš oporavak od raka. Istraživanje provedeno u 2006. pokazuju da  su niže razine serumskog vitamina D u krvi povezane sa slabijom ukupnom stopom preživljavanja u post-menopauzi bolesnica s rakom dojke.

Essiac čaj5. Essiac čaj
Izvorna formula ovog čaja je zapravo stari izvorni indijski recept koji je bio korišten stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je naučila o tome i počela ga dijelite s nekim od svojih pacijenata oboljelih od raka i počela je uočavati zapanjujuća ozdravljenja. Čaj se sastoji od nekoliko bilja protiv raka i za čišćenje koji se mogu konzumirati nekoliko puta dnevno.

sjemenke lana i svježi sir6. Laneno sjeme i svježi sir
Dr. Johanna Budwig, njemački biokemičar i fizičar, je zaslužan za ovaj ozdravljujuću mješavinu kod koje je vidio 90-postotni stopu uspjeha u rasponu od 50 godina. Kombinacija ova dva jela pruža esencijalne masne kiseline i lipoproteine koje smanjuju tumore i vraćaju zdravlje.

ulje konoplje7. Ulje konoplje
Kanabinoidi u konoplji ubijaju stanice raka. I kao i svi biljni lijekovi, kemikalije biljke ne štete zdravim stanicama. Postoje brojne studije provedene s prijavljenim blagotvornim učincima na mnogim vrstama raka, uključujući rak dojke.


jod rak lijek8.
 Jod

Procjenjuje se da više od 85 posto svjetske populacije ima manjak joda. Budući da se proizvodnja estrogena  povećava sa količinom joda, testirajte vašu razinu joda svake godine.


Melatonin sunce rak9.
Melatonin

Melatonin je moćan inhibitor stanica raka dojke. U stvari, u laboratorijskim studijama, stanice raka dojke su stavljene na spavanje i usporile rast 70 posto. Melatonin također neutralizira učinke estrogena iz okoliša.


klice borkule rak10.
 Klice brokule

Dok je općenito kupusavo povrće poznato po svojim antikancerogenim svojstvima, klice brokula  su i do 100 puta više ljekovitije od toga. Klice sadrže sulforafan koji ne samo da ubija stanice raka, već zapravo suzbija rast i širenje mnogih drugih vrsta raka.


Postoje doslovno stotine poznatih lijekova za rak  koji su spasili nebrojene živote. Naravno, liječenje raka uključuje iscjeljivanje tijela kao cjeline. Promjena u prehrani i životu općenito su također bitni, jer je rak samo simptom, a ne uzrok. Ako znate nekoga koga je rak zadesio, molimo Vas da podijelite tu informaciju i budite glasnik nade
.
 
(preveo:mag. Alfred Bošković/uredio:nsp)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,