Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Bankarski sustav, Illuminati, Masoni, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA » Šta se to FED? Da li stvarno treba objaviti reviziju Federalnih Rezervi?

Šta se to FED? Da li stvarno treba objaviti reviziju Federalnih Rezervi?

FED banka građaniKako je američki kongres izglasao povijesnu legislativu HR459, koja je poznata pod nazivom “Revizija FED-a”, suradnik me zapitao ovo pitanje… “Kako će sve to utjecati na moj život?” To je dobro pitanje , ali najprije moramo razumijeti šta je to FED i šta je to Banka Federalnih Rezervi poznata pod nazivom FED koja je nastala 1913. aktom američkog kongresa.

Ali stvarno, da li je Kongresu dozvoljeno stvoriti Banku Federalnih Rezervi, ali akt FED-a, je povučen u veliku tajnost, ali ne od strane Kongresa već od strane veoma utjecajnih i moćnih ljudi na sastanku koji se desio u mjestu Jekyll Island. Čovjek koji je zastupao taj sastanak je bio J.P.Morgan, W.Rockefeller i bankarska obitelj Rothschild. Bogatstvo tih pet obitelji koje je predstavljeno na tom sastanku je u ono vrijeme predstavljalo 1/4 (četvrtinu) svjetskog bogatstva.

Ako niste čitali knjigu “Čudovište sa otoka Jekyll”, trebali bi. Ona objašnjava puno detalja kako je nastao FED, to je jako čudna priča.

FED dolar amerika

 

Krične značajke ciljeva FED-a kroz desetljeća:

1. Zaustaviti konkurenciju u novim bankama, pogotovo sa zapadne strane SAD-a
2. Pridobiti ovlasti i franšizu za stvaranje novca iz NIČEGA u svrhu posuđivanja
3. Pridobiti kontrolu nad svim rezervama ostalih banaka, tako da te nemarne banke ne mogu biti pregažene ili preuzete
4. Premjestiti gubitke sa banaka na porezne obveznike – građane
5. Uvjeriti Kongres da je smisao svega, ZAŠTITITI JAVNOST

Tako to funkcionira. Ako slučajno Vlada želi novca, SAD riznica ga printa, ali ga treba poslati u javnost, i tada FED nastupa.
FED će uzeti taj novoprintani novac koji je stvoren iz NIČEGA, i dati će drugim bankama, banke posuđuju novac vama, i mi plaćamo kamate, a te kamate koje plaćamo idu nazad u banke i u SAD riznicu.
I gdje leži problem?

FED nije odgovoran nikome, ni Kongresu, ni Predsjedniku, i najvažnije…. nije odgovoran prema građanima.

U 2011. GAO je proveo istraživanje prakse posuđivanja novaca FED-a.

Prvo istraživanje ikada o FED-ovoj praksi posuđivanja novaca nakonkrize 2008. godine, i prema kongresmenu Vermonta, Bernie Sanders-u, “Kao rezultat ovog istraživanja, sada znamo da je FED omogućio preko16 biliona dolara ($ 1.000.000.000.000) totalne financijske pomoći nekim od najvećih financijskih institucija i korporacija u Americi i diljem svijeta.

Istraživanjem je isto tako pronađeno da nema procesa kojim bi FED spriječio sukob interesa, npr. William Dudley, CEO banke J.P.Morgan je služio u Upravnom odboru FED-a u New York-u u isto vrijeme u kojem je njegova banka primila financijsku pomoć od 398 milijarde dolara. 19. rujna 2008.,  koji je trenutno predsjednik FED-a u New York-u, odobrio je odricanje kojim je održao investirnje u firme AIG i General Electric u isto vrijeme kad istima dana sredstva financijskog spašavanja.
 

 
izvor: youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=10002"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Bankarski sustav, Illuminati, Masoni, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,