Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA » SVEČANO OTVARANJE: Danas počinju najskuplje, najmasovnije i najmasonske Olimpijske igre u povijesti

SVEČANO OTVARANJE: Danas počinju najskuplje, najmasovnije i najmasonske Olimpijske igre u povijesti

london-olympics-2012-stadionHrvatski olimpijci, barem većina njih, otputovali su na Olimpijske igre u ponedjeljak. Prije leta prema Londonu, u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin okupilo se oko osamdeset naših sportaša kojima su uspješne igre poželjeli čelnici Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednik Zlatko Mateša te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

stupovi slobodnih zidara

Stupovi Boaz i Jachin, prva 3 stupnja Slobodnog zidarstva

U Londonu će nastupiti 108 hrvatskih sportaša

Kako je i običaj, najstariji olimpijac, 43-godišnji Zoran Primorac kojem su ovo 7. olimpijske igre, pročitao je Olimpijsku povelju a svi nazočni sportaši su je i potpisali. Na prvim igrama 1992. u Barceloni, Hrvatska je imala 38 sportaša i osvojila 3 medalje, stoga je ministar Jovanović duhovito primijetio kako bi 108 hrvatskih sportaša u Londonu, trebalo donijeti barem tri puta više, ali poruka: „Ne vraćajte se kući bez 9 medalja!”, izrečena je u šali, važno je osvjetlati hrvatski olimpijski obraz.

Naravno, ono što svi priželjkujemo je da nadmašimo Peking gdje je bila najbrojnija žetva medalja, osvojili smo ih 5.

Favoriti za medalje, barem prema prvom čovjeku Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatku Mateši su veslači, jedriličari, vaterpolisti, rukometaši iz kolektivnih, i Sandra Perković te  sestre Zaninović iz pojedinačnih sportova.
Spomenula su se i imena sportaša koji bi mogli iskočiti iz drugog plana. To su Glasnović, Pejčić, braća Žugaj, Ude, naše rukometašice i još po neki.

Danny Boyle režira otvaranje

Moskva 1980 Olimpijske igre

Zvijezda koja se uspinje, Feniks koji se diže, rast antikrista

Najveću pažnju u Londonu privući će svakako novo izdanje američkog košarkaškog Dream Tima, ovog puta na pogon LeBrona, Duranta i Kobe Bryanta. Gledati ćemo i vrhunske atletske obračune, a već samo otvaranje trebalo bi naglasiti posebnost londonskih igara, britanski redatelj, oskarovac (Slumdog Millionaire) Danny Boyle potpisnik je izuzetno neobične ceremonije koja bi trebala biti u stilu slavne krilatice engleskih Monty Pythona, „And Now for Something Completely Different …“

 

OI će biti otvorene na Olimpijskom stadionu, a ceremoniju će putem malih ekrana pratiti milijardu gledatelja u cijelom svijetu

Takmičenja u nogometu, koja su počela tri dana prije zvaničnog otvaranja Olimpijskih igara u Londonu planiranog 27. srpnja, predstavljaju uvertiru u ono što će se dešavati na ovogodišnjim Ljetnim olimpijskim igrama 2012.

simbolika Olimpijske igre

Značenje 5 krugova nije simbol zastupljenosti kontinenata već su to krugovi na svim točkama pentagrama

Tridesete Ljetne olimpijske igre u Londonu bit će zvanično otvorene danas na ceremoniji na Olimpijskom stadionu. OI će trajati do 12. kolovoza.

Inače, britanska prijestolnica je treći put u povijesti domaćin Olimpijskim igrama koje će i ovaj put okupiti sportaše iz cijelog svijeta.

logo Olimpijske igre

ZION = LONDON “odabrana nacija”

Koncept igara fokusiran je na Olimpijski park sagrađen u istočnoj gradskoj četvrti Stratfordu, koja je važila za jednu od siromašnih londonskih četvrti. Većina takmičenja će biti održavana na Olimpijskom stadionu, koji može primiti 80 tisuća gledalaca. Na ceremoniji otvorenja igara će kao kulisa poslužiti i wimbledonska trava, kao i ona sa stadiona Wembley ili Hyde parka.

Natjecanje u streljaštvu će biti prva disciplina u kojoj će se sportaši takmičiti na ovogodišnjim OI.

tajna društva Olimpijske igre London

KRUG unutar KRUGA, simbol tajnog društva

Svečanost u čast Muhammeda Ali

Da je u Londonu sve u znaku sporta pokazuje i svečanost održana u Victorijinom i Albertovom muzeju u čest legendarnog boksača Muhammeda Alija. Svečanosti je prisustvovao veliki broj poznatih osoba iz svijeta sporta, ali i filma kao što su vozač Formule 1 Lewis Hamilton, bivši teniser Boris Becker, bokser Wladimir Klitschko, te poznati holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt. Svi oni su došli na svečanost kako bi iskazali poštovanje ovom velikom sportašu, ali i podršku oboljelim Parkinsonove bolesti za čije liječenje su prikupljana sredstva od prodaje ulaznica za ovu gala svečanost.

Prema informacijama kojima raspolažu mediji, nogometne utakmice, kao i natjecanja u jedrenju, veslanju, vožnji kanuom, vožnji brdskim biciklom će se održati izvan osammilionske britanske metropole.

stadion Olimpijske igre

Stadion ili sportska arena ima funkciju HRAMA

Još prije nego počne velika ceremonija svečanog otvaranja XXX Olimpijskih Igara u Londonu, mnoštvo svjetskih rekorda vezanih za olimpijske igre otići će u ropotarnicu povijesti.

Već samim činom otvaranja, London ulazi u olimpijsku povijest kao jedini grad u kojem su moderne Olimpijske Igre održane tri puta.

Sa 8.8 milijuna ulaznica puštenih u prodaju za Britance i posjetitelje iz cijelog svijeta, Olimpijada u Londonu 2012. opet je na podiju sa zlatom. U 116 godina olimpijske povijesti to je najveći broj ulaznica, nadmašena je i olimpijada iz Pekinga.

antikrist Olimpijske igre London

Pozdravljanje antikrista

Srušen je i jedan politički rekord, Organizacijski komitet OI pozvao je čak 120 svjetskih vođa na otvaranje. Biti će to najveći svjetski skup političkih lidera na ovakvom događanju.

Nije još, ali vrlo je izvjesno da će biti srušen i rekordan broj televizijskih gledatelja. Brojku od 3,6 milijardi gledatelja pekinške olimpijade 2008., tokom 17 dana trajanja, po svim pokazateljima nadmoćno će nadmašiti londonska olimpijada.

Kina Olimpijski stadion

Oko Horusa – Olimpijski stadion Kina 2008.

Također je 4,700 medalja koje je izradila Kraljevska kovnica specijalno za Olimpijadu srušilo rekord, to su najveće i najteže ljetne olimpijske medalje. Zlatne i srebrne teže gotovo pola kilograma (412 grama), dok je brončana “samo” 357 g. Nisu samo teške već su i velike, medalje imaju promjer od 8,5 centimetara.
Nije beznačajno spomenuti kako će ovo biti i najskuplje olimpijske igre ikad održane. Budžet olimpijade iz 2004. koji je iznosio 4,2 milijuna funti, u Londonu će biti nadmašen za 100%. Troškovi vezani uz sport olimpijskih igara u Londonu, biti će preko 8,4 milijarde funti.
Srušen je i nepopularni rekord najskuplje ulaznice za ceremoniju otvaranja, “simboličnih” 2012 funti neće moći platiti svatko, za najbolja sjedala na ceremoniji otvaranja.

 

 
 

2012 London Olimpijada Teroristički napad prikazan u crtiću Spongebob (spužva Bob)


 
izvor: worldtruth.tv, mojtv.hr, vecernji.hr, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9905"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,