Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » London Olimpijada: Dovedeno još 1200 vojnika, i 200.000 lijesova čeka “za svaki slučaj”

London Olimpijada: Dovedeno još 1200 vojnika, i 200.000 lijesova čeka “za svaki slučaj”

vojnici Olimpijske igre London 2012U samo 48 sata od obavijesti u srijedu, dovedeno je pojačanje od još 1.200 vojnika koji će zaštiti Olimpijske igre ove godine koju britanski premijer David Cameron sada  naziva “najveća sigurnosna operacija” koja je ikad pokušana u Velikoj Britaniji u povijesti mira.

Događaj Organizatori događaja LOCOG su napomenuli da će dodatni vojnici omogućiti nastavak igarau bilo kojem scenariju“.

Dodatnih 1.000 vojnika stavljeno je na čekanja koji, ako se dovede ovogodišnja olimpijada u sigurnosni problem, i to sada ukupno iznosi oko 19,200broj jednak cijelim oružanim snagama zapadno afričke države Gvineje .

Američki i britanski obavještajni sigurnosni dužnosnici su ponovo osnovali centar za prijetnje integraciji za analizu potencijalnih prijetnji Olimpijskim igrama. Ostale sigurnosne mjere uključuju TSA američke agenate, tjelesne skenere, LRAD zvučni top, borbene zrakoplove, dronove, bojni brodovi, i rakete zemlja-zrak  koje su postavljene na obližnjim krovovima stambenih zgrada ( unatoč stanarskih prigovora ). Britanska nacionalna zdravstvena Agencija će potrošiti £ 900.000 za dodatnih 50 ambulantnih kola iz četiriju privatnih tvrtki koje će reagirati na ulicama Londona svaki dan dok traju Olimpijske igre.

Sve u svemu, 2012 Olimpijske igre dolaze do cijenovne oznake od oko 14,5 milijarde dolara. Koji “scenario” bi se eventualno moglo dogoditi usred sigurnosne zaštite ovog kalibra koja košta kao manji stvarni rat?

Mjeseci koji su vodili do Olimpijskih igara svakako su su bila zanimljiva vremena. BBC je ugasio dokumentarac koji gura premisu da NLO može napasti London tijekom igri. Izraelski dužnosnici su prenijeli strahove u svezi iranskih terorista koji bi mogli pokušati “napad” na godišnjicu napada na izraelske sportaše. Hvaljeni redatelj Ben Fellows se infiltrirao u G4S sigurnosnu tvrtku koja je unajmljena za Olimpijadu i razbio inteligenciju planova za evakuaciju u Londonu, uključujući skladišta za 200.000 lijesova koji se čuvaju u rezervi “za svaki slučaj”.

Fellows nije samo jedini spomenuti koji je otkrio lažnu zastavu na ovogodišnjim igrama do sada. Podizanje tenzija ide dalje, Iran je prijetio bojkotom Olimpijskih igara prošle godine, navodeći da se u “2012″ logotipu navodi “Zion” (Sion), zemlja za koju dužnosnici tvrde da je Jeruzalem.

Također je uočeno od mnogih da su maskote olimpijade Wenlock i Mandeville – crtana kiklopski bića – koja su vrlo slična s iluminatskom “oko koje sve vidi” simbolikom, a službeni web Olimpijskih igara  tvrdi da je ogromna očna jabučica zapravo kamera koja omogućuje ovim maskotama “snimiti sve”. Kao što je prethodno izvijestila Infowars.com, mnoštvo YouTube videa, uključujući i 15-minutna prezentacija, sugeriraju da propagandu koja drži ključ pod nazivom Novi svjetski poredak, može organizirati bio-teroristički napad, u bilo kojem trenutku.

Kako god bilo, još jedan 9/11 događaj se može izvesti, kako je britanski general Sir Nick Parker predložio, već intenzivno planira obrana, poruka iz srca potpuno militariziranog Londona koji ugošćuje ovogodišnje igre je jasna: SILE RADIJE VOLE VLADATI POD APSOLUTNIM STRAHOM. Ono u čemu živimo sada je iznad svake policijske države koja je ikada postojala u najdubljim i najmračnijim udubljenjima uma George Orwell-a .
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9930"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,