Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » Alex Jones vjeruje da ─Źlanovi Bilderberg grupe jedu pe─Źene fetuse prekrivene zlatom

Alex Jones vjeruje da ─Źlanovi Bilderberg grupe jedu pe─Źene fetuse prekrivene zlatom

zlatne pe─Źene bebe fetusiPrije dva mjeseca, policija u Tajlandu je uhitila britanskog dr┼żavljanina nakon ┼íto su prona┼íli ┼íest pr┼żenih fetalnih le┼íeva u njegovoj prtljagi.

Tijela su, vjerojatno stara izme─Ĺu dva i sedam mjeseci, prema Guardianu. Neka su bila pozla─çena zlatnim listi─çima, navodno za kori┼ítenje u crnim-magijskim ritualima.

Na godi┼ínjem sastanku Bilderberg u Virginiji, Alex Jones Infowars je optu┼żio prisutne za posjedovanje iste stvari – za jelo.

Video je objavljen online, snimljeni Jones vi─Źe u megafon izvan mjesto susreta, tvrde─çi da ─Źlanovi Bilderberg grupe “Dopremaju pr┼żenim bebe umotane u zlatne folije, za njihovo slavlje i jelo” – a ┼íto se jasno vidi da se nije ┼íalio.

“Svaki tjedan ih uhvate po jednog na granici kako dostavljaju male bebe zamotane u zlatnu foliju, da ovi momci imaju ┼íta za jesti. ÔÇŁDileri i ┼íverceri redovito priznaju, kad budu uhva─çeni, gdje to ide, i tko je kupac tih fetusa. Ja to ne izmi┼íljam “, rekao je Jones.

Pogledajte u nastavku, transkript koji slijedi na video (Sadr┼żaj upozorenje – sadr┼żi neprimjeren jezik.)
 

 
Alex Jones: “Sve je u redu, to je samo osoba koja ─çe pokupiti nekoga, on vjerojatno donosi neko dijete za silovanje ili ne┼íto u prtlja┼żniku – ne ja ne ┼íalim, ti ljudi su bolesni.

“Svaki tjedan oni uhvate dostavlja─Źe malih beba zamotanih zlatnom folijom da bi ovi moomci mogli to jesti. Oni priznaju je gdje to ide.”

“Ovaj policajac mi se smije – oklada za $ 10,000 da oni poku┼íavaju dopremiti pr┼żenim bebe umotane u zlatne folije za njih , 10.000 dolara upravo sada. Vi ─çete izgubiti, vi ─çe izgubiti okladu! “
 

Pepsi koristi stanice abortiranih fetusa!


 
izvor: news.yahoo.com, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9898"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,