Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA » Alex Jones vjeruje da članovi Bilderberg grupe jedu pečene fetuse prekrivene zlatom

Alex Jones vjeruje da članovi Bilderberg grupe jedu pečene fetuse prekrivene zlatom

zlatne pečene bebe fetusiPrije dva mjeseca, policija u Tajlandu je uhitila britanskog državljanina nakon što su pronašli šest prženih fetalnih leševa u njegovoj prtljagi.

Tijela su, vjerojatno stara između dva i sedam mjeseci, prema Guardianu. Neka su bila pozlaćena zlatnim listićima, navodno za korištenje u crnim-magijskim ritualima.

Na godišnjem sastanku Bilderberg u Virginiji, Alex Jones Infowars je optužio prisutne za posjedovanje iste stvari – za jelo.

Video je objavljen online, snimljeni Jones viče u megafon izvan mjesto susreta, tvrdeći da članovi Bilderberg grupe “Dopremaju prženim bebe umotane u zlatne folije, za njihovo slavlje i jelo” – a što se jasno vidi da se nije šalio.

“Svaki tjedan ih uhvate po jednog na granici kako dostavljaju male bebe zamotane u zlatnu foliju, da ovi momci imaju šta za jesti. ”Dileri i šverceri redovito priznaju, kad budu uhvaćeni, gdje to ide, i tko je kupac tih fetusa. Ja to ne izmišljam “, rekao je Jones.

Pogledajte u nastavku, transkript koji slijedi na video (Sadržaj upozorenje – sadrži neprimjeren jezik.)
 

 
Alex Jones: “Sve je u redu, to je samo osoba koja će pokupiti nekoga, on vjerojatno donosi neko dijete za silovanje ili nešto u prtljažniku – ne ja ne šalim, ti ljudi su bolesni.

“Svaki tjedan oni uhvate dostavljače malih beba zamotanih zlatnom folijom da bi ovi moomci mogli to jesti. Oni priznaju je gdje to ide.”

“Ovaj policajac mi se smije – oklada za $ 10,000 da oni pokušavaju dopremiti prženim bebe umotane u zlatne folije za njih , 10.000 dolara upravo sada. Vi ćete izgubiti, vi će izgubiti okladu! “
 

Pepsi koristi stanice abortiranih fetusa!


 
izvor: news.yahoo.com, youtube.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9898"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, Novi Svjetski Poredak, UPOZORENJE HRANA !, VIJESTI IZ SVIJETA, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,