Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » FIFA i UEFA: razotkrivena masonska simbolika

EURO 2012 UEFA nogomet logoSa sigurno┼í─çu zaklju─Źujemo da je UEFA i FIFA kao njezina krovna organizacija pod kontrolom Iluminata na dubljoj razini, ba┼í kao ┼íto pretpostavljamo da je MOO, ili Me─Ĺunarodni olimpijski odbor (IOC eng.) kontroliran isto od strane masona.

Organizacija je strukturirana i organizirana na na─Źin koji sugerira da se radi o sustavu. To ─çe biti dio mre┼że. Ona ima hijerarhiju i druge vrste veza. Kraljevske obitelji i divovske korporacije ─Źine podr┼íku, posebno u smislu financiranja.

Primijetit ─çete da se sporta┼íima ─Źesto trguje. U stvari, njima se trguje kao stokom. Trgovanje u sporta┼ía je oblik trampe ili razmjene. Trampa ili praksa razmjene, se ─Źini da je temeljno djelovanje Iluminata, osobito na razini banaka i bankara. Razmjena se stvarno ─Źini kao neka vrsta kra─Ĺe, jer razmjena ─Źesto nije ni razmjena, naknada je egzaktna. Ponekad naknada mo┼że biti nov─Źana, no ona tako─Ĺer mo┼że poprimiti oblik ┼ítete koje se o─Źekuje.

Organizirani sportovi su ─Źesto puni korupcije, ─Źak i na procjeni i na su─Ĺenju. Neredi mogu izbiti kao rezultat odluka i rezultata nekih od igara. Rivalstvo i timski duh, za razliku od suradnje ─Źini se da je pod stresom. Ljudi imaju razli─Źita mi┼íljenja o vrijednosti natjecanja i razina na kojoj to mo┼że biti prekomjerna i neprimjerena.

UEFA predstavlja nacionalnu nogometnu asocijaciju u Europi, glavna je za nacionalna i klupska natjecanja, kontrolira i nov─Źane nagrade, propise i medijska prava na tim natjecanjima.

UEFA je osnovane u 1954. godine u Baselu, u Švicarskoj. Henri Delaunay je bio prvi glavni tajnik i Ebbe Schwartz prvi predsjednik. Sadašnji je predsjednik Michel Platini. Sjedište je u Nyonu u Švicarskoj.
 

Video stvaranja LOGO-a, vi┼íe li─Źi na ─Źarobnja┼ítvo i uvod za novi film Harry Potter-a, nego na pravi uvodni komercijalni video za europsko provenstvo u nogometu.

 

 


Organizacija UEFA
Izvorna organization FIFA

 

 

Iluminati razotkriveni : Poznati nogometa┼í Ronaldinho pokazuje simbol sotonisti─Źke ruke

 

 

A ─Źija je ovo produkcija ?

 

 
Zato, Hrvati, ne o─Źajavajte, tu se radi o puno vi┼íim stvarima od samog sporta !
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9508"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,