Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » FIFA i UEFA: razotkrivena masonska simbolika

EURO 2012 UEFA nogomet logoSa sigurnošću zaključujemo da je UEFA i FIFA kao njezina krovna organizacija pod kontrolom Iluminata na dubljoj razini, baš kao što pretpostavljamo da je MOO, ili Međunarodni olimpijski odbor (IOC eng.) kontroliran isto od strane masona.

Organizacija je strukturirana i organizirana na način koji sugerira da se radi o sustavu. To će biti dio mreže. Ona ima hijerarhiju i druge vrste veza. Kraljevske obitelji i divovske korporacije čine podršku, posebno u smislu financiranja.

Primijetit ćete da se sportašima često trguje. U stvari, njima se trguje kao stokom. Trgovanje u sportaša je oblik trampe ili razmjene. Trampa ili praksa razmjene, se čini da je temeljno djelovanje Iluminata, osobito na razini banaka i bankara. Razmjena se stvarno čini kao neka vrsta krađe, jer razmjena često nije ni razmjena, naknada je egzaktna. Ponekad naknada može biti novčana, no ona također može poprimiti oblik štete koje se očekuje.

Organizirani sportovi su često puni korupcije, čak i na procjeni i na suđenju. Neredi mogu izbiti kao rezultat odluka i rezultata nekih od igara. Rivalstvo i timski duh, za razliku od suradnje čini se da je pod stresom. Ljudi imaju različita mišljenja o vrijednosti natjecanja i razina na kojoj to može biti prekomjerna i neprimjerena.

UEFA predstavlja nacionalnu nogometnu asocijaciju u Europi, glavna je za nacionalna i klupska natjecanja, kontrolira i novčane nagrade, propise i medijska prava na tim natjecanjima.

UEFA je osnovane u 1954. godine u Baselu, u Švicarskoj. Henri Delaunay je bio prvi glavni tajnik i Ebbe Schwartz prvi predsjednik. Sadašnji je predsjednik Michel Platini. Sjedište je u Nyonu u Švicarskoj.
 

Video stvaranja LOGO-a, više liči na čarobnjaštvo i uvod za novi film Harry Potter-a, nego na pravi uvodni komercijalni video za europsko provenstvo u nogometu.

 

 

Organizacija UEFA
Izvorna organization FIFA

 

 

Iluminati razotkriveni : Poznati nogometaš Ronaldinho pokazuje simbol sotonističke ruke

 

 

A čija je ovo produkcija ?

 

 
Zato, Hrvati, ne očajavajte, tu se radi o puno višim stvarima od samog sporta !
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9508"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,