Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA » Desetljeće Propasti: Dokumenti Rockefeller Zaklade Predviđaju 13,000 Mrtvih na Olimpijskim igrama

Desetljeće Propasti: Dokumenti Rockefeller Zaklade Predviđaju 13,000 Mrtvih na Olimpijskim igrama

Rockefeller-foundationDokument  Zaklade Rockefeller 2010. pod nazivom “Scenariji za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj” ocrtava scenarij koji rezultira smrću 13.000 ljudi tijekom 2012 Olimpijskih igara, i još puno toga za naredno desetljeće…

Porast autoritarnosti

Prva zabrinjavajuća predviđanja počinju u 2012. kada je “Pandemija koju svijet nagovještava već godinama”, konačno udarila i zarazila gotovo 20 posto svjetskog stanovništva. Zbog ove pandemije, Zaklada Rockefeller ističe kako će javnost dočekati višu autoritativnu vladu i čvršću kontrolu u svim aspektima života, uključujući i biometrijske osobne iskaznice za sve građane.

Rockefeller zaklada dokumenti nasloviBombardiranje Olimpijade 2012 London

U dokumentu, Zaklade Rockefeller “predviđa se” da će desetljeće 2010-2020 biti pod nazivom “Desetljeće propasti” , zbog vala terorističkih napada, prirodnih katastrofa, kao i građanskih ustanaka i financijskih kolapsa.

Godine 2010. do 2020. su prozvali “desetljeće propast” sa dobrim razlogom: bombardiranje 2012 Olimpijskih igara, koje je ubio 13.000, slijedi nakon potresa koji je gotovo izbrisao Indoneziju i koji je prozročio 40.000 žrtava i tsunamija koje je skoro izbrisao Nikaragvu i pojave gladi u istočnoj Kini, koja je uzrokovana jednom-u-tisućljeću suše povezane s klimatskim promjenama.

Zrcalni događaji u stvarnom životu – dokument predviđa da će se do 2015. veliki dio Američkih oružanih snaga opozvati iz zemalja poput Afganistana.

U 2015., SAD prebacuje velik dio svoje obrambenog potrošnje na domaće brige, povlači se iz Afganistana, gdje se Talibani oporavljaju i ponovo dobivaju vlast.

Kao što se događa upravo sada, dokument ističe kako će narodi izgubiti moć nad vlastitim financijama, zbog velikog duga, očito predajući financijski suverenitet  bankarskim tehnokratima.

David Rockefeller

David Rockefeller rođen 1915. godine, svjetski monstrum, glava Rockefeller obitelji

No dokument ne obuhvaća samo ove teme. Rast nepovjerenja u cjepiva je pokriven u Rockefeller-ovim dokumentima, gdje se navodi da je zbog korupcije u nacionalnim i globalnim tijelima kao što su WHO, “lažna” cjepiva će rezultirati masovnim smrtima. Prema pisanju tog lista, rezultat nepovjerenja u cjepiva rezultirat će se u velikom broju roditelja koji će izbjegavati cijepljenje, što će uzrokovati veliku smrtnost dojenčadi i djece kakve svijet nije vidio još od 1970. godine.

U kontekstu slabih zdravstvenih sustava, korupcije i nepažnje prema standardima, bilo unutar zemalja ili od strane globalnih tijela kao što su Svjetska zdravstvena organizacija – pokvarena cjepiva su ušla javne zdravstvene sustave nekoliko afričkih zemalja. U 2021., 600 djece u Obali Bjelokosti je umro od lažnih cjepiva protiv hepatitisa B, koje je slično u odnosu na skandal koji je  izazvao masovne smrti od zaraženog cjepiva protiv malarije, godinama kasnije. Smrtnost i rezultati ovog skandala oštro su utjecali na povjerenje javnosti u isporuci cjepiva. Roditelji ne samo u Africi, već i drugdje, su počeli izbjegavati cijepljenje svoje djece, što će uzrokovati veliku smrtnost dojenčadi i djece kakve svijet nije vidio još od 1970. godine

Tehnologija postaje sve veća kazališna bitka u Desetljeću Propasti, sa cyber terorizmom i hakerskim mafijaškim organizacijama koje su sve više i više široko rasprostranjene. Predviđanje koje je navedeno u dokumentu pokriva “Bio-Hakiranje” u kojem se nalaze  GMO i Napravi-Sam-Biotech koji će gurnuti ljubav globalista za transhumanizam prema naprijed.

Zanimljivo je da nisu sva “hakiranja” loša. Genetski modificirani usjevi (GMO), a napravi-sam (Do-it-yourself DIY) Biotech će postati djelatnosti na dvorištu i u garaži. U 2017, mreža odbjeglih afričkih znanstvenika koji su se vratili u domovinu nakon rada u zapadnim multinacionalnim kompanijama, razotkrivaju prvi od niza novih GMO-a koji će potaknut poljoprivrednu produktivnost na kontinentu.

Baš kao što žele globalisti preko više od sto godina: razvijeni svijet počinje padati unatrag u feudalizma, a jaz između bogatih i siromašnih raste na razinama  kakvim se nije vidio već stotinama godina, dok srednja klasa postupno izumire.

Bogataši se sele u tvrđave, a siromašni su prisiljeni da se presele u geta. Do 2030, dokument kaže da se neće više razlikovati “razvijeni” narodi i narodi “u razvoju”  , niti da će to bitri previše bitrno.

Rockefeller zaklada dokumenti naslovi

Agenda 21

U izvješću se također ističe nekoliko scenarija utjecaja na okoliš koje proizlaze iz klimatskih promjena koje uključuju novi svjetski gospodarski sustav koji se temelji na Zelenoj infrastrukturi koja će se uvesti do 2018.

Zaklada opisuje kako će rezultirajući kolaps društva zahtijevati izlazak iz ruralnih područja prema urbanim sredinama za preživljavanja. Bizarnost će preuzeti realnost, oni koji žive u urbanim sredinama su daleko više ograničeni u preživljavanju od onih u ruralnim područjima koji imaju sposobnost da lakše uzgajaju vlastitu hranu.

Drugi obrazac Agenda 21 je predviđanja dokumenata da će samo vrlo bogati imati mogućnost za putovanje, kako će cijene odletiti u nebo, te razna ograničenja u ime sigurnosti će doći do tako visoke razine da siromašni jednostavno neće moći putovati iz njihovih zajednica.

Zaključak

Kao i kod drugih, takvi dokumenati što su izdani od strane RAND i MoD-a u Velikoj Britaniji, ti prediktivne papiri su prozor u planove koji pomažu oblikovati svjetske događaje.  Gdje su dokumenti uvijek prikazani kao jednostavna  predviđanja, važno je shvatiti da su mnogi od tih radova bili jezivo točni u prošlosti, tako da treba uzeti u obzir kada će se takvi događaji početi odvijati u bliskoj budućnosti.
 

Dokumentacija:

Scenarios for the Future of Technology and International Development – Rockefeller Zaklada
 
izvor: libertytactics.com
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9336"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,