Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA » Assange: Facebook, Google, Yahoo su špijunski alati za Američke sigurnosne službe

Assange: Facebook, Google, Yahoo su špijunski alati za Američke sigurnosne službe

julian assangeLONDON – WikiLeaks osnivač Julian Assange napada Facebook, nazvavši ga “najviši zastrašujući stroj za špijuniranja koji je ikad izmišljen”, izvijestila je Rusija Danas u utorak .

Assange, koji se trenutno bori  protiv Švedskog izručenja Velikoj Britaniji, tvrdi na ruskom kanalu vijesti, da je socijalna stranica za umrežavanje korištena od strane američke vlade, za uhođenje svojih građana.

[notification type="alert"] Facebook, Google, Yahoo imaju sučelje koja su razvijena za američki obavještajni sustav [/notification]

“Ovdje imamo najveću svjetsku sveobuhvatnu bazu podataka o ljudima – njihovim odnosima, njihova imena, njihove adrese, njihovim lokacijama i komunikacijama međusobno, njihovim rođacima – sve se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama , i sve su dostupne  tajnim službama SAD-a”, rekao je , rekao je. “Facebook, Google , Yahoo – sve ove glavne američke organizacije imaju izgrađena sučelja za američke obavještajne službe. “

Assange je dodao: “To nije stvar koja služi zakonu i njegovom provođenju. Facebook, Google, Yahoo imaju sučelje koja su razvijena za američki obavještajni sustav.”

On također tvrdi da ljudi koji koriste Facebook, pomažu američkim obavještajnim operativacima.

“Svatko bi trebao shvatiti da kad dodaju svoje prijatelje na Facebook-u, oni besplatno rade za SAD obavještajne agencije i izgrađuju bazu podataka za njih.”

Assange je objevio WikiLeaks-ov najnoviji dokument o Guantanamo Bay-u koji se koristi za zatvaranje desetaka terorista koji su priznali da su planirali napade protiv Zapada.

“Vi znate da je to utočište za teroriste, a to je sigurno utočište i za oligarhe i diktatore bivšeg režima koji su došli ovdje”, rekao je on.

[notification type="standard"] Kad dodajete svoje prijatelje na Facebook-u, vi besplatno radite za SAD obavještajne agencije i izgrađujete bazu podataka za njih [/notification]

Assange je također osudio medije za iskrivljivanje informacija i govorio je o politici na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi i borbe njegovog izručenje Švedskoj.

Sudac je presudio u veljači da Assange bi trebao biti izručen Švedskoj gdje je optužen za seksualni napad na švedsku ženu i silovanje druge, tijekom posjeta Stockholmu u kolovozu prošle godine.

Assange je odbacio optužbe i rekao kako su optužbe politički motivirane.

On će podnijeti žalbu protiv odluke britanskog suda o izručenju Švedskoj na raspravi na Visokom sudu u Londonu od 12-13 srpnja.
 

 
izvor: www.bilderberger.ch
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9312"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,