Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA » Assange: Facebook, Google, Yahoo su ┼ípijunski alati za Ameri─Źke sigurnosne slu┼żbe

Assange: Facebook, Google, Yahoo su ┼ípijunski alati za Ameri─Źke sigurnosne slu┼żbe

julian assangeLONDON – WikiLeaks osniva─Ź Julian Assange napada Facebook, nazvav┼íi ga “najvi┼íi zastra┼íuju─çi stroj za ┼ípijuniranja koji je ikad izmi┼íljen”, izvijestila je Rusija Danas u utorak .

Assange, koji se trenutno bori┬á protiv ┼ávedskog izru─Źenja Velikoj Britaniji, tvrdi na ruskom kanalu vijesti, da je socijalna stranica za umre┼żavanje kori┼ítena od strane ameri─Źke vlade, za uho─Ĺenje svojih gra─Ĺana.

[notification type="alert"] Facebook, Google, Yahoo imaju su─Źelje koja su razvijena za ameri─Źki obavje┼ítajni sustav [/notification]

“Ovdje imamo najve─çu svjetsku sveobuhvatnu bazu podataka o ljudima – njihovim odnosima, njihova imena, njihove adrese, njihovim lokacijama i komunikacijama me─Ĺusobno, njihovim ro─Ĺacima – sve se nalaze u Sjedinjenim Ameri─Źkim Dr┼żavama , i sve su dostupne┬á tajnim slu┼żbama SAD-a”, rekao je , rekao je. “Facebook, Google , Yahoo – sve ove glavne ameri─Źke organizacije imaju izgra─Ĺena su─Źelja za ameri─Źke obavje┼ítajne slu┼żbe. “

Assange je dodao: “To nije stvar koja slu┼żi zakonu i njegovom provo─Ĺenju. Facebook, Google, Yahoo imaju su─Źelje koja su razvijena za ameri─Źki obavje┼ítajni sustav.”

On tako─Ĺer tvrdi da ljudi koji koriste Facebook, poma┼żu ameri─Źkim obavje┼ítajnim operativacima.

“Svatko bi trebao shvatiti da kad dodaju svoje prijatelje na Facebook-u, oni besplatno rade za SAD obavje┼ítajne agencije i izgra─Ĺuju bazu podataka za njih.”

Assange je objevio WikiLeaks-ov najnoviji dokument o Guantanamo Bay-u koji se koristi za zatvaranje desetaka terorista koji su priznali da su planirali napade protiv Zapada.


“Vi znate da je to uto─Źi┼íte za teroriste, a to je sigurno uto─Źi┼íte i za oligarhe i diktatore biv┼íeg re┼żima koji su do┼íli ovdje”, rekao je on.

[notification type="standard"] Kad dodajete svoje prijatelje na Facebook-u, vi besplatno radite za SAD obavje┼ítajne agencije i izgra─Ĺujete bazu podataka za njih [/notification]

Assange je tako─Ĺer osudio medije za iskrivljivanje informacija i govorio je o politici na Bliskom istoku i Sjevernoj Africi i borbe njegovog izru─Źenje ┼ávedskoj.

Sudac je presudio u velja─Źi da Assange bi trebao biti izru─Źen ┼ávedskoj gdje je optu┼żen za seksualni napad na ┼ívedsku ┼żenu i silovanje druge, tijekom posjeta Stockholmu u kolovozu pro┼íle godine.

Assange je odbacio optu┼żbe i rekao kako su optu┼żbe politi─Źki motivirane.

On ─çe podnijeti ┼żalbu protiv odluke britanskog suda o izru─Źenju ┼ávedskoj na raspravi na Visokom sudu u Londonu od 12-13 srpnja.
 

 
izvor: www.bilderberger.ch
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9312"] PRETHODNI ─îLANAK [/button_icon]

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST, VIJESTI Hrvatska, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,