Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Energetska Kriza je Laž, ovo su dokazi !

Energetska Kriza je Laž, ovo su dokazi !

energija laž

Cijela verzija “Laž o Energiji ( Gušenje Tehnloške Evolucije ) obuhvaća raznovrsne izumitelje i one koji su potiskivali svoje izume.  Kao što su  Nikola Tesla, Marco Rodin, Stan Meyers, vodom pogonjeni auti  ( HHO gas ), baterije na prljavštinu i vodu i zrak,  “kelvinove munje”, Stirlingovi motori, N-mašine, i ostali izumi.

Uključuje nekoliko eksperimenata koje možete probati kod kuće, dokazujući da Energetska Kriza je laž, i rješenja se nalaze oko nas, samo trebamo imati želju pogledati oko sebe.

[notification type="alert"] Korjen problema energetske krize je skoro uvijek isti, a to je pohlepa. [/notification]

Ako civilzacija stvarno želi razmisliti da bude civilizirana, mora prihvatiti sve svoje tehnološke i znanstvene prednosti. Potiskivanje bilo koje tehološke prednosti, se ne može tolerirati ako želimo biti “civil”izacija. Moramo se priupitati da li radimo za dobrobit čovječanstva ili radino za dobrobit nekoliko biznismena i političara. Činjenica da mi nenužno trujemo naš planet, naše domove, kada postoje bezbrojna riješenja, podiže nekoliko pitanja kao što su: zašto se ova tehnologija potiskuje. Korjen problema je skoro uvijek isti, a to je pohlepa. Mi kao društvo ne možemo više fokusirati naše napore u ono što je profitabilno, zato jer ono što je profitabilno nije uvijek pravo i ispravno, i obratno, ono što je ispravno nije uvijek profitabilno.
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7316"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Masoni, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,