Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU » Nacistička Njemačka i SAD, Hitler i Obama – 25 Činjenica koje potvrđuju ovu stvarnost

Nacistička Njemačka i SAD, Hitler i Obama – 25 Činjenica koje potvrđuju ovu stvarnost

obama hitlerSjedinjene Američke Države svakim danom postaju sve više nalik Nacističkoj Njemačkoj. U stvari, nacifikacija Amerike je skoro pa završena. Paralele između Nacističke Njemačke i SAD-a koje se dešavaju danas će zaista šokirati većinu od vas.

Većina amerikanaca jednostavno nikada nije naučila kakav je život bio nazad u Nacističkoj Njemačkoj. Pod Adolf Hitler-om, Njemačka je bila totalitarna policijska država Velikog Brata koja je ograničavala slobodu i induvidualno ponašanje. Pod Adolf Hitler-om, Njemačka je prihvatila socijalizam, dramatično je promjenila vladino trošenje i povećala je namete i poreze do astronomskih razina. Pod Adolf Hitler-om, abortus je postao legalan u Njemačkoj, vlada se pobrinula u svezi zdravstvenog osiguranja i kršćanstvo je izbačeno van javnih škola i van javnog života.

Da bi dokazali ove činjanice, uzet ćemo opsežne citate iz dva izvora. Kitty Werthmann je bila dijete koje je živjelo u mirnoj Australiji kada je Hitler preuzeo vlast u njenoj naciji. Ona je napisala svjedočanstvo o tome kako je bilo pod Nacističkom Njemačkom.  U nastavku ćemo isto tako obimno citirati autora Bruce Walkera.  On je autor knjige pod naslovom “Svastka protiv Križa: Nacistički rat protiv Kršćanstva”, i tijekm godina istraživanja on je razotkrio neke apsolutno jezive stvari od kojih će vam visiti vilica. Nakon čitanja informacija u ostatku članka, neće biti više sumnje da SAD postaje upravo kao Nacistička Njemačka.

Nacistička Njemačka nam je pokazala šta se dešava kad država postane Bog. Adolf Hitler je doista bio veći rasist nego trenutni američki vođe, ali osim toga, jako je mala razlika između puteva kojima je Adolf Hitler vodio Njemačku i puta kojim se danas vodi SAD.

Slijede 25 činjenica koje nam govore da je nacifikacija Amerike gotova…

#1 Nacistička Njemačka je bila totalitarna policijska država Velikog brata koja je stalno nadgledala sve što su radili njemački građani

Danas, birokrati koji vode poslove u SAD-u su apsolutno opčinjeni sa konstantnim pokušavanjem da nas nadziru i prate. Na primjer, danas postoje frikovi kontrole koji istražuju ručkove predškolskih učenika u određenom području zemlje, u svrhu sa budu sigurni da se oni hrane “pravom” hranom…

#2 Nacistički službenici su često koristili svoje pozicije da bi prisilili druge da rade nehumane stvari.

Ovo je baš ono što TSA (transportno-sigurnosna agencija – o kojoj smo pisali nedavno) danas provodi. Lako je zamisliti Nacističke vojne oficire koji prisiljavaju mlade žene da hodaju naprijed – nazad ispred njih da bi se oni mogli nadiviti njihovom izgledu. Ipak, to je ono što danas radi TSA agenti američkim ženama, prilikom pretresa i pregleda u zračnim lukama, autoputevima, i ostalim transportnim centrima.

#3 U Nacističkoj Njemačkoj, čak su žene i djeca bili tretirani kao dehumanizirana stoka.

Današnji školarci su pretresani do gole kože po čitavoj Americi. U državi Georgia jedan student je nedavno bio pretresen do gole kože od strane javnih školskih službenika, nakon što ga je drugi student optužio da posjeduje marihuanu.

Drugi student u Albuquerque-u je bio prisiljen skinuti se do donjeg rublja dok su pet odraslih osoba to gledale zato što je imao 200 dolara u džepu. Ovaj student nikada nije službeno bio optužen za neko nedjelo.

#4 U Nacističkoj Njemačkoj, Vlast vas je mogla zaustaviti  bilo kada, pretražiti vas, i to bez ikakvog razloga.

U Americi ovo se nije trebalo desiti, ali se ipak desilo. Prošle godine TSA “VIPR tim” je proveo aproksimativno oko 8.000 “nenajavljenih sigurnosnih raščešljavanja” na stanicama podzemne željeznice, autobusnim terminalima, lukama i mjestima za odmor na autoputevima.

Ako niste u stanju pokazati “vaše papire”, postoji dobra šansa da će te biti bačeni u zatvor u Americi. Na primjer, 21-godišnji studentica Samantha Zucker je nedavno uhićena i stavljena u pritvor 36 sati, zato jer nije imala identifikacijske dokumente za policiju.

#5 Pod Adolf Hitlerom, je krenulo masovno trošenje državnog novca

Prema svjedoku Kitty Werthmann, skoro pa svatko je dobio neku vrstu poklona od njemačke vlade…

Naravno, kao što smo pisali o tome puno puta, ovo je upravo ono što se događa u Americi danas, a i u Hrvatskoj.

#6 Pod Hitler-om, porezi su podignuti dramatično pod opaskom da se trebaju platiti svi socijalni programi

Kitty Werthmann kaže “njemački porezi su otišli na tu razinu da su nam uzimali 80% od plaće”

U SAD-u nisu porezi došli još na katasrofičnu razinu, ali kad zborjiš ukupno sve federalne poreze, sve državne poreze, lokalne poreze, poreze na imovinu, i sve poreze na prodaju, dobijete značajnu brojku amerikanaca koji moraju platiti 50% plaće na te poreze.

#7 Ekonomija u Nacističkoj Njemačkoj je bila visoko socijalizirana

Kao što je Ludwig Von Mises jednom  korektno uočio, njemačka ekonomija pod Hitler-om nikad nije bila kapitalistička…

SAD nije došao do razine Nacističke Njemačke još, ali ima upravo socijalističkog predsjednika i nazad u 2009. godini naslovnica Newsweek-a je hrabro proglasila da “Mi smo sada Socijalisti”

#8 U Nacističkoj Njemačkoj, ako ste pokrenuli posao izvan socijalnih paradigmi, bili ste teško kažnjeni

Ista se stvar dešava danas u SAD-u. Na promjer, FDA je provela elaborat o shemama uhićivanja, koje su dizajnirane za hvatanje prizvođača sirovog mlijeka. Bilo kakav “neovlašteni promet” će biti tretiran kao veoma opasni i kažnjavajući od strane vlade SAD-a, ovih dana.

#9 U Nacističkoj Njemačkoj, vladini propisi o poduzetništvu su se divlje oteli kontroli.

Naravno da svi znamo o besmislenim regulacijama kojima SAD vlada pokušava opteretiti poslovanje. Svaki dan bez obzira na godine, frikovi kontrole vole zabadati nos u poslovanje privatnih firmi koji samo pokušavaju preživjeti.

#10 Pod Adolf Hitler-om, slobodno tržište kapitalizma se apsolutno mrzilo.

Nacional Socijalistički teolog Gregor Strasser jednom je izjavio…

Mi Nacionalni socijalisti smo smrtni neprijetelji ovog kapitalističkog sistema koji izrabljuje ekonomski slabe pojedince … i mi smo odlučni pod svim okolnostima, da uništimo taj sistem.

Kao što smo pisali nedavno, jako puno obožavatelja Barack Obama-e su socijalisti i komunisti, i svakim danom se povećava broj Amerikanaca koji pokazuju prijezir prema kapitalizmu. U stvari, neke nedavne ankete su pokazale da se mladež u Americi više opredjeljuje za pogled prema socijalizmu nego prema kapitalizmu.

#11 U Nacističkoj Njemačkoj, zdravstvena zaštita je preuzeta od strane vlade

Naravno, svi mi znamo šta se događa danas u Americi. Vlada troši skoro pola iznosa dolara od zdravstvenog osiguranja, Obama-zdravstvena-zaštita (Obanacare) podrazumijeva veću vladinu kontrolu nad zdravstvenim sustavom kao nikada prije.

#12 Pod Adolf Hitler-om, abortus je proglašen “sigurnim i legalnim” u Njemačkoj

Pokazalo se da je Hitler bio veliki obožavatelj i osnivač  Planiranog Roditeljstva, Margaret Singer. Ona je nedavno napisala…

 ”Najmilosrdnija stvar koju može učiniti obitelj za svoje djete je da ga se ubije”

Nakon što su Nacisti došli na vlast 1933. godine, abortus je legaliziran vrlo brzo. Do 1935. godine, aproksimativno 500.000 abortusa se obavljalo u Njemačkoj svake godine.

Da, Hitler je veoma ohrabrio Arijsku ženu da ima što više djece što je moguće. Ali on je isto tako vidio abortuse kao način na koji se reducira “neželjena” populacija.

Nažalost, nešto se vrlo slično događa i danas. Klinike za abortus su obično locirane u “siromašnijem” dijelu grada, i zaprepaštavajućih 72% stranaka klinike Planiranog Roditeljstva ima dohotke koji su jednaki ili ispod razine federalnog siromaštva.

#13 U Nacističkoj Njemačkoj, ubojstvo “defektnog” ili “slabog” ili “disfunkcionalnog” se podrazumjevalo kao dobra stvar zato što je to činilo njemačke ljude “jačima”

Nažalost, mnogo amerikanaca je u potpunosti ohrabreno principima eugenike koji su bili dominantni u Nacističkoj Njemačkoj.

Trogodišnjoj Ameli je nedavno odbijena transplantacija bubrega, zato jer je smatrana “mentalno retardirana”, a sjećamo se da se to isto desilo i Terri Schiavo.

Ne samo to, novine Detroid News su nedavno predložile stavljanje kontraceptivnih sredstava u pitku vodu u Michiganu zato jer je država postala “leglo za razmnožavanje siromaštva”.

Ovakva bolesna mišljenja se rapidno šire Amerikom, i to je zastrašujuća stvar.

#14 U Nacističkoj Njemačkoj, edukacija je nacionalizirana i Bog je bio izbačen izvan škola.

Slijedi svjedočanstvo od Kitty Werthmann….

Naša edukacija je nacionalizirana. Ja sam pohađala veoma dobru javnu školu. Populacija je bila dominantno Katolička, tako da smo imali religiju u školi. Dan kad je izabran Hitler ( Ožujak 13, 1938. ), uhodala sam u učionicu i primjetila da je raspelo zamjenjeno sa Hitler-ovom slikom koja je visila do nacističke zastave. Naša profesorica, veoma predana žena, je stajala i govorila razredu da nećemo više imati molitve i religiju. Umjesto da smo pjevali Deutschland, Deutschland, Uber Alles, imali smo fizičku edukaciju, tj. tjelesni odgoj.

Nažalost, upravo ista stvar se događa u SAD školama danas.

#15 Pod Adolf Hitler-om, Bog je bio ismijavan i religija je bila kažnjavana na svakoj uglu javnog života.

Još jednom, paralele koje vidimo danas u Americi. Prošle godine, srednjoškolac u Južnoj Kaliforniji je suspendiran dva dana jer je imao privatni razgovor sa svojim kolegom o Kršćanstvu. Isto tako mu je zabranjeno ikada više donositi Bibliju u školu .

#16 Adolf Hitler je u potpunosti prihvatio teoriju evolucije, i Darvinizam je omogućio intelektualni temelj za većinu nacizma.

Na okupljanju Nacističke Stranke u Nuremberg-u 1933. godine, Hitler je izjavio da ” je viša rasa podređena nižoj rasi … a to je odnos koje ne možemo vidjeti u prirodi “

Hitler je bio opčinjen “preživljavanjem najjačeg i najprilagođenijeg” i doveo je svoju teoriju do ekstrema.

Ali, naravno, naša djeca danas nemaju problema u Americi sa učenjem ove pogrešne teorije  u javnim školama Amerike.

Niste li nešto naučili iz povijesti ?

#17 Pod Adolf Hitler-om, država je počela govoriti o poslu zbrinjavanja djece.

Naravno, ovo se danas događa u Americi danas. Djeca su podizana i odgajana od strane centara za skrb i javnih škola, a većina roditelja troši veoma malo vremena na svoju djecu, danas.

#18 U Nacističkoj Njemačkoj, bilo je u trendu  ismijavanje  Kršćana i kršanske vjere.

Oni koji vjeruju da je Nacizam prigrlio Kršćanstvo je iluzija. Slijedeći navodi su uzeti iz priručnika Hitler-ove mladeži…

“Kršćanstvo je religija robova i budala.”

“ Kako je Krist umro? Cvilio je na Križu!”

“Deset božjih zapovijedi predstavljaju najniže instinkte čovjeka”

“Kršćanstvo je samo prikriveni Judaizam”

Ovo su stvari koje se definitivno događaju u Americi danas. Televizija pokazuje filmove koji stalno ismijavaju Kršćanstvo i oni su uvijek prikazani kao “loši momci”.

#19 Pod Adolf Hitler-om, seksualni promiskuitet se ustvari veoma poticao

Naravno, ista stvar se dešava danas u Americi.  Ako imate sumnju da dolari od poreza idu u promidžbu seksualnog promiskuiteta, onda imam video za vas. To je video o Ligi Američkog Života, i možete sve vidjeti OVDJE – NEMOJTE DOZVOLITI djeci da gledaju ovaj video. Ovaj video je napravila pro-life organizacija i veoma je slikovit Stavili smo link na njega jer je NUŽNO da roditelji shvate šta se događa u javnosti. Ali udite upozoreni, film je veoma slikovit.

#20 Jednom kada je Nacizam stekao snagu, oni su rapidno primjenjivali zakon o kontroli oružja, a kasnije je Vlada oduzela sve oružje građanima.

Prošle godine, više od 10 miliona oružja je prodano u SAD-u, ali zakon o kontroli oružja se nastavio zaoštravati, i pitanje je vremena prije nego što federalna vlada SAD-a pokuša kompletno razoružati naciju.

#21 Pod Nacističkom Njemačkom, veliki broj djece je odveden od dobrih obitelji

Ne zvuči li ovo baš kao put kojim Amerika trenutno ide?

U mnogim državama, CPS (” servisi za zaštitu djece “) su postali jedni od najstrašnijih vladinih organizacija. Po cijeloj naciji, tisuće i tisuće djece je premješteno iz dobrih roditeljskih domova zato jer ih roditelji nisu odgajali “korektno”.

#22 Pod Adolf Hitlerom, društvo je postalo veoma militarizirano

Naravno, gledamo istu stvar danas u Americi.

Tužno, ovo se čak događa u našim javnim školama. Prema blogeru Alexander Higgins-u, djeca u vrtićima i prvim razredima u državi New Jersey sada trebaju imati po zakonu “mjesečne anti-terorističke vježbe”.

Ovo je jedna od onih stvari koje je bolesnik Adolf Hitler pokušavao, i to nije nipošto dobro za našu djecu.

#23 U Nacističkoj Njemačkoj, zatvori su bili apsolutno krcati

Upravo sada, SAD ima najveću ratu zatvaranja u svijetu  i daleko najveću populaciju zatvorenika na čitavoj zemaljskoj kugli.

Čak su i djeca bila uhićena alarmirmantno puno puta. U jednom slučaju je opisano kako je 12-godišnja djevojčica u Texasu nedavno uhićena zato što se špricala parfemom i kako je policija nedavno išla pokupiti zaduženu knjigu iz knjižnice od 5-godišnjakinje.

#24 Pod Adolf Hitler-om, u biti nije bilo nikakve slobode govora

U SAD-u danas, govori se da ljudi imaju slobodu govora, ali sloboda se “ohladila” na tisuću različitih načina.

Pričajte razgovjetno i slobodno na radiju. Samo budite svjesni da FBI snima vašu svaku riječ.

#25 Pod Adolf Hitler-om, paranoja je bila standardna vladina procedura

U Nacističkoj Njemačkoj, svaki građanin je bio potencijalna prijetnja i svatko je bio konstantno nadgledan u svezi sumnjivih aktivnosti.

Naravno, ovo se isto događa danas u Americi. Može vas se za bilo što označiti danas kao “potencijalnog teroristu” od strane vlade.

SAD vlada, je isto tako odlučila da bi bilo dobro za Ameriku da se njezini građani međusobno uhode i prate. Kampanje poput Ako vidiš nešto, Reci Nam liče kao da su izvučeni iz Gestapo priručnika za sigurnost.
 

 
 
(activistpost, preveo mr.Alfred Bošković/uredio:nsp)
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=7314"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]
[facebook]

Filed under: Novi Svjetski Poredak, SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,