Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Po─Źela dramati─Źna obra─çanja narodima Europe – Nicolas Sarkozy (komitet 300) otvoreno govorio o raspadu Europe

Po─Źela dramati─Źna obra─çanja narodima Europe – Nicolas Sarkozy (komitet 300) otvoreno govorio o raspadu Europe

novisvjetskiporedak.comPo─Źela dramati─Źna obra─çanja narodima Europe – Nicolas Sarkozy obratio se Francuzima i otvoreno govorio o raspadu Europe

Koordinirano zastra┼íivanje naroda ili po─Źetak sloma? Nakon Sakrozya, njema─Źka kancelarka Angela Merkel ve─Źeras ─çe se obratiti njema─Źkom narodu u, o─Źekuje se, podjednako dramati─Źnom tonu. U dramati─Źnom govoru Nicolas Sarkozy se u ─Źetvrtak nave─Źer obratio javnosti pritom rekav┼íi kako “┼żeli prenijeti istinu francuskom narodu”. Rekao je kako bi Europa mogla “nestati” u krizi eurozone ukoliko se ne┼íto radikalno ne promjeni, i to jako brzo.

“Europa mora donijeti jako va┼żne odluke u idu─çih nekoliko tjedana”, naveo je francuski predsjednik istaknuv┼íi kako ─çe Francuska i Njema─Źka zajedno blisko sura─Ĺivati u ─Źvrstom provo─Ĺenju fiskalne discipline nad eurozonom. U svom govoru kojeg su neki kriti─Źari ve─ç nazvali “nedore─Źenim mrmljanjem” Sarkozy je nastavio s brojnim frazama kao ┼íto su “globalna povijest biti ─çe pisana bez Europe” ili “Europi treba solidarnost i vi┼íe discipline”. Nedavno smo vidjeli kako je Sarkozy na gostovanju kod predsjednika Obame, izjavio zajedno sa doti─Źnim, da sumnjaju u budu─çnost Eura. Kako Obama mo┼że i┼íta pri─Źati o EURU i sa kakvim ovlastima, kad je dolar ionako prezadu┼żen i na┼ítampan do krajnjih granica?!

U cijelom svom govoru Sarkozy zapravo nije rekao ni┼íta konkretno – pogotovo ne po pitanju ┼íto bi se zapravo trebalo prema njemu u─Źiniti. Poruka je jasna – Europa se mora spasiti pod svaku cijenu, ali izgleda da nikome nije jasno kako.Govor tako─Ĺer mo┼że biti i psiholo┼íko pripremanje na potencijalni kolaps kompletne Eurozone, a samim time i Europske Unije.Stvaranje jo┼í ve─çe napetosti o─Źito se obavlja koordinirano – njema─Źka kancelarka Angela Merkel ve─Źeras ─çe se obratiti njema─Źkom narodu u, o─Źekuje se, podjednako dramati─Źnom tonu.

Priprema li se svjetska masonerija za slijede─çi, jo┼í radikalniji scenario? Dosada┼ínja kriza im o─Źito nije donijela dobre rezultate? O─Źito je da je tako,…..

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,