Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA » Počela dramatična obraćanja narodima Europe – Nicolas Sarkozy (komitet 300) otvoreno govorio o raspadu Europe

Počela dramatična obraćanja narodima Europe – Nicolas Sarkozy (komitet 300) otvoreno govorio o raspadu Europe

novisvjetskiporedak.comPočela dramatična obraćanja narodima Europe – Nicolas Sarkozy obratio se Francuzima i otvoreno govorio o raspadu Europe

Koordinirano zastrašivanje naroda ili početak sloma? Nakon Sakrozya, njemačka kancelarka Angela Merkel večeras će se obratiti njemačkom narodu u, očekuje se, podjednako dramatičnom tonu. U dramatičnom govoru Nicolas Sarkozy se u četvrtak navečer obratio javnosti pritom rekavši kako “želi prenijeti istinu francuskom narodu”. Rekao je kako bi Europa mogla “nestati” u krizi eurozone ukoliko se nešto radikalno ne promjeni, i to jako brzo.

“Europa mora donijeti jako važne odluke u idućih nekoliko tjedana”, naveo je francuski predsjednik istaknuvši kako će Francuska i Njemačka zajedno blisko surađivati u čvrstom provođenju fiskalne discipline nad eurozonom. U svom govoru kojeg su neki kritičari već nazvali “nedorečenim mrmljanjem” Sarkozy je nastavio s brojnim frazama kao što su “globalna povijest biti će pisana bez Europe” ili “Europi treba solidarnost i više discipline”. Nedavno smo vidjeli kako je Sarkozy na gostovanju kod predsjednika Obame, izjavio zajedno sa dotičnim, da sumnjaju u budućnost Eura. Kako Obama može išta pričati o EURU i sa kakvim ovlastima, kad je dolar ionako prezadužen i naštampan do krajnjih granica?!

U cijelom svom govoru Sarkozy zapravo nije rekao ništa konkretno – pogotovo ne po pitanju što bi se zapravo trebalo prema njemu učiniti. Poruka je jasna – Europa se mora spasiti pod svaku cijenu, ali izgleda da nikome nije jasno kako.Govor također može biti i psihološko pripremanje na potencijalni kolaps kompletne Eurozone, a samim time i Europske Unije.Stvaranje još veće napetosti očito se obavlja koordinirano – njemačka kancelarka Angela Merkel večeras će se obratiti njemačkom narodu u, očekuje se, podjednako dramatičnom tonu.

Priprema li se svjetska masonerija za slijedeći, još radikalniji scenario? Dosadašnja kriza im očito nije donijela dobre rezultate? Očito je da je tako,…..

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,