Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Razotkrivena muzi─Źka industrija – Illuminati

Razotkrivena muzi─Źka industrija – Illuminati

novisvjetskiporedak.comVelika ve─çima svjetske populacije slu┼ía muziku, ali ┼żalosno je u tome da samo malo njih ustvari razumije stvarno zna─Źenje rije─Źi i njihove posljedice na slu┼íatelje.

Ve─çina recentne mainstream glazbe koje ─Źujete i slu┼íate na muzi─Źkim listama, imaju veoma bitno zna─Źenje. Mnoge od njih sadr┼że vezu sa sotonizmom, seksom, okultnim ili ostalim spirutalnim zna─Źenjima u formi rije─Źi, simbola ili drugih poveznica koje se ubi─Źno zanemaruju kod slu┼íatelja.

Illuminati vole skrivati stvari koje su na o─Źigled pred nama. To je kao da ne mo┼żete vidjeti stablo gledaju─çi u ┼íumu. Simbolizam ili drugi tipovi poveznica mogu biti skriveni i podsvjesno izabrani, ali na svjesnoj razini ne─çe biti vi─Ĺeni. Onvakav tip subliminarnih poruka, na primjer, je postignut kori┼ítenjem scena na videu koji sadr┼żava fle┼íeve ili bliceve svjetla u mraku u kojem su skrivene te subliminalne poruke.

Kontorliraju─çi sve glavne korporacije na zemlji i uklju─çivaju─çi Sotonske┬á reference u medije, preko subliminarnih poruka ili nekako druga─Źije, Illuminati su zajedljivi i sarkasti─Źan Bog. Illuminati se, u afektu, prave va┼żni pred Bogom, pokazuju─çi kako obmanjuju i upotrebljavaju sotonisti─Źke rije─Źi i simbolizam svugdje u svijetu. Oni isto tako vjeruju da iako ve─ç nisu zaustavljeni od strane Boga, sotonisti─Źka snaga poma┼że i vodi ih kako oni djeluju. Mnogi od nas znaju da je Novi Svjetski poredak ustvari utrka za totalnom kontrolom i nadzorom populacije i do─çi ─çe trenutak kada ne─çemo mo─çi ni kihnuti, a da nas se ne primjeti. ┼áta mislite zbog ─Źega je to tako? Oni imaju ve─ç svu snagu i mo─ç u svojim rukama.

Razotkrivena muzi─Źka industrija – Illuminati

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,