Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA » Razotkrivena muzička industrija – Illuminati

Razotkrivena muzička industrija – Illuminati

novisvjetskiporedak.comVelika većima svjetske populacije sluša muziku, ali žalosno je u tome da samo malo njih ustvari razumije stvarno značenje riječi i njihove posljedice na slušatelje.

Većina recentne mainstream glazbe koje čujete i slušate na muzičkim listama, imaju veoma bitno značenje. Mnoge od njih sadrže vezu sa sotonizmom, seksom, okultnim ili ostalim spirutalnim značenjima u formi riječi, simbola ili drugih poveznica koje se ubično zanemaruju kod slušatelja.

Illuminati vole skrivati stvari koje su na očigled pred nama. To je kao da ne možete vidjeti stablo gledajući u šumu. Simbolizam ili drugi tipovi poveznica mogu biti skriveni i podsvjesno izabrani, ali na svjesnoj razini neće biti viđeni. Onvakav tip subliminarnih poruka, na primjer, je postignut korištenjem scena na videu koji sadržava fleševe ili bliceve svjetla u mraku u kojem su skrivene te subliminalne poruke.

Kontorlirajući sve glavne korporacije na zemlji i ukljućivajući Sotonske  reference u medije, preko subliminarnih poruka ili nekako drugačije, Illuminati su zajedljivi i sarkastičan Bog. Illuminati se, u afektu, prave važni pred Bogom, pokazujući kako obmanjuju i upotrebljavaju sotonističke riječi i simbolizam svugdje u svijetu. Oni isto tako vjeruju da iako već nisu zaustavljeni od strane Boga, sotonistička snaga pomaže i vodi ih kako oni djeluju. Mnogi od nas znaju da je Novi Svjetski poredak ustvari utrka za totalnom kontrolom i nadzorom populacije i doći će trenutak kada nećemo moći ni kihnuti, a da nas se ne primjeti. Šta mislite zbog čega je to tako? Oni imaju već svu snagu i moć u svojim rukama.

Razotkrivena muzička industrija – Illuminati

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, SVIJET U RATU, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,