Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA » Najveći dug IKADA akumuliran u povijesti ljudskog roda

Najveći dug IKADA akumuliran u povijesti ljudskog roda

novisvjetskiporedak.comOvaj dokumentarni film su radili stručnjaci, koji će vam otvoriti oči. Film još nije zabranjen na youtubeu, a objavljen je prije 2 mjeseca. To je jedna TV-radio drama, fikcija, priča je izmišljena , ali bi se taj scenario vrlo vjerojatno mogao dogoditi, jer je prognoza napravljena na osnovu svima dostupnih, službenih gospodarskih parametara.

Najveći dug IKADA akumuliran u povijesti ljudskog roda

K tomu sve posljedice i činjenice koje predsjednik Obama u press-konferenciji objavljuje svojem narodu, su također vrlo uvjerljive i za takve situacije predivđene. Poslušajte i pogledajte u miru ovu u ovovm trenutku nevjerojatnu priču koja zapravo mora nastupiti.

Radnja se događa prosincu 2012. Detalji ovog govora, Obamino obraćanje naciji, kad će vanjski kreditori napokon prestati posuđivati novac, i zahtjevati isplatu svih američkih dugova… Stanje nije moguće promijeniti uzimanjem novog kredita jer ne postoji toliki volumen novca kod nijedne institucije, čak niti za spamo odplaćivanje kamata.

Filed under: Featured, Illuminati, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , ,