Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA » Najveći dug IKADA akumuliran u povijesti ljudskog roda

Najveći dug IKADA akumuliran u povijesti ljudskog roda

novisvjetskiporedak.comOvaj dokumentarni film su radili stručnjaci, koji će vam otvoriti oči. Film još nije zabranjen na youtubeu, a objavljen je prije 2 mjeseca. To je jedna TV-radio drama, fikcija, priča je izmišljena , ali bi se taj scenario vrlo vjerojatno mogao dogoditi, jer je prognoza napravljena na osnovu svima dostupnih, službenih gospodarskih parametara.

Najveći dug IKADA akumuliran u povijesti ljudskog roda

K tomu sve posljedice i činjenice koje predsjednik Obama u press-konferenciji objavljuje svojem narodu, su također vrlo uvjerljive i za takve situacije predivđene. Poslušajte i pogledajte u miru ovu u ovovm trenutku nevjerojatnu priču koja zapravo mora nastupiti.

Radnja se događa prosincu 2012. Detalji ovog govora, Obamino obraćanje naciji, kad će vanjski kreditori napokon prestati posuđivati novac, i zahtjevati isplatu svih američkih dugova… Stanje nije moguće promijeniti uzimanjem novog kredita jer ne postoji toliki volumen novca kod nijedne institucije, čak niti za spamo odplaćivanje kamata.

Kakvi su planovi Komiteta 300 u svezi EURA? - Obama i Sarkozy: Euro je u krizi
Echelon - špijunske oči i uši svijeta

Filed under: Featured, Illuminati, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , ,

reklama