Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DR.R.BLAYLOCK – SKRIVENA ISTINA O CIJEPLJENJU, FLUORIDIRANOJ VODI I EUGENICI

DR.R.BLAYLOCK – SKRIVENA ISTINA O CIJEPLJENJU, FLUORIDIRANOJ VODI I EUGENICI

NSP NWO www.novi-svjetski-poredak.comDr. Russell Blaylock, MD, je umirovljeni neurokirurg čije je neumorno znanstveno istraživanje pridonijelo boljem razumijevanju djelovanja toksina iz okoliša, cjepiva, hrane i vode na organizam, posebice na centralni živčani sustav.

Blaylock objašnjava kako je započeo eugenički pokret u Americi preko Rockefeller, Ford i Carnegie zaklade i što je podrazumijevao projekt “Znanost o čovjeku”, koji je bio pokušaj socijalnog inženjiranja čovječanstva u svrhu iskorijenjenja onih koje je elita smatrala “nepoželjnima”.

Rockefellerovo financiranje putem velikih sveučilišta je tada proguralo eugeničke programe za nekoliko narednih godina, a eugeničari su stupili u kontakt s nacističkim znanstvenicima s kojima su razmjenjivali i skupljali informacije. Kada je eugenika pridobila negativne konotacije rasne superiornosti i genocida, ta psudo-znanost se na neko vrijeme povukla, ali ubrzo ponovno uzdigla pod okriljem molekularne biologije i genetike, farmaceutskih kompanija, regulatornih agencija (FDA, EPA, CDC, AMA, ADA…) i raznih medicinskih polja koji međudjeluju s javnim zdravstvom.
Konstantnim izlaganjem populacije toksinima utječe se na ponašanje i razmišljanje opće populacije, (kemijski se izmjenjuje i modificira način na koji mozak funkcionira), i pospješuje i inducira nastanak raznih bolesti. Jedne od glavnih metoda kojima se to postiže su fluoridiranje vodoopskrbe i dodavanje eksitotoksina putem prehrambenih aditiva iz hrane.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*

 
Blaylock objašnjava kako podupiratelji i promotori fluoridiranja vode za piće skrivaju “uspjeh” fluoridiranja vode iza pada u incidenciji karijesa koji je uslijedio poglavito zbog povećanog unosa kalcija, bolje prehrane i povećane higijene usne šupljine, dok s druge strane ignoriraju i skrivaju pregršt znanstvenih istraživanja koja su dokazala da fluorid nije uzrokovao smanjenje pojave karijesa te da u biti dovodi do pojave raznih oboljenja te povećava šanse za nastanak raka.

Cijepljenje predstavlja najveći misterij, jer tek treba točno utvrditi da li oni potiču nastanak neurodegenerativnih bolesti u starosti, te naglašava kako upravo prevelika količina cijepljenja kojom prolaze djeca predstavlja najveću opasnost jer dolazi do prevelikog stimuliranja imunološkog sustava te imunoloških stanica u mozgu pri čemu u daljnim godinama može dovesti do nastanka autizma, šizofrenije i autoimunih bolesti.

Govorilo se uostalom i o cjepivu protiv ptičje gripe i nadolazećem DNA cjepivu. Također i o opasnosti cijepljenja trudnica koje su bile meta H1N1 cjepiva prošle i nikada doživljene pandemije i mogućim štetnim posljedicama tog cjepiva na njihovu djecu koje će se tek u utvrditi u narednim godinama (ne zaboravimo, postoje podaci o ženama koje su bile trudne i cijepljene u vrijeme “velike pandemije” odnosno velike pandemije straha i izljeva novaca u farmaceutske kartele).

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,