Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » DR.R.BLAYLOCK – SKRIVENA ISTINA O CIJEPLJENJU, FLUORIDIRANOJ VODI I EUGENICI

DR.R.BLAYLOCK – SKRIVENA ISTINA O CIJEPLJENJU, FLUORIDIRANOJ VODI I EUGENICI

NSP NWO www.novi-svjetski-poredak.comDr. Russell Blaylock, MD, je umirovljeni neurokirurg ─Źije je neumorno znanstveno istra┼żivanje pridonijelo boljem razumijevanju djelovanja toksina iz okoli┼ía, cjepiva, hrane i vode na organizam, posebice na centralni ┼żiv─Źani sustav.

Blaylock obja┼ínjava kako je zapo─Źeo eugeni─Źki pokret u Americi preko Rockefeller, Ford i Carnegie zaklade i ┼íto je podrazumijevao projekt ÔÇťZnanost o ─ŹovjekuÔÇŁ, koji je bio poku┼íaj socijalnog in┼żenjiranja ─Źovje─Źanstva u svrhu iskorijenjenja onih koje je elita smatrala ÔÇťnepo┼żeljnimaÔÇŁ.

Rockefellerovo financiranje putem velikih sveu─Źili┼íta je tada proguralo eugeni─Źke programe za nekoliko narednih godina, a eugeni─Źari su stupili u kontakt s nacisti─Źkim znanstvenicima s kojima su razmjenjivali i skupljali informacije. Kada je eugenika pridobila negativne konotacije rasne superiornosti i genocida, ta psudo-znanost se na neko vrijeme povukla, ali ubrzo ponovno uzdigla pod okriljem molekularne biologije i genetike, farmaceutskih kompanija, regulatornih agencija (FDA, EPA, CDC, AMA, ADAÔÇŽ) i raznih medicinskih polja koji me─Ĺudjeluju s javnim zdravstvom.
Konstantnim izlaganjem populacije toksinima utje─Źe se na pona┼íanje i razmi┼íljanje op─çe populacije, (kemijski se izmjenjuje i modificira na─Źin na koji mozak funkcionira), i pospje┼íuje i inducira nastanak raznih bolesti. Jedne od glavnih metoda kojima se to posti┼że su fluoridiranje vodoopskrbe i dodavanje eksitotoksina putem prehrambenih aditiva iz hrane.
 
*stisnite “Titlovi” radi prijevoda*

 
Blaylock obja┼ínjava kako podupiratelji i promotori fluoridiranja vode za pi─çe skrivaju ÔÇťuspjehÔÇŁ fluoridiranja vode iza pada u incidenciji karijesa koji je uslijedio poglavito zbog pove─çanog unosa kalcija, bolje prehrane i pove─çane higijene usne ┼íupljine, dok s druge strane ignoriraju i skrivaju pregr┼ít znanstvenih istra┼żivanja koja su dokazala da fluorid nije uzrokovao smanjenje pojave karijesa te da u biti dovodi do pojave raznih oboljenja te pove─çava ┼íanse za nastanak raka.

Cijepljenje predstavlja najve─çi misterij, jer tek treba to─Źno utvrditi da li oni poti─Źu nastanak neurodegenerativnih bolesti u starosti, te nagla┼íava kako upravo prevelika koli─Źina cijepljenja kojom prolaze djeca predstavlja najve─çu opasnost jer dolazi do prevelikog stimuliranja imunolo┼íkog sustava te imunolo┼íkih stanica u mozgu pri ─Źemu u daljnim godinama mo┼że dovesti do nastanka autizma, ┼íizofrenije i autoimunih bolesti.

Govorilo se uostalom i o cjepivu protiv pti─Źje gripe i nadolaze─çem DNA cjepivu. Tako─Ĺer i o opasnosti cijepljenja trudnica koje su bile meta H1N1 cjepiva pro┼íle i nikada do┼żivljene pandemije i mogu─çim ┼ítetnim posljedicama tog cjepiva na njihovu djecu koje ─çe se tek u utvrditi u narednim godinama (ne zaboravimo, postoje podaci o ┼żenama koje su bile trudne i cijepljene u vrijeme ÔÇťvelike pandemijeÔÇŁ odnosno velike pandemije straha i izljeva novaca u farmaceutske kartele).

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,