Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Ufolozi došli do spoznaje: Izvanzemaljci su vjesnici katastrofe

Ufolozi došli do spoznaje: Izvanzemaljci su vjesnici katastrofe

Prema istraživanjima kojima se bave ufolozi diljem svijeta, sve je jasnije da je 2012. godina promjene i da sve veći broj dokumentiranih NLO-a ukazuje na to da se nešto sprema.

S obzirom na pravilnosti koje su istraživači uočili, smatraju da su NLO-i glasnici katastrofe jer se uglavnom pojavljuju u blizini mjesta koja će uskoro zadesiti neka nevolja.

Naravno, većina NLO-a zabilježena je ‘u prolazu’, ali ufolozi smatraju da postoje određena mjesta na Zemlji oko kojih se NLO-i ciljano okupljaju.

S obzirom da vjeruju da je riječ o izvanzemaljskim letjelicama, još nije posve jasna uzročno-posljedična veza, ali postoji nekoliko teorija.

Prema jednoj od njih, izvanzemaljci su isključivo promatrači koji opažaju Zemljine procese i mogu predvidjeti prirodne katastrofe. Druga je teorija da Zemlja služi izvanzemaljcima kao svojevrsni ‘laboratorij’, te svoja oružja testiraju na nama i uzrokuju ‘prirodne nepogode’.

Još jedna teorija kaže da se na Zemlji nalazi više izvanzemaljskih vrsta koje međusobno ratuju. Mjesta na kojima se okupljaju njihove su tajne baze, a ‘prirodne katastrofe’ su samo dio njihovog rata.

Ove hrabre teorije za sada nemaju čvrstih dokaza, no ako želite još materijala za promišljanje, svakako pogledajte video iz Meksika koji vam prenosimo, a koji razmatra mogućnost da su NLO-i vjesnici predstojeće erupcije vulkana Popocatepetl
 

 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=5650"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,