Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA » “Bankovni Praznik” u Italiji ! Prva banka koja je blokirala sve račune, talijanski BNI

“Bankovni Praznik” u Italiji ! Prva banka koja je blokirala sve račune, talijanski BNI

Banka zatvorenaOd danas ujutro, svi klijenti talijanske banke BNI su ostali “bez gaća”. BNI je blokirala sve bankomate, online, i bilo koji drugi način dolaska na vlastiti račun. Može li ovo biti prva banka domino pločica koja će pasti u rušenju europskih i svjetskih financijskih tržišta…?

BNI klijenti nisu u mogućnosti napraviti povlačenja / plaćanja, plaćanje komunalnih računa, hipoteka plaćanja, poreza…itd.

Peter Giordano, organizacija Adiconsum : “Groblje banaka je stav Italije koji se uzima bez promišljanja s obzirom na utjecaj na klijente, a pogotovo obitelji koje žive od jednog računa kao što su i umirovljenici”

Ne zaboravite da imate nešto novca u čarapi i zalihe hrane uz ruku.

Pad banaka je očekivani dio gospodarskog kolapsa koji će predstaviti novu ekonomija , uglavnom poznatu pod imenom NESARA. 

Ta ekonomska pojava je planirana i ona će biti kratkog trajanja. Nitko vjerojatno ne zna da li se događaji spominju ovdje kao početak konačnog pada elitističkog gospodarstva, ali konačni pad će doći.

bankomat ne radiSvi računi blokirani!

Prva koja je pala: BNI je blokirala sve bankomate, online, i bilo koji drugi način dolaska na vlastiti račun.

Na početnoj stranici web stranice  banke je napisano ( http://www.bancanetwork.it/ ) “Učinkovita banka, je uvijek na vašoj strani.”

Dakle, od jutros svi klijenti su sami, bez mogućnosti da pristupe svojim računima.

Network Bank Investments (BNI), u kratkom roku, je odlučila blokirati sve račune i time blokirati svako sredstvo za dobivanje novca, u bilo kojem obliku, bilo online ili u gotovini. Obavijest je poslana prije 7 dana.  Tako da mnogi nisu mogli pročitati.

Institut je odlučio na izvanrednom sastanku u studenom prošle godine, nakon što je dao zeleno svjetlo Banca d’Italia-i, da obustavi bilo kakav prijenos novca za cijeli mjesec.

Massimo, policajac u Milanu govori za sve klijente BNI banke: “Kad sam otišao platiti mehaničaru za popravak, bankomat nije radio, niti sam uspio napraviti transfer. Zapravo, oni su uzeli sav moj novac. Sada imam 20 eura u svojem novčaniku, ženu i dvije kćeri, i šta sada učiniti? Moj bankovni račun je bilo mjesto gdje je moja plaća odlazi, što sada?”

Banka Italije je odobrila obustave plaćanja od strane banke investicija Spa (BNI) bez komunikacije i dogovora sa štedišama.

Vrlo ozbiljna i neprihvatljiva situacija – kaže Peter Jordan, tajnik Adiconsuma – stav Banke Italije SpA o svakoj BNI, banci je vrlo štetno za interese klijenata.

Adiconsum, talijanska organizacija potrošača s više od 122.000 suradnika osnovana 1987. na inicijativu ICFTU, za zaštitu prava potrošača .

Banke zaustavila isplate, klijenti bijesni

“Zaustavljene transakcije do srpnja zbog krize ustanove.” Mreža investicijskih banaka je obustavila isplate, nanoseći velike neugodnosti korisnicima.

STOP na mjesec dana.
Prestanak rada, komunikacija preko web stranice banke, ne uključuje financijske instrumente klijenta. Istaknuto je da je “mjera bila potrebna da bi se uhvatiti u koštac s teškom situacijom u banci.”

Lista najvećih banaka u Italiji:
1 – UniCredit Group
2 – Intesa Sanpaolo
3 – Banca MPS
4 – UBI Banca
5 – Banco Popolare
6 – BPER-Emilia Romagna
7 – Banca Popolare di Milano

 

 
Nadajmo se da se ovo više neće dešavati u talijanskim bankama, i da neće više biti “praznika banaka”, ali ako se počne sve više dešavati, biti će prekasno za vas, zato……. VADITE NOVAC IZ BANAKA !
 
 
[button_icon icon="asterisk" url="http://www.novi-svjetski-poredak.com/?p=9373"] PRETHODNI ČLANAK [/button_icon]

Filed under: Featured, Illuminati, Masoni, NOVAC, VIJESTI IZ SVIJETA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,